Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

QUOTE(Airisė @ 2019 05 30, 22:39)
<p>Adele, aciu! smile.gif</p><p></p><p>Kaip smagu skaityti nestukiu rupestelius. smile.gif Pamenu kai laukiaus dukros - pastoviai pykino ir vemiau nuo kazkur 5 iki 19 savaites. Per pirmus menesius numeciau 5 kg, negalejau pernest mesos kvapo, karta isvirus bulviu pasidare bloga ir begau vemt. Negalejau nieko valgyt apart saldainius. Zodziu nekazka. Tai tikrai zinau ka tai reiskia. Laikykis Adele! Bet pasidaro zymiai lengviau, kai zinai del ko cia tie blogumai. wub.gif </p>

O dievai kaip ilgai pykino!!!! Mano mama su manim ir brolių atveme visus 9 mėnesius, net troleibusu negalėdavo davaziuoti iki darbo nepavemus tarpinė stotelėj verysad.gif aš nežinau kaip moterys tai išgyvena, kolkas tik labai pykina, bet ne vemiu... Mano darbe net ir vemti nelabai būtų kaip biggrin.gif jau įsivaizduoju kunigelis sako pamokslą, o man kyla... Kur dėtis? biggrin.gif ryt vėl į vestuves...
Atsakyti

Labas rytas.

Adele, linkiu, kad ir nebutu tau tu vemimu.  :4u: 

Jo, mane ilgai kankino ta toksikoze ar kaip jin ten vadinasi. Buvo labai sunku. Mano meniu buvo labai skurdus. Ir beje, nestumo metu atradau kava. Arbatos visiskai gert negalejau, o vat kava tai tik duok! Iki tol kavos nemegau. Kai praejo visi blogumai - tada buvo pats nuostabiausias laikotarpis. I gala vel buvo visko. :D Pienlige, remuo, didejantis pilvas kuris komforto nepridejo :D Pamenu galvodavau - kaip kitos mamos su pametinukais susitvarke. Budamos nescios dar turi rupintis vaikais. 

Dabar nesvarbu man pykins ar nepykins, vemsiu ar nevemsiu, esu pasiruosi bet kam, kad tik butu... :)

Atsakyti

Sulaukusios II   :wub:

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis
  • lape_apykakle
  • finy
  • Adelė85

Vis dar laukiančios II    :wub: 
05.10 -hal- nelaukia mmm
05.25 JusteS nelaukia mmm
06.01 _mimozza_ laukia mmm
06.01 Karina2209 nelaukia mmm
06.02 Garbanelele laukia mmm
06.05 lauralina3 nelaukia mmm
06.07 VeDo nelaukia mmm
06.09 Kategoriška nelaukia mmm
06.15 Airisė laukia II

06.16 pandos pusseserė nelaukia mmm
06.21 (:Buziukas:) nelaukia mmm

06.25 Gintare0820 noretu II

06.27 jogaileee3 nelaukia mmm
07.... Ginkante nelaukia mmm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 31 gegužės 2019 - 07:03

O DIEVE. PANOS. DU RYŠKŪS BRŪKŠNIAI ANT NĖŠTUMO TESTO... EINU PIRKTI DAR. VĖLUOJA KETURIAS DIENAS MĖNESINĖS. ;OOOO

Atsakyti

Beje vakar susimaišiau nebuvo jokio kraujo. žodžiu reik per anksti nesidžiaugt. Būčiau nesidarius testo, bet šiandien darbo balius.. parūkymai, pagerinėjimai. galvojau pasidarysiu ir amm. pasimetus esu. 

Atsakyti

Labas rytas

Sveikos.

Turiu 19mm foli, rytoj leidziuos sprogduka. O kad pavyktu. Daugiau nieko taip nenoriu...

Labai labai linkiu, kad pavyktų ši stimuliacija ir po 14 dienų nudžiugintum mus visas su teigiamu testuku ar teigiamais hcg skaičiukais  :)​ 

Atsakyti

Adelė, laikykis  :4u: linkiu kad ilgai blogumai tavęs nekankintų  :) 

O DIEVE. PANOS. DU RYŠKŪS BRŪKŠNIAI ANT NĖŠTUMO TESTO... EINU PIRKTI DAR. VĖLUOJA KETURIAS DIENAS MĖNESINĖS. ;OOOO

Sveikinimai :4u:  Parodyk testuką  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Gintare:4u: labai linkiu, kad šis ciklas būtų su laiminga pabaiga ir nuostabia pradžia  :rolleyes:

O aš padejuosiu  :unsure:  Šeštadienį turėjo būti dukrytės gimtadienio šventė, o ir MB dėl to grįžo. O jai vėjaraupiai vakar prasidėjo  :unsure:  :oh:​ Tai viską teko atšaukti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 31 gegužės 2019 - 07:58
QUOTE(jogaileee3 @ 2019 05 31, 08:35)
<p>O DIEVE. PANOS. DU RYŠKŪS BRŪKŠNIAI ANT NĖŠTUMO TESTO... EINU PIRKTI DAR. VĖLUOJA KETURIAS DIENAS MĖNESINĖS. ;OOOO</p>

Jeeeee!!! Nu tai jau tikrai gali būti tikra biggrin.gif sveikinimai! 4u.gif
Atsakyti

O ką aš sakiau, kad Ov testas rodo ir nėštumą ?:)

Sveikinu labai labai ! Jau bet kokį galit darytis, rodys ! :))

Atsakyti

O kas tada buvo ? Tepė ? Juk kraujo su niekuo nesumaišysi....  :hmm:​ 

Beje vakar susimaišiau nebuvo jokio kraujo. žodžiu reik per anksti nesidžiaugt. Būčiau nesidarius testo, bet šiandien darbo balius.. parūkymai, pagerinėjimai. galvojau pasidarysiu ir amm. pasimetus esu. 

Atsakyti

Nemoku įkelti nuotraukų :( pagelbėkit. Na bet pasidariau tris testus visi teigiami. Net atostogas diebai paėmiau, nes negaliu susikaupt iš laimės. Tikiuos viskas bus gerai. 

Atsakyti