Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Labas rytas. Daug kas sako nepasikliaukit Td skaičiuokle, netisliai rodo. Nu man kaip šveicariškas laikrodis, kaip traukinys tiksliai tą dieną ir prasideda. Parėjo mėmės šnd. Kuo ilgiau nepavyksta, tuo labiau nežinau ar dar noriu. Neįsivaizduoju iš kur pas kitas tiek kantrybės, man svyra rankos...

Sulaukusios II   :wub:[list] [*]svajojanti27 [*]Pegile [*]Sange [*]LoyalWarrior [*]GammaOrionis [*]lape_apykakle [*]finy [*]Adelė85 [*]jogaileee3 [/list] Vis dar laukiančios II   :wub:  05.10 -hal- nelaukia mmm 05.25 JusteS nelaukia mmm 06.01 Karina2209 nelaukia mmm 06.05 lauralina3 nelaukia mmm 06.07 VeDo nelaukia mmm 06.15 Airisė laukia II 06.16 pandos pusseserė nelaukia mmm 06.21 (:Buziukas:) nelaukia mmm 06.25 Gintare0820 norėtų II 06.29 Garbanelele laukia mmm 07.01 _mimozza_ laukia mmm 07.... Ginkante nelaukia mmm 07.08 Kategoriška nežino ko laukia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 09 birželio 2019 - 08:05

Sveikos merginos :) kaip Jūs gyvenat? Ką įdomaus nuveikėte kai lepina tokia šiluma? Ar kaip tik sunku išgyvent tą laikotarpį, kai taip karšta? :D

_mimozza_ aš tai neblogai. Praėjo kol kas tie pamaudenimai pilvuko. Baiginėjasi šešta savaitė ir greitai perkopsim į septintos pradžią. Žiauriai neramu kaip ir kas. Ar auga ar vystosi mano kinderiukas :D  beje buvau pas ginekologę tai patvirtino mano nėštumą ir liepė ateiti birželio 17 darytis tyrimų jau ir t.t :) kaip tu?

Atsakyti

Kategoriška, laikykis :4u: . Mane irgi dažnai apninka tokios mintys, bet praeina. Dukra jau visai paaugus, 8 bus. Dažnai pagalvoju, ar vėl noriu bemiegių naktų, prisirišt prie namų. Bet kai ateina mmm, tada ašaroju. Gaunasi, kad pati sau prieštarauju. Dabar absoliučiai stengiuos negalvot. MB eis konsultacijai, žiūrėsim, ką sakys. Kol kas turim vasarą mėginimams, bet tikrai nesitikiu, kad pavyktų. 

 

Mes buvom iki ežeriuko numynę. Gal kiek saulutė per daug prigriebė, lygtais pečiai kaista.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 09 birželio 2019 - 18:52

Kategoriska, kiek laiko planuojat?

As puikiai tave suprantu. Jau atrodo antro vaikelio nebeturesim :( Bandau save nuteikt, kad reiketu tada rasti kitu budu uzpildyt sia tustuma. Bet tik pamatau koki leliuka, ar nescia, ir viskas isgaruoja.

Ir niekaip negaliu suprast kodel. Kodel mums neduoda leliuko. Ka mes blogo padarem, ar ko nepadarem. :( Sunku, tikrai sunku. Pati nezinau kaip cia bus toliau.

Laikykis, mergyt. Gal jums reikia tiesiog pertraukos? Bet kokiu atveju visada gali cia pasipasakot. Suprasim. Paguosim.

Atsakyti

Maniškei jau 9 ir vyrui 40. Norisi greičiau. 

Kategoriška, laikykis :4u: . Mane irgi dažnai apninka tokios mintys, bet praeina. Dukra jau visai paaugus, 8 bus. Dažnai pagalvoju, ar vėl noriu bemiegių naktų, prisirišt prie namų. Bet kai ateina mmm, tada ašaroju. Gaunasi, kad pati sau prieštarauju. Dabar absoliučiai stengiuos negalvot. MB eis konsultacijai, žiūrėsim, ką sakys. Kol kas turim vasarą mėginimams, bet tikrai nesitikiu, kad pavyktų.  Mes buvom iki ežeriuko numynę. Gal kiek saulutė per daug prigriebė, lygtais pečiai kaista.
5 mėn. żinau, kad atrodo juokinga, bet su dukra greit pastojau, o dabar nežinau ką galvoti. Kiek jūsų vaikui metų? Mano mintys identiškos jūsiškėms... :4u:​ 

