Mimozza, gal pasidaryk Testuka nėštumo dėl viso pikto.
Nes mano drauge, ėjo dėl skrandžio, du mėnesius vaikščiojo, o pasirodo tuos du mėn ji nėščia buvo, tik testo nesidare
Vajei, užjaučiu , esu turėjusi tą procedūrą dukart ;( dabar su vaistais viskas tik gerės
Oj merginos kokią bjaurę procedūrą šiandien turėjau 🙈 teko ryti lemputę, kad skrandį ištirti, o jame kaip pragare
![]()
viskas baisiai dega, sakė gleivinė jo net suaižėjus, yra erozijų tik tiek gerai, kad jos savaime gyja ir nekraujuoja. Ryt lėksiu pas daktarę, kad išrašytų vaistų nes sakė reikalingas skubus gydimas
Mimozza, gal pasidaryk Testuka nėštumo dėl viso pikto.
Nes mano drauge, ėjo dėl skrandžio, du mėnesius vaikščiojo, o pasirodo tuos du mėn ji nėščia buvo, tik testo nesidare
![]()
Oj tikrai ne nėščia, aš dabar sergu mmm, o ir neturėjau kas prisėtų sėklyčių Paskutinį kartą testą dariausi kai MB išskrido ir tai buvo gegužės mėn, o ten balta balta, o po testo čia jau antros mmm. Ir tikrai skandis man 100 % čia tokius pokštus krėtė. Jei vyras būtų visad šalia tai aš tuos nt testus gadinčiau ir gadinčiau su tokiais svaiguliais ir pykinimais
Aš pati turiu bėdų su skrandžiu, refliuksą ir gastritą. Turint šias diagnozės negalima jokių drastiškų dietų, o ypač badavimo. Negali būti ilgi tarpai tarp valgių, ne viską galima valgyt. Bjaurus reikalas, bet pagydomas. Ir priešas ne vienas - nervai..šito aš niekaip neisvengiu.
Net gerai ir nežinau. Aš prieš kelis mėn buvau pradėjus laikytis mitybos plano ir antrąją savaitę užėjo beprotiški skrandžio skausmai. Žinoma tą planelį nutraukiau, pagėriau nuo skrandžio vaistų ir lyg pagerėjo. Tik užeidavo kartais neaiškus pykinimas, galvos svaigulys maždaug po 40 min pavalgius, bet skrandžio neskaudėdavo. O prieš porą savaičių kažkur pradėjo skaudėti šonus stipriai, ištisai pykinti po valgio ir ta galva tokia keista. Išsityriau vidaus organus, ten viskas ok, bet va skrandis
Tai ir nežinau ar su ta mityba sudrožiau tą skrandį ar tiesiog sutapimas.
Na bet gausiu gydimą ir tikiuosi greit sustvarkys bėdelės
Pritariu, dėl visa jo pasidaryk NT. Aš prieš Kompiuterinį tomografą Dariaus ir prieš stiprius antibus.
Mimozza, gal pasidaryk Testuka nėštumo dėl viso pikto. Nes mano drauge, ėjo dėl skrandžio, du mėnesius vaikščiojo, o pasirodo tuos du mėn ji nėščia buvo, tik testo nesidare
Merginos, ar įmanoma per telefoną rašant viename poste daug pricituot, aš arba nemoku, arba neleidžia.
Labas rytas atsikeliau kaip visada 4.50, pasimatavau BT, ji visai nebloga 36.9, vakar nusipirkau NT, galvoju padarysiu " ant durniaus ". Šiandien 10dpo, didelių vilčių neturėjau. Na ir kai šitaip nebesvaigsti ir neturi daug vilties įvyksta stebuklas 😍 ogi testas teigiamas ! ♥️ Antra juostelė išlindo per beveik 2min. Tai manau testas tikrai nemeluoja, nes aš šitos firmos darius kelis ir niekad nieko nebūdavo
dabar įdomioji dalis
Pastojau lygiai po 10 metų pertraukos, tą patį mėnesi, beveik tom pačiom dienom. ( Su dukra paskutinės mėnesinės buvo birželio 11d, dabar birželio 9 dz stebiuos savo ciklo reguliarumu
) Gimdymo data ir vėl kovas, jei viskas gerai turesiu du kovinukus 😍 dar vakar su drauge pasijuokėm, kad būtų bajeris jei užkibtų šį mėnesį, tai turėčiau 2010 ir 2020 gimimo kovinukus
dar netikiu, bet jau šypsena tai buvo, ir ašarą nubraukiau. Siunčiu visoms virusiuką !
[/URL][/img]
Kategoriška, sveikinimai!
Man jau 7 diena vėluoja, jaučiu pilvo tempimą jau 4 dieną, skauda krūtinę. Atrodo, kad pramuš, bet vis nepramuša. Lauksiu iki rytojaus, jei neateis mm, ryt kartosiu testą..
labai linkiu, kad testas butu teigiamas! ar yra velave tiek daug anskciau?