Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos

Pritariu, Norvegija iš ties graži šalis  :) Po mėnesiuko vėl lėksiu keletai savaitėlių   :rolleyes: 

Gintare, kaip miela  :wub:  o tavasis moka nors kiek lietuviškai? 

Hal, ką testas rodė?  :) 

Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2019 09 04, 14:34)
<p>Sveikos smile.gif  Buvau šiandien pas ginę 😍 pagal echo 12 sav 4d, pagal mm 12 sav 3d. Kaklo raukšlė 1.6 mm, sakė gerai. Širdelė, plaučiai, inkstai , skrandis, stuburaa, pirštukai, nosytė tvarkoj. Iš pradžių lelius miegojo, o man ašaros bėgo iš laimės, paskui ginė jį krutino, kad atsikeltų ir jis visaip vartėsi, spardėsi , tada mane vienu metu ir juokas suėmė ir graudulys vartotojo įkelta nuotrauka girdėjau kaip plaka širdelė 😍 Visi tyrimai geri, kitas vizitas spalio 23d, bus 19 sav. Kas keista, kad neužsiminė apie jokius kraujo ir šlapimo tyrimus. Nejau taip ilgai nieko netirs ? Davė nėščiosios kortelę, kurios dydis lb nustebino, A4 vartotojo įkelta nuotrauka ir dar prierašas : "nešiotis visur ir visad "

wub.gif wub.gif Labai džiaugiuosi, kad tavo lelius sveikas wub.gif 12 sav echo turbūt labai fainai, nes jau matosi gražus leliukas ir visas nėštumas pasidaro labiau tikras, kai gali pasižiūrėt į nuotraukytę mažiuko žmogiuko wub.gif Aš užsirašiau į 6 savaičių echo už savaitės - negaliu sulaukt, labai neramu, kad tik viskas būtų gerai rolleyes.gif Aišku nebus toks mielas echo kaip tavo, nes mano nuotraukytėj bus tik blynas biggrin.gif Bet jau jeigu žinai, kad nėštumas vietoj ir progresuoja, tai lengviau sulaukt ir 12sav echo.
Atsakyti

Aš jau turbūt pavėluotai duodu patarimą, bet jei ne, tai pabandyk dar paspausti gydytoją, kad nedarytų narkozės. Aš čia iš savo patirties - mano spiralė kažkaip pametė savo siūlus ir gydytoja nusprendė, kad būtina narkozė ištraukti, bet operacijos dieną, jau ruošiantis operacijai atėjo kita gydytoja ir pasiūlė pabandyti be narkozės ištraukti, jeigu noriu blink.gifTai tikrai labai skaudėjo, bet tik kokias 5 minutes, ne daugiau ir išvengiau visų pasekmių ir atsigavimo laikotarpio po narkozės, tai aš labai džiaugiausi mirksiukas.gif

Jau per velu  :D as jau po narkozes, keliauju i namus. Man nedare pilnos narkozes, vos keliu minuciu, tad atsigavau greit,  po valandikes as jau buvau pasiruosusi keliaut namo  :rolleyes: klausiau daktares kaip su pradejimu gamint leliu , ar reiktu palaukti, tai sake, kad galiu pradet is karto :yahoo:​ 

Atsakyti

Jau per velu  :D as jau po narkozes, keliauju i namus. Man nedare pilnos narkozes, vos keliu minuciu, tad atsigavau greit,  po valandikes as jau buvau pasiruosusi keliaut namo  :rolleyes: klausiau daktares kaip su pradejimu gamint leliu , ar reiktu palaukti, tai sake, kad galiu pradet is karto :yahoo:​ 

kaip smagu  :4u:   linkiu kad greitai pasisektu  :nestuke  

as irgi laukiu operacijos uz 2 savaiciu. Narkoze bus labai lengva, tik 10 minuciu, tai irgi nieko baisaus  :angel_not:​ 

Atsakyti

Sveikos

Pritariu, Norvegija iš ties graži šalis  :) Po mėnesiuko vėl lėksiu keletai savaitėlių   :rolleyes:

Gintare, kaip miela  :wub:  o tavasis moka nors kiek lietuviškai? 

