Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Pas mane ta pati situacija ir pastarieji nesutarimai būtent dėl pakelto tono, mano vyras tuo savo pakeltu tonu viską aiškina, ir mane tai varo iš proto, vaikystėje buvo nelengva turėjau durna tėvą... Alkoholika... Man taip norisi namuose ramybės. Bet esmė tame, kad jis visiškai nėra agresyvus, jis tiesiog kl garsiakalbis, o jei ima ginti savo nuomonę atrodo lyg koliotusi, bet jam atrodo, kad jis visiškai normaliai kalba. Kai pažinau jo šeima supratau, kad jie visi taip tarpusavyje bendrauja, ištisai dėl ko nors ginčijasi ir taip perrekinedami vieni kitus... O dieve... Man norisi bėgti. Šias Velykas vos ištveriau jų visas diskusijas biggrin.gifo galiausiai viską išsakiau ir sakiau, daugiau nevažiuosiu, nes nemokat tiesiog bendrauti, viską reikia užginčyti ir paneigti biggrin.giftai vat, koki pasirodo skirtumai šeimose ir kaip sunku tuomet paaiškinti kitam, kad tu tai viską kitaip priimi ir matai nei kitas.

tai nieko baisaus, jis taip uzauges ir kitaipo nemoka  :D  ne is blogos valios. Maniskis tampa agresyvus.. meto daiktus... man tai sokas. Tai nebuna daznai..buvo dazniau is pradziu, dabar apsiramines, bet kaip jis elgesi pries savaite ginco metu- nedovanitina.. visa laime mano sunaus nebuvo namie ir jis to nemate... del to ir pradejau abejot ar noriu kurt seima su agresyviu vyru?  :unsure:   bet jis eis pas psichologa, kad mokintusi valdyt emocijas... gal pades...

Atsakyti

tai nieko baisaus, jis taip uzauges ir kitaipo nemoka  :D  ne is blogos valios. Maniskis tampa agresyvus.. meto daiktus... man tai sokas. Tai nebuna daznai..buvo dazniau is pradziu, dabar apsiramines, bet kaip jis elgesi pries savaite ginco metu- nedovanitina.. visa laime mano sunaus nebuvo namie ir jis to nemate... del to ir pradejau abejot ar noriu kurt seima su agresyviu vyru?  :unsure:   bet jis eis pas psichologa, kad mokintusi valdyt emocijas... gal pades...

Stiprybės tau. Bet pas jus belenkiek pykščių, nesutarimų.   :unsure: Kai ankščiau rašei kai susipykdavote sakydavau visose šeimose būna nesusipratimų ir tai normalu. O dabar kai užsiminei apie jo agresyvų elgesį, tai aš labai gerai apgalvočiau dėl tolimesnės ateities kartu. Agresija yra blogai ir ją sunku pažaboti. O suaugusio žmogaus neperauklėsi  :unsure: Gerai, kad nori keistis, bet tu jam suteikei nemažai progų. O kuo toliau tuo prasčiau pas jus su tais barniais  :(​ Aš nuoširdžiai siūlau apgalvoti ir blogiausią judviejų santykių variantą ir jei toliau niekas nesikeis, nes nei tu, nei tavo sūnus neturit kentėti.

Atsakyti

Gintare, stiprybės  :4u: . Pritariu mimozzos mintims. Ir pati teisingą sprendimą priimi palaukti su nėštumu. Barnių ir ginčų pas visus būna, bet agresija, smurtas (tiek psichologinis, o ypač fizinis) yra tikrai nepateisinami. Jei jis nori keistis, pirmyn, bet turi būti akivaizdus pokytis. Kad ir metai ar du praeis, kol įsitikinsi. Bet nuolat bijoti tiek dėl savęs, tiek dėl esamo, tiek dėl būsimo vaiko sveikatos ir gerovės yra irgi nepakeliama kančia. 

