Kategoriška - sveikinu. Aš matau antra juostele... Taip džiaugiuosi, tfu tfu tfu kad tik viskas gerai ir sėkmingai būtų.
Kategoriška, linkiu kad tai būtų nemelagis ir išryškėtų
Aha įdomu ar NT ryškus?
testo nesidariau, kazkaip manau nelabai ka
jau cia jis pakeis, dabar svarbiausia galvoju kada kreiptis i gydytojus, nes po biski kraujuoju, bet tikrai ne tiek, kad but persileidimas, baisoka, kad jei cia nesivystantis ir
organizmas pats nesivalo, kad nenutiktu ko blogo, arba jei ne gimdoje. kol
kas esu labai keistos savijautos. nekalbu apie emocine bukle.
atlikau tyrimus antakalnio poliklinikoj, tai jie atsiunte tik HCG, o PRG ne, matyt be pirmadienio
nebus.
Laikykis žinau ta nežinomybė sunki emociškai
ir įsivaizduoju kokia tu sutrikusi. Mes su tavimi.

Labai teisingas ir blaivus požiūris. Šaunuolė,bet dar išklausyk gydytojo komentaro.
Kategoriška, tikrai matosi!

Labas rytas Vakar prasidėjo mėmės, o aš tiek vilčių dėjau į šį ciklą. Bt gražiai laikės, ir net nenukritus jai su 36.8 prasidėjo mėmės. Šiandien net pakilo 0.1 padala. Kas dėl testo, tai turbūt jis neigiamas buvo, nors kas žino. Vyrui pasakiau, apsiverkiau pasakodama, jis ramino, kad gal taip turi būt. O aš galvoju reikia eit išsitirt progesteroną, gal jo per mažai, gal kimba, bet neišsilaiko. Kada jį reikia tirtis ? Valgius, nevalgius ?
Kategoriška . Ateis šventė ir į mūsų kiemus ;). Progesteroną geriausia darytis 7 DPO, tada jo maksimumas turėtų būti. Apsišarvuoji kantrybe, daraisi OV testukus, matuoji BKT ir stengies nustatyti tą 7 diebą po OV. Tyrimą, kaip ir daugumą rekomenduoja darytis ryte nevalgius.
Labas rytas
Vakar prasidėjo mėmės, o aš tiek vilčių dėjau į šį ciklą. Bt gražiai laikės, ir net nenukritus jai su 36.8 prasidėjo mėmės. Šiandien net pakilo 0.1 padala. Kas dėl testo, tai turbūt jis neigiamas buvo, nors kas žino. Vyrui pasakiau, apsiverkiau pasakodama, jis ramino, kad gal taip turi būt. O aš galvoju reikia eit išsitirt progesteroną, gal jo per mažai, gal kimba, bet neišsilaiko. Kada jį reikia tirtis ? Valgius, nevalgius ?
Paliudek truputi, gerai isjausti viska eikit pasivaiksciot su vyru, jei Lt gyvenat, grazi diena, gamta gydo sielos zaizdas, siandien atsikelusi irgi apsukau rata aplink salia esanti miskeli, tikrai teikia ramybes.. viskas bus gerai
Labukas visoms
Kategoriška
Kiek jau prabalsavusių Aš jau buvau nulėkus ir atidaviau savo balsą