QUOTE(Čalykušu @ 2019 05 12, 15:45)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="_mimozza_" data-cid="72430937" data-time="1557656399"><div><p></p><p>Kiek jau prabalsavusių

Aš jau buvau nulėkus ir atidaviau savo balsą

</p></div></blockquote><p>Labuka, mes ir jau buvom atiduoti balsa, kazkaip man bent jau referendumo klausimai tokia forma pateikti atrode klaidinanciai, kaip jums? manau vyresniems zmonems butu siek tiek sunku suvokti toki ilga istatymini teksta, ypac del antros pilietybes

pas mus labai patogi apygarda, 3 zingsniai nuo namu. </p>
Pagalvojau lygiai tą patį, su vyru skaitė po kelis kartus
Šis ciklas pas mane tikrai kažkoks kitoks. Šiandien vėl pakilo BT... 8 CD, mano nuotaika keičiasi labai kardinaliai, kažkoks nepaaiškinamas pyktis ima, erzina garsai... Sunkiai atidirbau dvi dienas, tampiau daug daiktų.. Skauda raumenis, vakar sulijo. Bet šiandien akivaizdžiai lakstau i toletą kas valandą. Rašausi dienoraštį, turiu nemažai vienokių ar kitokių pojūčių šį ciklą po O. Anksti tikriems nėštumo simptomams, bet vieniems ar kitiems pojūčiams jau yra vietos

beje ana ciklą tokiu metu jau tepliojau, dabar tiesiog gausios švarios išskyros

jei ne nėštumas, tai tikrai smagus ciklas, šventai tikiu, kad man galėjo padėti nakvišų aliejus. Tepliojimas man negeras ženklas, jis rodytų besismaginancia endometrioze.