Atsakyti
Aš gyvenime išmokau tik vieno, jei yra agresija, ji niekur nesides ir niekas neismokins jos valdyti verysad.gif o vaikui gyventi su agresyviu žmogum yra trauma ir kančia. Mano tėvas buvo toks ir aš 14 metu jau stovėjau ant balkovo krašto uzsilipus... Ir iš tikro kai susilaukiau savo vaiko, mamai negaliu atleisti, kad ji mūsų iš to neisvadavo verysad.gif jei žmogus nevaldo balso dar yra viena, bet kai nevaldo rankų reikia bėgti! Ir matyt iš to savo šeimos modelio man gavosi taip, kad pirmas mano vaikinas buvo irgi agresyvus, jam tai nebuvo dažnai, bet kai buvo tai labai staiga, atsiprašinėjo ir tt, viena karta pati neiskentusi ėmiau ir trinktelejau atgal... Ir baigėsi mūsų santykiai, jau buvau studentė, dabar tokius atpažįstu iš tolo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelė 85: 08 gegužės 2019 - 14:42

o as pasiguosiu... uzpuole kazkokia depresija  :unsure:  taigi kreipiausi i tradicines kinu medicinos klinika kurie padeda nevaisingoms poroms.. nustate diagnoze, 10 dienu geriau visokius nuovirus.. kaip ir tureciau dabar but laiminga ir laukt vaisingu dienu, bet atsitiko atvirksciai... toks jausmas, kad tas gydymas pakoregavo ne tik mano fizini kuna, bet ir atvere akis... dar praeita savaite labai stipriai susipykom su MB.. labai stipriai...  jis atsiklaupes ant keliu maldavo atleist, nepalikt... atleidau... (neminesiu del ko).. bet manyje kazkas apsiverte... pradejau ji matyt kitom akim... atrodo kad nukrito roziniai akiniai ir pamaciau tikra vaizda..kuris man kelia abejoniu... todel dabar jau as pati nzn ar noriu pastot..  :cry2:  galvojau, kad buvau jautri del pms, bet pms praejo, o niekas nepasikeite.... jis jaucia kalte, jaucia kad kazkas negerai..  todel manau, kad laikinai sustabdau savo planavimus  :(  

atsiprasau, kad as cia su liudnom mintis nuo ryto, bet taip gulejo ant sirdies..

nepaguosiu mergyt. agresivumas niekur nedigs, tik bloges ir bloges. pastojus busi nuo zmogaus priklausoma ir prie jo prirista, bus isvis blogai. vaikas jo agresijos nesumazins, kaip ri atsiprasymai ar apgailestavimai.. bent jau mano patirtis sako, kad ir kaip jie atsiprasinetu jie savoa gresija visada istiesu pateisina. o as visada sakau, kad ne gyvulis zmogus yra, jis suvokia ka daro, bet vistiek daro. nes svarbiau parodyti savo ego ir savo galia, elgesi taip nes zino kad GALI taip elgtis. paskui reikes pavyzginti uodega ir vel bus gerai.. pykciai pykciais, bet pirmiausia turi nesti atsakomybe prie jau turima savo vaika, ar nori jam tokios seimos? galimo smurto ateityje? juolabiau, kad turejai labai ramius santykius ir zinai, kad jie yra imanomi.. dabar jau taip pasakysiu, geriau vaikas nu vienos nakties nuotykio negu priristi save, busima kudiki ir esama sunu prie tokio zmogaus. nepyk  :4u:  as ne is guodzianciu. ziau pyktis praeina ir atrodo viskas gerai, bet visi agresoriai moka super graziai atsiprasineti, apipilti demesiu ir gelem ir dovanom ir t.t. bet cia tera taktika pasiekti tai ko nori ir gyventi patogu gyvenima. nori tu to ar ne istiesu jis tave kontroliuoja savo tokiu elgesiu... o barniai kyla nes tu pasisiausi, todel kad nesi mazvaike kuria pastumdys.. va. nepyk ant manes, bet mylek save labiau nei ka kita sitoje zemeje ir gerbk save labiau nei bet ka kita, nes niekas kitas to uz tave nepadarys. neisikinkyk i santykius  kurie tiesiog yra netike.

