Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

as kaip visada isiblaskius, bet pagalvojau kad gal man vis tik ir reikia testuotis kol mm sulauksiu..? vien del to kad estrogenus geriu istikro  :unsure: kaip prasavaitgaliavot panos? mes sode pradirbom, taip smagu dviese  :wub:

Prasitestuok žinoma, mažu užkibo  :) 

Mums tai visos dienos kaip savaitgalis, visa šeimyna kartu leidžiame dienas  :wub:​ Pasidžiaugsim mėnesiuką ir vėl liksime abi namuose karaliauti.

Šiandien pradėjau dufastoną gerti, tai 26 dieną teks gadinti jau nt, dėl visa ko nusipirkau dvi dėžutes, kad nereiktų skuosti į vaistinę pirkti  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 16 liepos 2019 - 15:32

Prasitestuok žinoma, mažu užkibo  :)

Mums tai visos dienos kaip savaitgalis, visa šeimyna kartu leidžiame dienas  :wub: Pasidžiaugsim mėnesiuką ir vėl liksime abi namuose karaliauti.

Šiandien pradėjau dufastoną gerti, tai 26 dieną teks gadinti jau nt, dėl visa ko nusipirkau dvi dėžutes, kad nereiktų skuosti į vaistinę pirkti  :)

nerealiai  :wub:  mes zinok taip pate nes siandien vel liekam vieni tai taip smagu buvo..

galiu pasidziaugti , kad pasikure mano 'varikliukas' vadinasi padeda visi tiek papildai, dabar kad tik atgal viskas neatsiverstu  :angel2: 

del duphos labai teisingai, kad paskui nervintis nereiketu kur jos gauti, ir aisku kaip ir testuotis reikia butinai tada jau su ja  :4u: 

Atsakyti

Sveikos. Pas mane viskas vienodai. Laukiu atostogų. Jau kelias dienas nuo ciklo vidurio vėl tepliojimai prasidėjo. Jau nebežinau, ką ir galvoti.

Atsakyti

Sveikos. Pas mane viskas vienodai. Laukiu atostogų. Jau kelias dienas nuo ciklo vidurio vėl tepliojimai prasidėjo. Jau nebežinau, ką ir galvoti.

o hormanai normaliai pas tave? neliudek  :4u: 

Atsakyti

o hormanai normaliai pas tave? neliudek  :4u:

Kai pavasarį dariausi, tada viskas normaliai buvo.  Tik prolaktiną reguliavau bromokriptinu, nes kiek padidėjęs buvo. Jau pora mėnesių vaistai nutraukti. Sakiau reiks prolaktiną pasidaryt pakartotinai, gal vėl pablūdo.

Atsakyti

Kai pavasarį dariausi, tada viskas normaliai buvo.  Tik prolaktiną reguliavau bromokriptinu, nes kiek padidėjęs buvo. Jau pora mėnesių vaistai nutraukti. Sakiau reiks prolaktiną pasidaryt pakartotinai, gal vėl pablūdo.

o tai pries tai irgi tepliojo?

Atsakyti

o tai pries tai irgi tepliojo?
Tada tik kelios dienos prieš mmm pradėdavo, bet būdavo ir normalių ciklų be tepliojimų. O dabar nesuprasi kas darosi. Kaip tik antras ciklas iš eilės su nesąmonėm. Va ir jokie cyclebalance nepadeda.