Hal, ką testas rodė?  :)

moka truputi. Ankciau labiau mokesi, dabar aptinges  :hmm:   bet as stengiuosi karts nuo karto jam pasakyt ka nors ar paklaust lietuviskai, kad visai nepamirstu to ka ismokes. Aisku, noretusi kad geriau moketu. Bet bus priverstas ismokt, nes jau dabar mato, kad mano visi draugai lietuviai, mes kai susirenkam kalbam lietuviskai, o jam neidomu nes nieko nesupranta. Be to kai gims leliukas- as jam is karto paskiau, kad su vaiku as kalbesiu lietuviskai. Mano pirmas sunus laisvai kalba ir lietuviskai ir svediskai. Mokykloj skaito svediskai, o namuos- lietuviskai. Ir jokiu problemu  :rolleyes:  vaikai imlus kalbom. Tai jeigu jis nores zinot apie ka kalbu su jo vaiku- tures ismokt  :D  :lietuva:   mano drauges vyras svedas jau viska supranta lietuviskai, bet nedrista kalbet. Tai as paklausiu jo lietuviskai, o jis atsako svediskai. Bet jam jau idomiau kai supranta ka kalba jo zmona su draugem  :)​ 

Atsakyti

Labai šaunu  :) kuo greitesnių rezultatų  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Amundsen @ 2019 09 05, 10:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="CherryBlossom" data-cid="72494494" data-time="1567676021"><div><p>Aš jau turbūt pavėluotai duodu patarimą, bet jei ne, tai pabandyk dar paspausti gydytoją, kad nedarytų narkozės. Aš čia iš savo patirties - mano spiralė kažkaip pametė savo siūlus ir gydytoja nusprendė, kad būtina narkozė ištraukti, bet operacijos dieną, jau ruošiantis operacijai atėjo kita gydytoja ir pasiūlė pabandyti be narkozės ištraukti, jeigu noriu vartotojo įkelta nuotraukaTai tikrai labai skaudėjo, bet tik kokias 5 minutes, ne daugiau ir išvengiau visų pasekmių ir atsigavimo laikotarpio po narkozės, tai aš labai džiaugiausi vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Jau per velu  biggrin.gif as jau po narkozes, keliauju i namus. Man nedare pilnos narkozes, vos keliu minuciu, tad atsigavau greit,  po valandikes as jau buvau pasiruosusi keliaut namo  rolleyes.gif klausiau daktares kaip su pradejimu gamint leliu , ar reiktu palaukti, tai sake, kad galiu pradet is karto yahoo.gif​ </p>

Tai šaunu tada, kad gerai praėjo 4u.gif Ištikro dėl bandymo iškart po spiralės yra labai daug prieštaringos informacijos, aš kai ieškojau bent jau, tai sakoma, kad pirmą mėnesį išėmus labai didelis šansas pastoti iškart, bet ir persileidimų nemažai poto būna, o palaukus sunkiau pastoti. Ir vieni gydytojai sako daryt iškarto, kiti sako palaukti kelis normalius ciklus bent. Tai čia kaip jau kiekviena nusprendžia asmeniškai. Aš palaukiau, kol praėjo 2 mm ir tada pradėjau bandyt, bet pastojau tik 4 mėnesį ir mm kol turėjau spiralę nebuvo, o išėmus buvo apgailėtinos - 1 diena negausaus kraujavimo ir 1 tepimo ir viskas unsure.gif
Linkiu nestuke.gif
Atsakyti

kaip smagu  :4u:   linkiu kad greitai pasisektu  :nestuke  

as irgi laukiu operacijos uz 2 savaiciu. Narkoze bus labai lengva, tik 10 minuciu, tai irgi nieko baisaus  :angel_not:​ 

Na tikrai nieko tokio trumpa narkoze ;) ar operacija ginekologine ar kas kita?

