Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Va įkeliu šiandienos testukus.. Baiminuosi dėl ligoninės kai buvau prieš beveik tris savaites. Ten man nuo pykinimo vaistų leido. Tai hm... ir nuo skrandžio rūgštingumo vaistų gėriau, kaip beveik visą gyvenimą. Tai įdomu kada eiti pas savo gydytoją, kad apžiūrėtų. 

Kokie ryškūs  :wub: sveikinimai :4u:

Adele, linkiu kad nepykintu smarkiai :4u: mane tai su sunum pradėjo pykint tik 8-9sav ir pykino mėnesį, nevėmiau, bet nuo kvapų tampydavo, tai praktiškai mėnesį lovoj pragulejau :oh:

Sveikos merginos :4u:​ 

Atsakyti

Mane taip pat su sūnumi tik tokiu laiku pykino, o dabar prasidėjo 5 sav ir kelios dienos  :huh2:​ šiandien yra taip, kad pykina, tada į galvą ateina koks patiekalas ir tada laikykis! Viskas mirtinai jo reikia, atrodo, kad jis išgelbės pasaulį! Valgau, net žaibai iš malonumo šaudo smegenyse ir tik baigiu valgyti viskas vėl iš naujo :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelė 85: 31 gegužės 2019 - 14:53

Labai teigiami 😍 lengvo nešiojimo ;) kelintas nėštumas ?

Va įkeliu šiandienos testukus.. Baiminuosi dėl ligoninės kai buvau prieš beveik tris savaites. Ten man nuo pykinimo vaistų leido. Tai hm... ir nuo skrandžio rūgštingumo vaistų gėriau, kaip beveik visą gyvenimą. Tai įdomu kada eiti pas savo gydytoją, kad apžiūrėtų. 

Atsakyti

Kategoriška - na man pirmas nėštumas todėl ir nežinau kaip ir kas.. :o šiek tiek baisu, bet ir labai noriu ir tikiuos viskas bus sklandžiai. 

Atsakyti

Labas rytas. Merginos baiiisiai galvą skaudaa. Ką daryti? Kas padėtų? Nenoriu į drauges kreiptis, kurios jau laukėsi ir prašyti patarimų. Visgi net vizitui nebuvau ir nežinau ar viskas gerai. 

Atsakyti

Labas rytas. Merginos baiiisiai galvą skaudaa. Ką daryti? Kas padėtų? Nenoriu į drauges kreiptis, kurios jau laukėsi ir prašyti patarimų. Visgi net vizitui nebuvau ir nežinau ar viskas gerai. 

Labas rytas, oj net nežinau. Man neskaudėjo su pirmu. Gal kitos merginos patars. Peržvelk ką namuose turi nuo galvos skausmo ir pasitikrink info lapelį

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 01 birželio 2019 - 06:45
QUOTE(jogaileee3 @ 2019 06 01, 06:34)
<p>Labas rytas. Merginos baiiisiai galvą skaudaa. Ką daryti? Kas padėtų? Nenoriu į drauges kreiptis, kurios jau laukėsi ir prašyti patarimų. Visgi net vizitui nebuvau ir nežinau ar viskas gerai. </p>

Jogaile, kai greit reikia atsakymo, tau gali padėti Google, kadangi pati nežinojau, įvedžiau į paieška ir parašė, kad tik paracetomoli galimas ir tai labai ribotai.
Atsakyti

Labas... Na va šiandien jau 06.01. Jokių ženklų kad menesines bus nėra, nugaros apačios neskauda(tik pagal šį požymį sprendžiu kad jos bus). Nėštumo požymių taip pat nėra... Nesuprantu kodėl man būtent tokios problemos, kodėl mano giminė moterys neturėjo problemų nei su mėnesinėm, nei su pastojimu... Gal čia kaltas gyvenimo būdas ar kas... Na taip, gal ir pergyvenu kartais, bet ne tiek kad jau išnyktų menesines.

Birželį dar palauksiu mėn(reikalų labai daug) , o jau nuo liepos važiuosiu tikrintis, kaip ginekologė sakys, taip viską ir darysiu.

Labai aš visą tai pergyvenu. Kažkaip manau, kad laukia sunkus kelias manęs, tokia moteriška nuojauta... 

Kaip jum sekasi planuoti? :) 

Atsakyti

Karina2209 - man pvz iš vis jokių simptomų, kad nėštumas nėra.. Toks jausmas tuoj prasidės mmm. Kartais taip įdomiai pamaudžia pilvo apačią ir viskas... o visada galvojau, kad turi kažkas tikrai jaustis :D 

Adelė 85 - taip ir buvo pasigooglinau. Gerai , kad kol kas apsiėjau be vaistų. Padėjo praviras langas, ledo kompresai bent kol kas. 

Atsakyti

Jogaile, sveikinu! 

Aš tai testus gadinu.. Aišku, dar yra laiko iki mm, bet taip vis smalsu. Visaip vartau, bet net vaiduoklio nesimato :(

Atsakyti

Sveikutes.

Jogaile, sveikinu!!!! O tie vaistai nuo pykinimo labai kenksmingi kad taip bijai? Nes jeigu kazkas gali kenkti - visada gydytojai paklausia ar yra tikimybe jog esi nescia. Testukai kokie ryskus!

mimoza, jetau, kaip tau aciu uz palinkejima. Labai labai. O kaip tavo dukryte laikosi? 

Atsakyti

Vedo, Kol nera mm, yra vilties ;)

Atsakyti