Kol kas vasarą praleisiu taip kaip yra. Rugsėjį vis tiek teks eiti pas ginę.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 17 liepos 2019 - 18:32

nerealiai  :wub:  mes zinok taip pate nes siandien vel liekam vieni tai taip smagu buvo..

galiu pasidziaugti , kad pasikure mano 'varikliukas' vadinasi padeda visi tiek papildai, dabar kad tik atgal viskas neatsiverstu  :angel2:

del duphos labai teisingai, kad paskui nervintis nereiketu kur jos gauti, ir aisku kaip ir testuotis reikia butinai tada jau su ja  :4u:

Kaip smagu, kad viskas juda į priekį  :) 

Aš testuosius 11 dienos rytą, jei nors kiek įtarimų nt sukels tai ir toliau gersiu, jei ne kantriai lauksiu mmm

Atsakyti

Tada tik kelios dienos prieš mmm pradėdavo, bet būdavo ir normalių ciklų be tepliojimų. O dabar nesuprasi kas darosi. Kaip tik antras ciklas iš eilės su nesąmonėm. Va ir jokie cyclebalance nepadeda.

Kol kas vasarą praleisiu taip kaip yra. Rugsėjį vis tiek teks eiti pas ginę.

O dėl endometriozės nežiūrėjo? Kiek žinau prie jos teplioja prieš mmm. Aš ir cyclebalance geriu, žiūrėsiu ar duos kokios naudos, nes jau tris mėn kaip geriu. Gerai, kad buvau užsipirkusi, bet jau į pabaigą. Gerai, kad rugpjūčio pradžioje jau vėl atnaujins tiekimą.

O man dvi dienas šakės per ND kaip kairį šoną suskausta, atrodo kad remiasi į kiaušidę ar dar kur  :oh: o prieš tai viskas puikiai buvo, gal ov įvyko kairėje pusėje  :hmm:  

Atsakyti

Rasau is telefono tai neduoda nei sypseneliu nei cituoti. 

Gatvanele, o del endometriozes neziurejo? Nes cia vienas is jos pozymiu. Nelabai daugiau patarimu turiu nebent galiu duoti profesoriaus onkologo nr. Kaune ir susitarus gali nuvaziuoti, taip mano draugiai kip tau buvo tik dar prasidejo super gausios mm ir sake sakes ten viduje.. negazdinu jokiais budais taves mergyt. 

Mimoza- gali buti zinok kad O drasiai. 

As mb vakar isleidau, liom vieni.. o taip liudnaaaaa.. ilindau vakar i pizama ir prasliauziojau. 

Atsakyti

Mimoza- gali buti zinok kad O drasiai. 

As mb vakar isleidau, liom vieni.. o taip liudnaaaaa.. ilindau vakar i pizama ir prasliauziojau. 

13 ir 14 cd buvo KB gleivių, bet 14 labai gausiai, 15 cd jau tik kreminės liko ir tokios linpančios. O va nuo 15 cd vakaro užėjo tie skausmeliai nd metu  :oh: tai ir sukiojausi ieškant patogesnės pozos, bet sunkiai sunkiai man sekės  :D 

O kada tavo MB grįš? Aš tai visa pikta, net garas rūksta pro šnerves  :aggressive: Vakar dalyvavon šventėje tai MB prisibaliavojo, grįžom į namus tai jis man visą patalynę, pagalvę ir blyn čiužinį sudirbo  :aggressive:  :aggressive:  :aggressive: Tai šiandien skalbenkė ir džiovyklė tik sukas. O va kaip čiužinį išvalyt nežinau, teks musėt kviestis į namus kur su tuo siurbliu valo. 

Atsakyti

Mimoza 😄😄😄😄, balsu zvengiu! Nu kam nepasitaiko, baisiai nepyk labai tu ant jo 😂😂😂. Maniskis praita karta nesamoniu prikalbejo per miegus irgi priragaves buvo 😂, pasikiso mane po pazasti apsikabino ir sako “ nu kam tu reikalinga? Niekam tikus visai!” Pabuciavo i pakausi , stipriai apkabino ir vel nuluzo 😂. Iki ryto negalejau apsispresti ar cia pykti ar cia juoktis, savimyle nugalejo tai nusprendziau priimti kaip komplimenta !

maniskis tik uz poros savaiciu manau, ale pries tai du menesius praktiskai nemaciau, visai buvau atpratus 🤐🤐

Atsakyti