Kategoriska, kiek laiko planuojat? As puikiai tave suprantu. Jau atrodo antro vaikelio nebeturesim :( Bandau save nuteikt, kad reiketu tada rasti kitu budu uzpildyt sia tustuma. Bet tik pamatau koki leliuka, ar nescia, ir viskas isgaruoja. Ir niekaip negaliu suprast kodel. Kodel mums neduoda leliuko. Ka mes blogo padarem, ar ko nepadarem. :( Sunku, tikrai sunku. Pati nezinau kaip cia bus toliau. Laikykis, mergyt. Gal jums reikia tiesiog pertraukos? Bet kokiu atveju visada gali cia pasipasakot. Suprasim. Paguosim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 10 birželio 2019 - 05:35

Kategoriska, tai dar ne viskas prarasta. Tikrai. :) Tavo vietoj tikrai nosies dar nenukabinciau. Zinau, kad atrodo jog jau daug laiko praejo ir tikrai turejo uzkibti, bet tikrai ne viena pora zinau, kurie kai suplanuoja vaikeli - sulaukia jo po 6-9 menesiu. Ir turi ne po viena. ;)

Nu va, tikiuosi nors siokia tokia paguoda. Laikykis. :)

Maniskei jau bus 13 rudeni. Vyrui 42. Nepastojam jau daug metu. Ir bijau, kad gydytoja bus teisi ir niekas nepades apart ivf. :( 

Atsakyti

sveikutes, o man mintis iskilo- toms kurios ilgai planuojat ar daretes kiausintakiu praeinamumo testa? As pradedu galvot, kad gal pas mane jie tiesiog nepraeinami todel nepasotju  :hmm:  galima juos pravalyt. 80 % merginu pastoja po kiausintakiu pravalymo  :rolleyes:  maciau lietuvoj ta procedura kainuoja 160 euru. 

Atsakyti

sveikutes, o man mintis iskilo- toms kurios ilgai planuojat ar daretes kiausintakiu praeinamumo testa? As pradedu galvot, kad gal pas mane jie tiesiog nepraeinami todel nepasotju  :hmm:  galima juos pravalyt. 80 % merginu pastoja po kiausintakiu pravalymo  :rolleyes:  maciau lietuvoj ta procedura kainuoja 160 euru. 

Pirmiausia rekomenduotina pasidaryti hormonų tyrimus, ištirti vyro turtą. Nes tie pravalymai vis tiek gaunasi invazinė procedūra. Jei pas vyrą bėdų nėra, tada taip, pas moterį problemų ieškoma toliau ir giliau.

Atsakyti

Labas rytas

Man praeita savaitė buvo kaip tikras košmaras. Netekau labai labai artimo žmogučio, širdis plyšo į daugybę šipulių, nes į Dievo rankas iškeliavo nuostabus berniukas. Tad mergaitės, nesusireikšminkim be reikalo, nesipykim dėl smulkmenų. Vertinkim ir branginkim tuos, kurie yra šalia, prisiminkime tuos kurie toliau. Dažniau apkabinkite artimuosius, pabučiuokite ir pasakykite kaip juos mylite bei branginate ir džiaugiatės, kad jie yra šalia jūsų.

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 06 10, 09:43)
<p>Labas rytas</p><p></p><p>Man praeita savaitė buvo kaip tikras košmaras. Netekau labai labai artimo žmogučio, širdis plyšo į daugybę šipulių, nes į Dievo rankas iškeliavo nuostabus berniukas. Tad mergaitės, nesusireikšminkim be reikalo, nesipykim dėl smulkmenų. Vertinkim ir branginkim tuos, kurie yra šalia, prisiminkime tuos kurie toliau. Dažniau apkabinkite artimuosius, pabučiuokite ir pasakykite kaip juos mylite bei branginate ir džiaugiatės, kad jie yra šalia jūsų.</p>

Mimozza! Užuojauta... Tu 100 proc teisi! Tik tokioj akistatoje su tikrom nelaimėm suvoki kiek daug smulkmenų iš tikro yra nesvarbios. Laikykis.
Atsakyti

Mimoza, uzjauciu :( Laikykis. Tiesa pasakei...

As dariausi kiausintakiu praeinamumo tyrima sausio men. Viskas gerai, bet va nepastoju. Mokejau 150 berods, eina nacriot - galvojau pagimdysiu ten ant to stalo. Labai nemaloni procedura. :(

Atsakyti

Pirmiausia rekomenduotina pasidaryti hormonų tyrimus, ištirti vyro turtą. Nes tie pravalymai vis tiek gaunasi invazinė procedūra. Jei pas vyrą bėdų nėra, tada taip, pas moterį problemų ieškoma toliau ir giliau.

aha :)  MB tyrimai idealus.. as eisiu pas gydytoja kita savaite, darysiu kalna tyrimu.

Atsakyti