Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Labas rytas  :) 

Kategoriška  :4u:  :4u:  :4u: Vau didžiausi sveikinimai, pagaliau pavyko  :rolleyes: Linkiu, kad tvirtai įsikabintų ir ryškėtų testukai  :)​ 

Atsakyti

Merginos, pamenate kai rašiau apie savo sapną ? Kaip sapnavau vardą Adelė ?: Ačiū :) Aš dar nelabai tikiu :)

Kategoriska!!!!  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:   sveikinimai!!  kaip faina! Pagaliau pramusei ledus  :4u:  :wub:  Linkiu tvirtai isikabint ir augt!  :4u:​  
Ačiū :) 

Kategoriška sveikinimai wub.gif Pagaliau, pajudėjo grupės reikalai bigsmile.gif
Ačiū ;) 

Kategoriška, sveikinimai!  :4u: Man jau 7 diena vėluoja, jaučiu pilvo tempimą jau 4 dieną, skauda krūtinę. Atrodo, kad pramuš, bet vis nepramuša. Lauksiu iki rytojaus, jei neateis mm, ryt kartosiu testą.. 
Ačiū :)  Linkiu teigiamo 😍

Ačiū, Mimozza :))

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 04 liepos 2019 - 10:03
QUOTE(gintare0820 @ 2019 07 04, 10:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="finy" data-cid="72462760" data-time="1562217503"><div><p>Kategoriška sveikinimai vartotojo įkelta nuotrauka
Pagaliau, pajudėjo grupės reikalai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>gal dabar pasipils  nestuke.gif   wub.gif​ </p>

To ir linkiu, kad tik greičiau ir sėkmingai visos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2019 07 04, 04:10)
<p>Labas rytas smile.gif atsikeliau kaip visada 4.50, pasimatavau BT, ji visai nebloga 36.9, vakar nusipirkau NT, galvoju padarysiu " ant durniaus ". Šiandien 10dpo, didelių vilčių neturėjau. Na ir kai šitaip nebesvaigsti ir neturi daug vilties įvyksta stebuklas 😍 ogi testas teigiamas ! ♥️ Antra juostelė išlindo per beveik 2min. Tai manau testas tikrai nemeluoja, nes aš šitos firmos darius kelis ir niekad nieko nebūdavo smile.gif dabar įdomioji dalis  smile.gif Pastojau lygiai po 10 metų pertraukos, tą patį mėnesi, beveik tom pačiom dienom. ( Su dukra paskutinės mėnesinės buvo birželio 11d, dabar birželio 9 dz stebiuos savo ciklo reguliarumu smile.gif ) Gimdymo data ir vėl kovas, jei viskas gerai turesiu du kovinukus 😍 dar vakar su drauge pasijuokėm, kad būtų bajeris jei užkibtų šį mėnesį, tai turėčiau 2010 ir 2020 gimimo kovinukus smile.gif </p>
<p>dar netikiu, bet jau šypsena tai buvo, ir ašarą nubraukiau. Siunčiu visoms virusiuką ! nestuke.gif​   vartotojo įkelta nuotrauka[/URL][/img]</p>

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif 4u.gif Valio! Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Kategoriška!!!! bigsmile.gif pagaliau sulaukei!!!! Tikiu, kad tai tas begalinis noras ir užsispyrimas tau padėjo! Koks įspūdingas skaičių ir datų žaidimas gavosi,mano viena draugė mergaitės pagimdė 5 metu skirtumu, bet ta pačia diena biggrin.gif o dar tas tavo sapnas!!! Tikrai jau jei mergaitė turėsit vardą! Tikrai labai džiaugiuosi ikisus nosį čia!!!! Nepasiduokite ir kitos! Viskas dar bus! nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelė 85: 04 liepos 2019 - 11:05

Kategoriska- primink kiek laiko planavot?   :)​ 

Atsakyti

Ačiū merginos :) 

yahoo.gifyahoo.gifyahoo.gif4u.gifValio! Sveikinimai 4u.gif

Noras tai didelis buvo, bet darbo ne tiek ir daug įdėta :D mes tinginiai, buvo tik trys kartai iki Ov ir pavyko, net nesuprasti kodėl , vienintelis skirtumas nuo kitų mėnesių, kad pradėjau gerti spirulina :) gal biški daugiau miegot, gal biški nervų mažiau, nes atostogos dukrai. 

Dėl vardo, tai gal ir reiktų, bet jis man nėra LB gražus :( 

O simbolika tikrai graži gavosi, prieš kurį laiką sau mintyse pagalvojau, kad gal aš tik kas 10 metų galiu pastoti, nu akurat :D

Kategoriška!!!! bigsmile.gifpagaliau sulaukei!!!! Tikiu, kad tai tas begalinis noras ir užsispyrimas tau padėjo! Koks įspūdingas skaičių ir datų žaidimas gavosi,mano viena draugė mergaitės pagimdė 5 metu skirtumu, bet ta pačia diena biggrin.gifo dar tas tavo sapnas!!! Tikrai jau jei mergaitė turėsit vardą! Tikrai labai džiaugiuosi ikisus nosį čia!!!! Nepasiduokite ir kitos! Viskas dar bus! nestuke.gifwub.gif

5 mėnesius :) 

Kategoriska- primink kiek laiko planavot?   :)​ 

Atsakyti

Kategoriska   as irgi pradejau gert spirulina   :rolleyes:   tiksliau dedu ja i proteinu koktelius  :wub:  

nu kaip smagu kad pavyko  :4u:​   

Atsakyti

Kategoriska - sveikinimai!!!  :wub: 

Atsakyti
Kategoriška, jei nelabai gražus vardas galėsite jį duoti kaip krikšto vardą, nes jis šventas smile.gif mano krikšto vardas yra Adelė smile.gif
Atsakyti

Tą patį pagalvojau :))))

Kategoriška, jei nelabai gražus vardas galėsite jį duoti kaip krikšto vardą, nes jis šventas smile.gifmano krikšto vardas yra Adelė smile.gif

Atsakyti

Kategoriska, mieloji, kaip as tave sveikinu! Taip dziaugiuos, kad pagaliau pamatei tuos issvajotus II :wub: Kaip nuostabu!

Atsakyti