sveikutes! Maniskis irgi savaitgali pasidare testa (namuose) del kokybes, tai testas parode, kad jo produkto kokybe super gera! Pats geriausias ivertinimas tiek spermiuku kiekio tiek judrumo!
jis labai pergyveno, buvo isitikines, kad del jo nepastoju...o dabar as pergyvenu...reiskias problema manyje
pas gine eisiu tik uz poros savaiciu.. bet jau tada reikalausiu visu imanomu tyrimu.
Sveikos. Gal bus nusimanančių apie šermenis ir laidotuves ? Mirė vyro brolio žmonos tėtis. Ar mums reikia nešti vokelį ? Atleiskit jei klausimas kvailas.
as tai nieko visai nenusimanau nei apie laidotuves nei apie vokelius
Vokelis pagal galimybes ir jūsų norus. Šiaip nėra privaloma. Dabar labiau mada gal nešti gėlių simboliškai ir vokelį, kad ir 20€, daug neinvestuojant į didelius vainikus.
Na cia gan tolima gimine, as nesciau tik geliu. Buna kartais nesa vietoj geliu vokeli. Nes tu geliu milijonai buna ir is ju nieko po to nelieka. O pinigeliai vis siokia tokia pagalba.
Sveikos, pasirodė mmm, jau buvau išsigandusi jei nepasirodys, nes penktadienį man operacija tai jau maniau, kad reikės nukelti
hal, JusteS kaip Jums sekasi?
Karina, ar dareisi testuką?
lauralina, kaip santykiai su vyru? Gal išsisprendė bėdelės?
Sulaukusios II
- svajojanti27
- Pegile
- Sange
- LoyalWarrior
- GammaOrionis
- lape_apykakle
- finy
- Adelė85
- jogaileee3
Vis dar laukiančios II
05.10 -hal- nelaukia mmm
05.25 JusteS nelaukia mmm
06.01 Karina2209 nelaukia mmm
06.02 Garbanelele laukia mmm
06.05 lauralina3 nelaukia mmm
06.07 VeDo nelaukia mmm
06.09 Kategoriška nelaukia mmm
06.15 Airisė laukia II
06.16 pandos pusseserė nelaukia mmm
06.21 (:Buziukas:) nelaukia mmm
06.25 Gintare0820 norėtų II
07.01 _mimozza_ laukia mmm
07.... Ginkante nelaukia mmm
Labas. Dėl laidotuvių irgi manau simboliška suma 20€ nunešt būtų gražu ir vainikėlį nedidelį. Nes kad ir tolima giminė bet vis vien.. Nebent pinigėlių trūksta šiuo metu tai manau niekas net neatkreips dėmesio jei neatnesit, viskas turi būt pagal finansines galimybes.
Testuka darysiuos rytoj ryte, nes tik va neseniai nusipirkau... Bet vakar ilgai negalėjau užmigt galvodama apie planavimu ir apie tai kokia būčiau laiminga sulaukusi II. Bet viskam savas laikas...
O kokia tau operacija nusimato mimozza?
Karina, operuos nosies pertvarą ir prienosines antis, man amžinai nosis užgulta ir sunku prakvėpuoti jei vaistų nevartoju.
Labas rytas atradau pomėgį darytis Ov testus. Smagu pamatyt antrą rožinę juostelę
Man irgi reiktų tokios operacijos, bet aš baisiai bijau. O kokius vaistus vartoji ? hormoninius ?
Aš turiu alerginę slogą, anksčiau purkšdavausi hormonus, gerdavau tab.nuo alergijos, o neseniai atradau Nisita tepalą, tepuos kasdien ir galiu laisvai kvėpuot !
Karina, operuos nosies pertvarą ir prienosines antis, man amžinai nosis užgulta ir sunku prakvėpuoti jei vaistų nevartoju.