Tegu išsipildo visos jūsų svajonės ir troškimai

Ir as prisidedu prie sveikinimu visoms mamytems! Toms kurios jau turi po maza stebukla ir toms kurios tyliai laukia nesiodamos stebukla savyje, ir netgi toms kurios tik mezga rysi su dar tik uzsimegsiancia gyvybe, jus irgi jau pasiruose buti mamomis! mes apdovanotos, kad gimeme moterimis, kad galime auginti ir myleti, dovanoti besalygiska meile, kuri palieka neikainojama dovana musu vaikuose! Buckis!
O as jau is antro gydytojo, tai zodziu jis ten viska pasiziurejo, pagal menesines man turi buti 6 savaites, bet kadangi ciklas labai ilgas jis sake gali buti ir 4 savaites, HCG skaiciu jis isvis nesureiksmino, klausiau ar nemazoki ir kodel anas gydytojs sake, kad jie turi krist... Jis nesuprato, irgi patvirtino, kad viskas turi augti. negimdinio nestumo neitare visai, sake cia nieko dar neina pasakyt, kiek jis ziurejo sake lyg panasu, kad bus gimdinis normalus nestumas, sutarem, kad ateisiu 05.10 diena ir tada turi aiskiai matytis puslele, sake kad bereikalo atsisakiau keliones ir kad nesidaryciau jokiu kraujo tyrimu, bet as manau visvien juos pasidarysiu Dar klausiau kaip del
to patepliojimo, tai sake gal del to, kad daug pastovejau tom dienom, bet nesureiksmino net
Sulaukusios II
Vis dar laukiančios II
04.26 Ginkante laukia mmm
04.28 eirona nelaukia mmm
05.04 *Niloticus* pamatys II
05.06 Gintare0820 sulauks II
05.10 -hal- nelaukia mmm
05.12 Kategoriška nelaukia mmm
05.12 lauralina3 nelaukia mmm
05.17 Adelė 85 nelaukia mmm
05.20 Airisė laukia II
05.25 JusteS nelaukia mmm
05.28 jogaileee3 nelaukia mmm
05.30 _mimozza_ laukia mmm
06.02 Garbanelele laukia mmm
Sveikos sveikinu visas esamas mamytes, bet dar labiau būsimas, nes nieko pasaulyje nėra gražesnio ir svarbesnio už vaikus ❤
05.12 Kategoriška nelaukia mmm
Kaip laukiu mm dienos !!! Matuoju Bt, kolkas prognozės geros, šnd man 7dpo.
Noriu paklaust šviežių nėštukių, ar tą mėnesį kaip pastojot prieš mėnesines buvo kokių požymių ? Kokie jie ? Ar nuotaikų kaita ir rijimas visko aplink buvo ?
As ir ***** pas toky lopą papuolus buvau prigazdino
o poto paaiškėjo kad viskas ok(aišku čia man ne dėl nėštumo)bet ta prasme va kad tokiu yra asilu patinka jiems žmones gazdinti ar kaip čia malonuma gal jaučia
cia kaip man pasake kad as nevaisinga ir niekad avaiku neturesiu daugiau. verkiau puse metu turbut..
Labai ačiū už išsamią info Kas dėl vaisingų dienų, tai aš identiškai saviškiui sakau : jau šiandien tikrai vaisinga diena, ir taip kelias dienas iš eilės
Jis nieko nesupranta apie tai ir sako : jau n kartų sakei,kad va dabar tai tikrai ta diena
Nelabai gali būti kažkokių išskirtinių požymių. Kiausinelis apsivaisina, po 3 ar 4 dienų iškeliauja iš kiaušidės ir tik 7 - 12 DPO isiimplantuoja, kol jis atskiras ląstelių darinys net neprisijungęs prie motrlers kūno, nieko negali jaustilauk pakraujavimo implntacinio, kuris irgi toli gražu ne visoms būna, tai gali būti pirmasis galimas požymis. Ir tik įsitvirtinęs Kiausinelis po biski ima keisti moters hormonų foną, kas gali duoti kažkokį galbūt norėjo a lakstyti į wc, norejima kažko kitko valgyti, ar valgyti daugiau,bet dažniausiai tai nėra ten jokių kitokių nei pms požymių
tik prieš pat mmm laiką kažkas gali imti jaustis. Atsiprašau, kad pasisakiau, bet prisiskaiciau kalnus forumų ir straipsnių apie pirmus nėštumo požymius
taip pat ieškodama savyje tų pojūčių. Na o aš visą dieną jaučiu tikrai nemenką jausmą pilvo apačioje, gimda toks jausmas, kad išsipūtė ir tempia ja tikrai nemenkai, toks pilnumo ir sunkumo jausmas su skausmeliu. 15 CD šiandien, jau vyrui vis sakau ta diena šiandien, kita diena vėl sakau kad šiandien
ir taip jau ketvirta diena, šiandien sakau, nu jau tikrai šiandien ta diena:D bet tikrai išskirtinis jausmas, gal užauginau bais didelį folikula ir super kiaušinį
ryte net buvo minčių, gal tai endometriozes priepuolis artinasi, taip būdavo anksčiau, prieš operaciją, bet skausmas nestiprėja ir nespazmuoja.
Sveikos
sveikinu visas esamas mamytes, bet dar labiau būsimas, nes nieko pasaulyje nėra gražesnio ir svarbesnio už vaikus ❤
Kaip laukiu mm dienos !!! Matuoju Bt, kolkas prognozės geros, šnd man 7dpo.
Noriu paklaust šviežių nėštukių, ar tą mėnesį kaip pastojot prieš mėnesines buvo kokių požymių ? Kokie jie ? Ar nuotaikų kaita ir rijimas visko aplink buvo ?
As rasau savo nuotaiku ir ciklo dienorasti, tai lengva palyginti, labai daug pojuciu nebuvo, tik
labai anksti pasidare krutine jautri, kokia 1,5 sav iki planuojamu mm, bet buve keletas atveju, kad ir pries mm jautresne is anksciau buvo, bet ir dabartinis tas jautrumas nieko nesiskyre nuo mm, speneliai jautrus net nebuvo, tai jei nesekciau dienorasti, tikrai nebuciau pastebejus. Ir dar gal tik sutapimas, bet buvo normaliai energijos, as darau mankstas ryte, tai dazniausiai pries mm, vos judu, dingsta energija, o dabar buvau gan energinga, nesvyravo labai nuotaikos. Bet realiai tikrai nebuvo kazko isskirtinio stipriai. Praeita cikla, kuri nepavyko jau as daugiau ‘simptomu’ maciau
Sveikos, dingau iš akiračio visiškai, darbe apsivertė viskas aukštyn kojom, tad tenka planus atidėti kuriam laikui, o ir mažius be galo dabar manęs visiem pavydi, tad gal taip ir geriau, jis truputį dar praaugs, lengviau naująjį šeimos narį priims, nes dabar matau vaikui būtų be galo didelis stresas 😔 vakar pasidariau NT, kuris buvo baltut baltutelis ir vakare prasidėjo mm. Sėkmės planuojančiom, linkiu, kad man grįžus į planavimus (rudenį) neberaščiau čia matytų slapyvardžių 😇🌷🌷