Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Kategoriška - sveikinu. Aš matau antra juostele... Taip džiaugiuosi, tfu tfu tfu kad tik viskas gerai ir sėkmingai būtų. :nestuke​ 

Atsakyti

Kategoriška, linkiu kad tai būtų nemelagis ir išryškėtų  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Aha įdomu ar NT ryškus?

testo nesidariau, kazkaip manau nelabai ka

jau cia jis pakeis, dabar svarbiausia galvoju kada kreiptis i gydytojus, nes po biski kraujuoju, bet tikrai ne tiek, kad but persileidimas, baisoka, kad jei cia nesivystantis ir

organizmas pats nesivalo, kad nenutiktu ko blogo, arba jei ne gimdoje. kol

kas esu labai keistos savijautos. nekalbu apie emocine bukle. 

Atsakyti

Labai lėtai auga  :unsure: yra tikimybė, kad nunustojo vystytis  :unsure: O koks PRG? 

atlikau tyrimus antakalnio poliklinikoj, tai jie atsiunte tik HCG, o PRG ne, matyt be pirmadienio

nebus. 

Atsakyti

Sveikos. Dariau ir ne vieną. Vakar ankstyvą, 2d iki mm. Ir nežinau kaip vertint. Pagal laiką per blanku. Šnd mm dar neatėjo, bt kolkas laikos pakilus. Laikykit špygas visos :)    

[URL=https://www.part.lt/perziura/5b0e04cff371cdedb3839bfc21a4ba61570.jpg][/URL]

as ir matau  :4u: 

Atsakyti

atlikau tyrimus antakalnio poliklinikoj, tai jie atsiunte tik HCG, o PRG ne, matyt be pirmadienio

nebus. 

Laikykis  :4u: žinau ta nežinomybė sunki emociškai  :unsure:​ ir įsivaizduoju kokia tu sutrikusi. Mes su tavimi. 

Atsakyti

Laikykis  :4u: žinau ta nežinomybė sunki emociškai  :unsure: ir įsivaizduoju kokia tu sutrikusi. Mes su tavimi. 

Aciu  :4u:  jausmas labai stiprus, bandau ziureti taip, kad jei tokia patirtis reikalinga ji ir bus. 

Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2019 05 11, 15:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="_mimozza_" data-cid="72430452" data-time="1557574811"><div><p>Laikykis  4u.gif žinau ta nežinomybė sunki emociškai  unsure.gif ir įsivaizduoju kokia tu sutrikusi. Mes su tavimi. </p></div></blockquote><p>Aciu  4u.gif  jausmas labai stiprus, bandau ziureti taip, kad jei tokia patirtis reikalinga ji ir bus. </p>

Labai teisingas ir blaivus požiūris. Šaunuolė,bet dar išklausyk gydytojo komentaro.

Kategoriška, tikrai matosi! 4u.gif

Atsakyti

Labas rytas :( Vakar prasidėjo mėmės, o aš tiek vilčių dėjau į šį ciklą. Bt gražiai laikės, ir net nenukritus jai su 36.8 prasidėjo mėmės. Šiandien net pakilo 0.1 padala. Kas dėl testo, tai turbūt jis neigiamas buvo, nors kas žino. Vyrui pasakiau, apsiverkiau pasakodama, jis ramino, kad gal taip turi būt. O aš galvoju reikia eit išsitirt progesteroną, gal jo per mažai, gal kimba, bet neišsilaiko. Kada jį reikia tirtis ? Valgius, nevalgius ?

Atsakyti

Kategoriška :4u: . Ateis šventė ir į mūsų kiemus ;). Progesteroną geriausia darytis 7 DPO, tada jo maksimumas turėtų būti. Apsišarvuoji kantrybe, daraisi OV testukus, matuoji BKT ir stengies nustatyti tą 7 diebą po OV. Tyrimą, kaip ir daugumą rekomenduoja darytis ryte nevalgius.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 12 gegužės 2019 - 10:34

Labas rytas :( Vakar prasidėjo mėmės, o aš tiek vilčių dėjau į šį ciklą. Bt gražiai laikės, ir net nenukritus jai su 36.8 prasidėjo mėmės. Šiandien net pakilo 0.1 padala. Kas dėl testo, tai turbūt jis neigiamas buvo, nors kas žino. Vyrui pasakiau, apsiverkiau pasakodama, jis ramino, kad gal taip turi būt. O aš galvoju reikia eit išsitirt progesteroną, gal jo per mažai, gal kimba, bet neišsilaiko. Kada jį reikia tirtis ? Valgius, nevalgius ?

Paliudek truputi, gerai isjausti viska  :4u:  eikit pasivaiksciot su vyru, jei Lt gyvenat, grazi diena, gamta gydo sielos zaizdas, siandien atsikelusi irgi apsukau rata aplink salia esanti miskeli, tikrai teikia ramybes.. viskas bus gerai  :) 

Atsakyti

Labukas visoms  :) 

Kategoriška  :4u: 

Kiek jau prabalsavusių  :rolleyes: Aš jau buvau nulėkus ir atidaviau savo balsą  :) 

Atsakyti