Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Nežinau ar dar noriu žaist su ta Bt, Ov testais ir t.t. gal todėl ir nepavyksta, kad užsiciklini ties gamyba, reikia atsipalaiduot ir negalvot. 

Kategoriška :4u: . Ateis šventė ir į mūsų kiemus ;). Progesteroną geriausia darytis 7 DPO, tada jo maksimumas turėtų būti. Apsišarvuoji kantrybe, daraisi OV testukus, matuoji BKT ir stengies nustatyti tą 7 diebą po OV. Tyrimą, kaip ir daugumą rekomenduoja darytis ryte nevalgius.

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 05 12, 13:19)
<p>Labukas visoms  smile.gif </p><p><strong>Kategoriška</strong>  4u.gif </p><p>Kiek jau prabalsavusių  rolleyes.gif Aš jau buvau nulėkus ir atidaviau savo balsą  smile.gif </p>

Laba visoms :4u
Kategoriška laikykis 4u.gif
Mimmoza, aš jau išankstiniam pareiškiau savo nuomonę.
Atsakyti

Nežinau ar dar noriu žaist su ta Bt, Ov testais ir t.t. gal todėl ir nepavyksta, kad užsiciklini ties gamyba, reikia atsipalaiduot ir negalvot. 

manyciau tikrai kenkia labai nuodugnus sekimas, uzsiciklinimas, o tu kuri laika bandei nesekti, ar iskart labai pareigingai viska zymiesi?

Atsakyti

Kiek jau prabalsavusių  :rolleyes: Aš jau buvau nulėkus ir atidaviau savo balsą  :)

Labuka, mes ir jau buvom atiduoti balsa, kazkaip man bent jau referendumo klausimai tokia forma pateikti atrode klaidinanciai, kaip jums? manau vyresniems zmonems butu siek tiek sunku suvokti toki ilga istatymini teksta, ypac del antros pilietybes :) pas mus labai patogi apygarda, 3 zingsniai nuo namu. 

Atsakyti

Bt seku dar tik 2 menesius, o kitus 2 tai išvis buvau apsėsta pastojimo. Ieškojimas simptomų, testų nenormalus darymas, fotkinimas, vartymas. Pastovus skaitymas ta tema ir t.t. 

manyciau tikrai kenkia labai nuodugnus sekimas, uzsiciklinimas, o tu kuri laika bandei nesekti, ar iskart labai pareigingai viska zymiesi?

Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2019 05 12, 15:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="_mimozza_" data-cid="72430937" data-time="1557656399"><div><p></p><p>Kiek jau prabalsavusių  rolleyes.gif Aš jau buvau nulėkus ir atidaviau savo balsą  smile.gif</p></div></blockquote><p>Labuka, mes ir jau buvom atiduoti balsa, kazkaip man bent jau referendumo klausimai tokia forma pateikti atrode klaidinanciai, kaip jums? manau vyresniems zmonems butu siek tiek sunku suvokti toki ilga istatymini teksta, ypac del antros pilietybes smile.gif pas mus labai patogi apygarda, 3 zingsniai nuo namu. </p>

Pagalvojau lygiai tą patį, su vyru skaitė po kelis kartus biggrin.gif

Šis ciklas pas mane tikrai kažkoks kitoks. Šiandien vėl pakilo BT... 8 CD, mano nuotaika keičiasi labai kardinaliai, kažkoks nepaaiškinamas pyktis ima, erzina garsai... Sunkiai atidirbau dvi dienas, tampiau daug daiktų.. Skauda raumenis, vakar sulijo. Bet šiandien akivaizdžiai lakstau i toletą kas valandą. Rašausi dienoraštį, turiu nemažai vienokių ar kitokių pojūčių šį ciklą po O. Anksti tikriems nėštumo simptomams, bet vieniems ar kitiems pojūčiams jau yra vietos biggrin.gif beje ana ciklą tokiu metu jau tepliojau, dabar tiesiog gausios švarios išskyros smile.gif jei ne nėštumas, tai tikrai smagus ciklas, šventai tikiu, kad man galėjo padėti nakvišų aliejus. Tepliojimas man negeras ženklas, jis rodytų besismaginancia endometrioze.
Atsakyti

