Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Aš tai irgi manau, kad gal prasidės mėn. Kol kas negadinsiu NT. Nebent savaite nebus mm. O Tu dar negadinai NT Gintare 😉?

ne, nedarau ir nedarysiu, nes buvo biski itemptas metas su MB tai kaip ir nieko nevyko  :)  uzsirasiau pas gine uz poros savaiciu. Prasysiu kad padarytu reikiamus tyrimus, o MB darys savo kokybes tyrima  :)​  nes laikas eina, as jau gal negalesiu tuoj pastot is vis, o vaiku dar noriu.. tai reikia susiimt. 

Atsakyti

Sveeeikos visos :) skaitau visuomet forumą tik neturiu ką pasakyti, kai nesiseka planuoti.. man kaip tyčia nesėkmės kažkokios.. :D tai pienligė tai apsinuodiju maistu.. Tai prieš keletą savaičių apsinuodijau maistu ir į ligoninę net patekau. Darė kraujo tyrimus tai būtų pasakę jei būtų kas užkibę, bet jau bet kokiu atveju nemanau, nes vaistų leido ir pnš... kol kas mėnesinių nėra. Turi būti šiandien. Skaaauda baisiai pilvą, krūtinę tai turėtų pramušt greitu metu :D bandysim kitą kartą :D

Linkiu visoms sėkmės ir toliau skaitysiu Jūsų istorijas :P

nu va grazu..linkiui kad visos nesekmes praeitu. As tikiu, kad gyvenimas-banguojantis. Aukstyn- zemyn, aukstyn- zemyn.. Mano dar pries pusmeti buvo gana aukstai, o dabar irgi nusileido  :D   tai tas tai anas.. :unsure:  Bet labai tikiu, kad pakilimas ateis vasara atostogoms  :B  :wub:​  

Atsakyti

Man tai laikas dabar toks, kad kiekviena diena dirbu, tai praktika ligoninėj, tai vaiką prižiūriu, tai daržus sodinu ir namie tvarkausi... Tai į Vilnių važiuoju, tai šiaip reikalus tvarkau, nei vieno laisvadienio.

MB kai prieina tai sakau nelysk, prašau, aš tokia pavargus... :D gal čia ir dar hormonai kažkokie prieš mėn nes nesinori TO išvis. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karina2209: 29 gegužės 2019 - 07:22

Man tai laikas dabar toks, kad kiekviena diena dirbu, tai praktika ligoninėj, tai vaiką prižiūriu, tai daržus sodinu ir namie tvarkausi... Tai į Vilnių važiuoju, tai šiaip reikalus tvarkau, nei vieno laisvadienio.

MB kai prieina tai sakau nelysk, prašau, aš tokia pavargus... :D gal čia ir dar hormonai kažkokie prieš mėn nes nesinori TO išvis. :D

suprantu tave...man irgi taip buna.. pastoviai dar po darbo kazka veikiu- tai i kaciu namus savanore dirbt, tai i sporta..griztu namo ir jau nieko nenoriu  :unsure:  

Atsakyti

Radau NT naują stalčiuj, pagadinau ir pasigailėjau, nes tik dieną sugadinau. Kažkaip nuotaika labai sugedo.

Daugiau nei pirksiu, nei gadinsiu, nebent ilgai mmm nesulauksiu. Nes kitaip nervai pakriks visai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 29 gegužės 2019 - 08:01

Radau NT naują stalčiuj, pagadinau ir pasigailėjau, nes tik dieną sugadinau. Kažkaip nuotaika labai sugedo.

Daugiau nei pirksiu, nei gadinsiu, nebent ilgai mmm nesulauksiu. Nes kitaip nervai pakriks visai. 

:4u:  :4u: 

Atsakyti

:4u:

Sveikos, as irgi sukuosi reikaluose, bet kolkas kitaip ir nebus kol nesibaigs vaikams mokslai :oh: nusipirkau ir aš tirozino, nu arba placebo efektas, arba tikrai savijauta geresnė  :D​ 

Atsakyti

:4u:

Sveikos, as irgi sukuosi reikaluose, bet kolkas kitaip ir nebus kol nesibaigs vaikams mokslai :oh: nusipirkau ir aš tirozino, nu arba placebo efektas, arba tikrai savijauta geresnė  :D​ 

nu ne placebas zinok  :4u:   as net parasiau savo draugei gydytojai ar is tikro gali but toks teigiamas poveikis ar cia tik isitikinimas, tai ji patvirtino kad tikrai veikia  :lietuva:    man tai idomiausia dabar stebet kaip keiciasi mintys ir atsiranda energijos pliupsnis praejus 15 min po isgerimo kapsules  :D  atrodo kalnus nuverciau  :D   po keliu valandu efektas mazeja, bet vistiek jauciasi  :rolleyes:​  

beja kai kuriose salyse tirozina skiria kaip antidepresanta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 29 gegužės 2019 - 11:26

Na tai man pats tas, nes antidepresantus nutraukineju, šią savaitę pamažinau jau dozę, kolkas nesijaučia šalutinio poveikio :happy:​ 

Atsakyti

Na tai man pats tas, nes antidepresantus nutraukineju, šią savaitę pamažinau jau dozę, kolkas nesijaučia šalutinio poveikio :happy:​ 

oo, tai cia tu labai laiku tirozina nusipirkai  :4u:​  

Atsakyti

oo, tai cia tu labai laiku tirozina nusipirkai  :4u:​  

Tikrai taip, dekui tau :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos :) aš penktadienį užsirakiau Ov testų is Gandrolabs ir dar negavau :( jau net pikta :( jau ir ovuliacija praėjo :((( taip norėjau pažaist : D

Atsakyti