Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Parnešu sąrašėlį arčiau  :) Na tai kuri testuojasi?  :rolleyes: 

Sulaukusios II  :wub: 

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis
  • lape_apykakle
  • finy
  • Adelė85
  • jogaileee3
  • Kategoriška
  • Katara

Vis dar laukiančios II  :wub: 
08.20 Karina2209 nelaukia mmm
08.22 pandos pusseserė nelaukia mmm
08.26 Airisė nelaukia mmm
08.27 Garbanelele nelaukia mmm
08.27 Dandelion fuzz nelaukia mmm
08.28 _mimozza_ ne/laukia mmm
08.30 CherryBlossom nelaukia mmm
09.01 VeDo nelaukia mmm
09.02 lucija_ nelaukia mmm
09.07 Gintare0820 nelaukia mm
00.00 -hal-
00.00 lauralina3

Atsakyti

Labas rytas

Hal ir Gintare su gimtadieniu. Linkiu, kad visos visos svajonės išsipildytų, net pačios slapčiausios  :birthday2:  :dovana:

Prisiduodu testas tuščias, vakarykštis brokas buvo.  Lauksiu vizito pas ginę rugsėjį, o tada jau spalio  :) nes jau šį ciklą nieko nebesitikiu, nes vėliau nebebuvo tad tikrai nieko ir nebus. Tad ta proga tiksliau rugsėjį eisiu išbandyti pilvui kažkokios liekninanos procedūros  :bigsmile:​ 

aciu!!  :wub:   vaisinu-  :birthday2:  :essen:  

O tau-  :4u:​  

Atsakyti

Karina- kaip tu?  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Hal,  sveikinu su gimtadieniu, linkiu svajonių išsipildymo, kad tave suptų tik geri žmonės šalia. :) 

Gintare,  sveikinu su gimimo diena. Linkiu, kad tave kuo greičiau aplankytų stebuklas, kad vyras nešiotų ant rankų ;) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karina2209: 20 rugpjūčio 2019 - 11:50

Priedas  IMG_20190820_121200.jpg   81,78KB   0 Parsiųsta kartųAš normaliai. Iki mm dar liko pora dienu(nes būna man jos, jei reguliarios tai 32-33d tai ryt poryt, siom dienom turėtų prasidėti) Testukas neigiamas, bet smesteli kažkoks vaiduokliukas iš didelio noro. Nuotrauka daryta gal pusvalandis po darymo. Ilgiau pažiūrėjus iš apačios kažkas matosi, bet greičiausiai isdziuvimo linija :)

Atsakyti

Mimozza,  jei nepramus mm, gali su manim kartu šeštadienio rytą darytis testuką, nes aš tai kartosiu, jei neprasides :) paskutinis liko, tai reikia gi sugadint :D Beje, ar vartoji dar dufastona ir kaip? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karina2209: 20 rugpjūčio 2019 - 11:54

Mimozza,  jei nepramus mm, gali su manim kartu šeštadienio rytą darytis testuką, nes aš tai kartosiu, jei neprasides :) paskutinis liko, tai reikia gi sugadint :D Beje, ar vartoji dar dufastona ir kaip? 

Tavo testuke matosi vaiduokliukas, tikiuosi kad jis tikras, o ne išdžiuvimas.  :ax: 

Oj man mmm dar negreit. Duphastoną dar geriu, liko 9 tabletės, jas sugėrus ketvirtoje dienoje mmm atsiranda. Tad iki jų dar 7-8 dienos. Aš jį pradedu gerti nuo 16 cd. 

Atsakyti

Karina- aciu uz sveikinimus  :4u:  :wub:  

nu matosi kazkas  :rolleyes:  oj, linkiu kad rysketu!!  :yahoo:​ 

Atsakyti
Hal ir Gintare su gimimo diena! ploja.gif aišku linkiu nestuke.gif ta proga

Atsakyti

Jus čia merginos gal irgi iš didelio noro matot antrą juostelę, nes aš tai sunkiai, o kaip kitos gali matyt neįsivaizduoju :D

Atsakyti

Mimozza,  ​kaip suprantu, tai Testukas dar net negalėtų rodyt nėštumo nes iki mm 7-8d tai nerealu, o jūs nekantruolėnekantruolė... Palaukit mm ir pasidarykite, bus tikrai aišku :) arba šeštadienį kartu su manim, turėtų rodyt jau :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karina2209: 20 rugpjūčio 2019 - 13:54

Mimozza,  ​kaip suprantu, tai Testukas dar net negalėtų rodyt nėštumo nes iki mm 7-8d tai nerealu, o jūs nekantruolėnekantruolė... Palaukit mm ir pasidarykite, bus tikrai aišku :) arba šeštadienį kartu su manim, turėtų rodyt jau :)

Oj pas mane viskas sudėtinga  :oh: mano ciklai dirbtini, man natūraliai mmm neateina dėl pks, tiksliau jos būna bet kokius max 5 kartus per metus. Ovuliaciją galbūt jaučiau, o ir gleivės kb buvo 8 cd. Daugiau jų nebuvo. Bet ar tai tikrai buvo ovuliacija sunku pasakyti, nes bkt nematavau. Vidurį ciklo ND jau nebebuvo nes vyras jau iškeliavo, tad tikėtis nėštumo jei OV ir įvyko viduryje ciklo naivoka būtų. Sudėtinga ir painu pas mane  :oh:​ 

Atsakyti