Pagalvojau lygiai tą patį, su vyru skaitė po kelis kartus biggrin.gif

Šis ciklas pas mane tikrai kažkoks kitoks. Šiandien vėl pakilo BT... 8 CD, mano nuotaika keičiasi labai kardinaliai, kažkoks nepaaiškinamas pyktis ima, erzina garsai... Sunkiai atidirbau dvi dienas, tampiau daug daiktų.. Skauda raumenis, vakar sulijo. Bet šiandien akivaizdžiai lakstau i toletą kas valandą. Rašausi dienoraštį, turiu nemažai vienokių ar kitokių pojūčių šį ciklą po O. Anksti tikriems nėštumo simptomams, bet vieniems ar kitiems pojūčiams jau yra vietos biggrin.gifbeje ana ciklą tokiu metu jau tepliojau, dabar tiesiog gausios švarios išskyros smile.gifjei ne nėštumas, tai tikrai smagus ciklas, šventai tikiu, kad man galėjo padėti nakvišų aliejus. Tepliojimas man negeras ženklas, jis rodytų besismaginancia endometrioze.

smagu girdeti, visada labai gera, kai jauti savo organizma veikiant sveikai, tyliai galima pasvajoti, kad gal ir mezgas kas.. bet jei ir ne, gerai, kad dingo tepliojimai, kaip sakai rodo sveikesne tave  :4u: 

Atsakyti

Kategoriska, bendrauju ne taip seniai, primink tu jau turi vaikuciu? nebe pirmas butu ar ne? 

Atsakyti

Turiu vieną 9 metų. Norisi antro kuo greičiau, nes jau lb didelis skirtumas. 

Atsakyti

Man irgi tokia sudėtinga pilietybės įstatymo pataisa pasirodė. Skaičiau gal porą kartų  :oh: 

Kategoriška, tai ir nebesek to orgnizmo. Tiesiog mėgaukitės kas antrą dieną ar kasdien  :mirksiukas: 

Adele, smagu skaityti. Labai linkiu, kad būtų užsimezgęs žirniukas  :ax: 

Šiandien apturėjom fotosesiją  :bigsmile: Įamžinom keturias kartas  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos merginos  :) nekeliau foto nes vakare atejo mm ir vel ciklas 25d sutrumpejo po uzdegimo  :hmm: buvo net 42 d kaip uzdegimas buvo o db tai db mm nelaukiu birzelio 5d  :huh2:​ dar nusipirkau ka gydytoja israse pasirodo duphaston sake gerti nuo 14 CD 10 dienu ar jus kuri geriat irgi taip?

Atsakyti

Sveikos merginos  :) nekeliau foto nes vakare atejo mm ir vel ciklas 25d sutrumpejo po uzdegimo  :hmm: buvo net 42 d kaip uzdegimas buvo o db tai db mm nelaukiu birzelio 5d  :huh2:​ dar nusipirkau ka gydytoja israse pasirodo duphaston sake gerti nuo 14 CD 10 dienu ar jus kuri geriat irgi taip?

Aš geriu, bet nuo 16 cd, teko gerti ir nuo 18 cd. Jį reikia gerti po ovuliacijos, nes duphastonas ją slopina. Bet teko girdėti iš vienos ginės, kad slopina, o iš dar kitos kad ne. Tai tu suprask kaip nori. Tačiau aš geriu jau peršokus į antrą ciklo pusę, nesinorėtų kad užslopintų. O pasakė, kad jo negalima nutraukti jei pastoji? Ir kiek laiko skyrė jį naudoti? Ar čia vienkartinai?

Atsakyti