Sveikos
Pritariu, Norvegija iš ties graži šalis Po mėnesiuko vėl lėksiu keletai savaitėlių
Gintare, kaip miela o tavasis moka nors kiek lietuviškai?
Hal, ką testas rodė?
Aš jau turbūt pavėluotai duodu patarimą, bet jei ne, tai pabandyk dar paspausti gydytoją, kad nedarytų narkozės. Aš čia iš savo patirties - mano spiralė kažkaip pametė savo siūlus ir gydytoja nusprendė, kad būtina narkozė ištraukti, bet operacijos dieną, jau ruošiantis operacijai atėjo kita gydytoja ir pasiūlė pabandyti be narkozės ištraukti, jeigu noriu
Tai tikrai labai skaudėjo, bet tik kokias 5 minutes, ne daugiau ir išvengiau visų pasekmių ir atsigavimo laikotarpio po narkozės, tai aš labai džiaugiausi
Jau per velu as jau po narkozes, keliauju i namus. Man nedare pilnos narkozes, vos keliu minuciu, tad atsigavau greit, po valandikes as jau buvau pasiruosusi keliaut namo
klausiau daktares kaip su pradejimu gamint leliu , ar reiktu palaukti, tai sake, kad galiu pradet is karto
Jau per velu
as jau po narkozes, keliauju i namus. Man nedare pilnos narkozes, vos keliu minuciu, tad atsigavau greit, po valandikes as jau buvau pasiruosusi keliaut namo
klausiau daktares kaip su pradejimu gamint leliu , ar reiktu palaukti, tai sake, kad galiu pradet is karto
kaip smagu linkiu kad greitai pasisektu
as irgi laukiu operacijos uz 2 savaiciu. Narkoze bus labai lengva, tik 10 minuciu, tai irgi nieko baisaus
Sveikos
Pritariu, Norvegija iš ties graži šalis
Po mėnesiuko vėl lėksiu keletai savaitėlių
Gintare, kaip miela
o tavasis moka nors kiek lietuviškai?
Hal, ką testas rodė?
moka truputi. Ankciau labiau mokesi, dabar aptinges bet as stengiuosi karts nuo karto jam pasakyt ka nors ar paklaust lietuviskai, kad visai nepamirstu to ka ismokes. Aisku, noretusi kad geriau moketu. Bet bus priverstas ismokt, nes jau dabar mato, kad mano visi draugai lietuviai, mes kai susirenkam kalbam lietuviskai, o jam neidomu nes nieko nesupranta. Be to kai gims leliukas- as jam is karto paskiau, kad su vaiku as kalbesiu lietuviskai. Mano pirmas sunus laisvai kalba ir lietuviskai ir svediskai. Mokykloj skaito svediskai, o namuos- lietuviskai. Ir jokiu problemu
vaikai imlus kalbom. Tai jeigu jis nores zinot apie ka kalbu su jo vaiku- tures ismokt
mano drauges vyras svedas jau viska supranta lietuviskai, bet nedrista kalbet. Tai as paklausiu jo lietuviskai, o jis atsako svediskai. Bet jam jau idomiau kai supranta ka kalba jo zmona su draugem
Jau per velu
as jau po narkozes, keliauju i namus. Man nedare pilnos narkozes, vos keliu minuciu, tad atsigavau greit, po valandikes as jau buvau pasiruosusi keliaut namo
Labai šaunu kuo greitesnių rezultatų
kaip smagu
linkiu kad greitai pasisektu
![]()
as irgi laukiu operacijos uz 2 savaiciu. Narkoze bus labai lengva, tik 10 minuciu, tai irgi nieko baisaus
Na tikrai nieko tokio trumpa narkoze ;) ar operacija ginekologine ar kas kita?
Tai šaunu tada, kad gerai praėjo
Ištikro dėl bandymo iškart po spiralės yra labai daug prieštaringos informacijos, aš kai ieškojau bent jau, tai sakoma, kad pirmą mėnesį išėmus labai didelis šansas pastoti iškart, bet ir persileidimų nemažai poto būna, o palaukus sunkiau pastoti. Ir vieni gydytojai sako daryt iškarto, kiti sako palaukti kelis normalius ciklus bent. Tai čia kaip jau kiekviena nusprendžia asmeniškai. Aš palaukiau, kol praėjo 2 mm ir tada pradėjau bandyt, bet pastojau tik 4 mėnesį ir mm kol turėjau spiralę nebuvo, o išėmus buvo apgailėtinos - 1 diena negausaus kraujavimo ir 1 tepimo ir viskas
Linkiu
Vat as irgi labai daug skaiciau apie tai ir nusprendziau bandyt is karto, kaip bus taip, bet tikiuosi pavyks ir zirnis issilaikys ziuresim ka ryt clearblue rodys, gal ovuliacija tuoj pagausim
As maniau, kad ji man buvo pries 5 dienas, aisku nezinau tiksliai, nes menesiniu neturiu ilgai, tik pradejo pateplioti laseli paskutinius menesius karta i menesi, tad maniau, kad kazkur 19 ciklo diena siandien, bet gal ir ne pries spirale turedavau gan ilgus ciklus
tai kaip ir atitiktu
Sveikos panos, NT tuscias 🤷🏼♀. Ryt turetu prasideti mm, tikiuosi bus gausios. Bijau kad vel viskas dings..
zodziu panos mano grozis parejo vakar danti isimuses.. maniau man sirdis sustos is skausmo, o tas rupuziokas peciais tik patrauke visas kruvinas na jau skausmo toleravimo slenkstis padangese kaip pas mane.. siandien visa diena pas dantiste. Nusikaliau, jau vien nuo streso uzmigti negalejau.
kas gal dirbat draudime? Man laaabai reikia konsultacijos
Na tikrai nieko tokio trumpa narkoze ;) ar operacija ginekologine ar kas kita?
salins polipa. Kuris kaip itariam priezastis, kodel zirniukas niekaip neuzsikabino.. Iki operacijos uzdraude bandyt pastot. Bet man gerai gaunasi- operacija iz karto po mmm
palauksiu kelias dienleles ir ateis OV
salins polipa. Kuris kaip itariam priezastis, kodel zirniukas niekaip neuzsikabino..
Iki operacijos uzdraude bandyt pastot. Bet man gerai gaunasi- operacija iz karto po mmm
palauksiu kelias dienleles ir ateis OV
Aa aisku:) tai didziausios sekmes uzkibti ;) ov kazkur rugsejo gale? Ar ciklas reguliarus?
Mano clearblue vis dar mirksinti sypsenele siandien. Tai gerai, kad ov ne ryt, spes gleivine issveset, kad butu kur zirniukui uzkibt
Beje po spirales isemimo jauciuos daug geriau nei su ja, dingo nugaros skausmai, daugiau energijos. Atrodo tiko man ji, bet be jos geriau..