Atsakyti

Labas rytas :). Parnešu sąrašiuką arčiau. Kam dabar eilį NT gadint? :)

Sulaukusios II    :wub:

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis
  • lape_apykakle
  • finy
  • Čalykušu

Vis dar laukiančios II    :wub: 
04.28 eirona nelaukia mmm

05.10 -hal- nelaukia mmm
05.12 Kategoriška nelaukia mmm
05.12 lauralina3 nelaukia mmm
05.17 Adelė 85 nelaukia mmm
05.20 Airisė laukia II

05.21 Ginkante nelaukia mmm
05.25 JusteS nelaukia mmm
05.28 jogaileee3 nelaukia mmm
05.30 _mimozza_ laukia mmm

06.01 Gintare0820 laukia II

06.02 Garbanelele laukia mmm

Atsakyti

aciu uz isssakytas nuomones  :4u:   esme tame, kad musu santykiai daug geresni nei buvo is pradziu! ir tu barniu gerokai maziau neu anksciau, o ne atvirksciai  :rolleyes:  is pradziu istisai pykomes, kol kampai slifavosi, bet mes labai daug kalbejom, kalbejom, kalbejom.  Dabar iki sio didelio barnio nebuvom susipyke kelis menesius  :)   tai kaip ir viskas eina tik geryn..  Bet si karta jis perlenke lazda ir ta supranta. Problema, kad jis turi ADHD todel jam ypac sunku kontroliuot savo emocijas.. todel jis eis pas psichologa. Galima gerti vaistus, kad sumazint tai ir mokintis kontroliuot save. Jis pripazista pats kad jis nezino kaip ta daryt, todel tikisi kad psichologas pades. As nesu naivi kvailute kuri leidziasi skriaudziama- toli grazu! Daviau jam viena sansa vien del to, kad jis pripazista kad kvailai elgesi ir iesko pagalbos. Manau, kad atleist viena karta- reikia. Bet jis puikiai zino, kad jeigu tai pasikartos- bus skyrybos. As ta pakartojau daugybe kartu. Ir taip tikrai bus. Bet duoti zmogui sansa, kada jis tikrai gailisi ir nori keistis- reikia  :)​  

tie musu santykiai nera tokie blogi, kaip jus gal galvojat. manyciau prisingai  :)   mes esam labai artimi ir puikiai bendraujam. Jis begalo myli mane ir mano sunu. Bet va tas impulsyvumas kartais islenda..  na, reik tiketis, kad psichologas ismokins kaip suvaldyt tuos nepageidaujamus jausmus.. kurie siaip nera tokie dazni..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 09 gegužės 2019 - 07:52

Sveikos merginos, buvau dingusi, vis pažiūriu, kad aktyviai bendraujat, o aš vis nerandu laiko prisijungt prie diskusijos, darbe popieriai užgriuvo, dar plius rinkimai, kur esu apylinkės komisijos pirmininkė ir lauko darbeliai aplink sodybą :) 

Labai sveikinu merginas su II kurias praleidau pasveikinti  :4u: 

aš kažkaip palūžau šitoj srity, sakiau nafik atiduodu viską likimui, nebežiūrėsim į kalendorių, kada reikia myliuką daryti, kada galima nedaryti, kažkaip jaučiu, kad ant smegenų puolė man tuo klausimu.

o kas dėl smurto ir kitokių nesąmonių, kurias daro antra pusė, tai tikrai nei vienas suaugęs žmogus nesikeičia, įpročiai lieka įpročiais... 

Atsakyti

Labas rytas  :) 

Gintare, svarbu kad jaustumeis mylima ir laiminga. :mirksiukas:​ 

Atsakyti

ateinu tik padejuoti, kad skauda pilva o mm taip ir neateina... esu pikta kaip velnias..

Atsakyti

ateinu tik padejuoti, kad skauda pilva o mm taip ir neateina... esu pikta kaip velnias..

Aš ir padejuosiu  :D Man kaip pradėjo prieš mmm papus skaudėti tai iki šiol vis dar skauda, nebuvo net nustoję  :oh:  nors šiandien jau 9 cd. Net NT sugadinau  :lol: Ko tikėjausi, tą ir gavau vienui viena rausvuolė buvo, net nepriminė apie sesės dvynės egzistavimą  :lol:​ 

Atsakyti

Aš kažkada čia irgi pabandžiau testą, bet žinojau, kad bus neigiamas :D tai taip ir buvo...  :frusty:  :oh:​ 

Atsakyti