Pas mane ta pati situacija ir pastarieji nesutarimai būtent dėl pakelto tono, mano vyras tuo savo pakeltu tonu viską aiškina, ir mane tai varo iš proto, vaikystėje buvo nelengva turėjau durna tėvą... Alkoholika... Man taip norisi namuose ramybės. Bet esmė tame, kad jis visiškai nėra agresyvus, jis tiesiog kl garsiakalbis, o jei ima ginti savo nuomonę atrodo lyg koliotusi, bet jam atrodo, kad jis visiškai normaliai kalba. Kai pažinau jo šeima supratau, kad jie visi taip tarpusavyje bendrauja, ištisai dėl ko nors ginčijasi ir taip perrekinedami vieni kitus... O dieve... Man norisi bėgti. Šias Velykas vos ištveriau jų visas diskusijas
o galiausiai viską išsakiau ir sakiau, daugiau nevažiuosiu, nes nemokat tiesiog bendrauti, viską reikia užginčyti ir paneigti
tai vat, koki pasirodo skirtumai šeimose ir kaip sunku tuomet paaiškinti kitam, kad tu tai viską kitaip priimi ir matai nei kitas.
tai nieko baisaus, jis taip uzauges ir kitaipo nemoka ne is blogos valios. Maniskis tampa agresyvus.. meto daiktus... man tai sokas. Tai nebuna daznai..buvo dazniau is pradziu, dabar apsiramines, bet kaip jis elgesi pries savaite ginco metu- nedovanitina.. visa laime mano sunaus nebuvo namie ir jis to nemate... del to ir pradejau abejot ar noriu kurt seima su agresyviu vyru?
bet jis eis pas psichologa, kad mokintusi valdyt emocijas... gal pades...