Tai šaunu tada, kad gerai praėjo 4u.gifIštikro dėl bandymo iškart po spiralės yra labai daug prieštaringos informacijos, aš kai ieškojau bent jau, tai sakoma, kad pirmą mėnesį išėmus labai didelis šansas pastoti iškart, bet ir persileidimų nemažai poto būna, o palaukus sunkiau pastoti. Ir vieni gydytojai sako daryt iškarto, kiti sako palaukti kelis normalius ciklus bent. Tai čia kaip jau kiekviena nusprendžia asmeniškai. Aš palaukiau, kol praėjo 2 mm ir tada pradėjau bandyt, bet pastojau tik 4 mėnesį ir mm kol turėjau spiralę nebuvo, o išėmus buvo apgailėtinos - 1 diena negausaus kraujavimo ir 1 tepimo ir viskas unsure.gif
Linkiu nestuke.gif

Vat as irgi labai daug skaiciau apie tai ir nusprendziau bandyt is karto, kaip bus taip, bet tikiuosi pavyks ir zirnis issilaikys  :wub:  ziuresim ka ryt clearblue rodys, gal ovuliacija tuoj pagausim :)

As maniau, kad ji man buvo pries 5 dienas, aisku nezinau tiksliai, nes menesiniu neturiu ilgai, tik pradejo pateplioti laseli paskutinius menesius karta i menesi, tad maniau, kad kazkur 19 ciklo diena siandien, bet gal ir ne :) pries spirale turedavau gan ilgus ciklus :) tai kaip ir atitiktu :)

Atsakyti

Sveikos panos, NT tuscias 🤷🏼♀. Ryt turetu prasideti mm, tikiuosi bus gausios. Bijau kad vel viskas dings..

zodziu panos mano grozis parejo vakar danti isimuses.. maniau man sirdis sustos is skausmo, o tas rupuziokas peciais tik patrauke visas kruvinas  :blink: na jau skausmo toleravimo slenkstis padangese kaip pas mane.. siandien visa diena pas dantiste. Nusikaliau, jau vien nuo streso uzmigti negalejau.

kas gal dirbat draudime? Man laaabai reikia konsultacijos :unsure: 

Atsakyti

Na tikrai nieko tokio trumpa narkoze ;) ar operacija ginekologine ar kas kita?

salins polipa. Kuris kaip itariam priezastis, kodel zirniukas niekaip neuzsikabino..  :unsure:  Iki operacijos uzdraude bandyt pastot. Bet man gerai gaunasi- operacija iz karto po mmm  :D  palauksiu kelias dienleles ir ateis OV  :)​  

Atsakyti

-hal-  nu tie berniukai  :D 

prisiminiau kai maniskiui buvo 2 metukai- prasiskele galva. Bet taip ziauriai- atsidare oda taip i sonus  :blink:  idomiausia kad kraujas nebego. As visa panikoj, vezu vaika i ligonine- o jis sedi ir zaidzia su masinytem  :blink:​  

Atsakyti

salins polipa. Kuris kaip itariam priezastis, kodel zirniukas niekaip neuzsikabino..  :unsure:  Iki operacijos uzdraude bandyt pastot. Bet man gerai gaunasi- operacija iz karto po mmm  :D  palauksiu kelias dienleles ir ateis OV  :)​  

Aa aisku:) tai didziausios sekmes uzkibti ;) ov kazkur rugsejo gale? Ar ciklas reguliarus?

Mano clearblue vis dar mirksinti sypsenele siandien. Tai gerai, kad ov ne ryt, spes gleivine issveset, kad butu kur zirniukui uzkibt :ax: 

Beje po spirales isemimo jauciuos daug geriau nei su ja, dingo nugaros skausmai, daugiau energijos. Atrodo tiko man ji, bet be jos geriau..  :oh: 

Atsakyti