Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Aa aisku:) tai didziausios sekmes uzkibti ;) ov kazkur rugsejo gale? Ar ciklas reguliarus?

Mano clearblue vis dar mirksinti sypsenele siandien. Tai gerai, kad ov ne ryt, spes gleivine issveset, kad butu kur zirniukui uzkibt :ax:

Beje po spirales isemimo jauciuos daug geriau nei su ja, dingo nugaros skausmai, daugiau energijos. Atrodo tiko man ji, bet be jos geriau..  :oh:

man operacija 18 d o ovuliacija 21-22 dienom  :)  aisku, ziuresiu kaip jausiuosi. Ar neskaudes ir t.t.t gal ir pati noresiu praleist viena menesi. Bet taip norisi kuo greiciau tapt  :nestuke  

o, kaip faina, kad geriau jautiesi!  Beliko tik darbuotis  :4u:​  

Atsakyti

Smagu kad jums merginos reikaliukai I prieki.

Hal, zinau kam panasi situacija, bet is draudimo nieko negavo  :unsure: 

Mano mm tokios nerimtos si menesi kolkas, jau turejo pramusti  :unsure: 

Atsakyti

Nepykit kad niku neparasysiu , neduoda cituoti visai..

nezinau kaip bus su draudimu, jie sikniai nori dabar sumoketi, o as nenoriu nes gydimas maziausiai puse metu bus! 

Mano tas vaiks labai geras istikro.. bet jau traumu.. siemet ranka buvo luzus jau. Visas randuotas! Rankos, kojos.. visas nusivares , kad man sirdi spaudzia ziureti, bet as is tu mamu kur nesibara ir isvis duoda praktiskai visa laisve kol yra pagarba ir atliktos pareigos tad drausti i lauka ne man, to pasekmes nesibaigiantys randai ir visokia kitokia velniava. Ech nieko nepadarysi, bus kaip bus. 

Atsakyti

Juk nelaikysi vaiko namie uzdaryto, aisku kad leisk i lauka. Sako, vyra randai puosia. Bet gal ne tiek puosia, o labiau negadina. Mergaitems randai negrazu, o berniukams kazkaip iprasta. 

Tik aisku kai be danties, tai ne kazka. O kas jam atsitiko, kaip issimuse?

Atsakyti

Greitai praleke savaite, mano dvimete pradejo lankyti darzeli, as pati pradejau mokytis. Apie nestuma isvis uzmirsciau, jeigu nebutu taip bloga. Valgau maista ir atrodo kad jis sugedes. Gamint irgi mazai pradejau, nes man viskas smirda. Gerai kad vaikas darzelyje pavalgo, tai ramu 😄 vyras pats sau pasigamina, dar ir man pagamina bei vercia valgyt. Pati tai guleciau paslika ir merdeciau badu. 

Svoris dar neauga, bet pilvo gumbelis jau lenda. 

Sis nestumas visiska priesingybe mano pirmajam. Neklauzada vis pavadinu savo zirniuka (beje, pagal kalendoriu jau turetu avietes dydzio buti).

Atsakyti

Slydo ant zoles ir krito ant metalu  :blink: 

ziurek save :nestuke , nes jai valgyti nenori ziurek kad tai ka i burna dedi butu sveika ir maistinga  :wub: 

Atsakyti

Sveikos, paskutiniu metu kažko visai nebesirašo man  :oh: ankščiau į TD dar užklysdavau paskaitinėti bet jau kelios dienos kaip ir ten nosies nebeįkišu. 

Hal, auč kaip skaudžiai krito bernužėlis  :unsure:​ 

Atsakyti
Labas merginos, man savaitgalis ziauuuriai nuobodus, oras nekazka, laikas labai lėtai slenka.
Išleidau vyrą į komandiruotę ana savaite, kažkaip šį kartą norėjau kad išvyktu po tu visu "karštu" įvykių. Reikia pabūt atskirai matomai. Mm nėra, snd 37 diena. NT dariau prieš savaitę, nieko nerodė. O kažkaip pirkti ir daryt visiškai ner noro. (') (') atrodo tuoj sprogs, tiksincios bombos.
Atsakyti

Mano mm manau jau pagaliau ateina  :unsure:  tikiuosi bus normalios.. uzsitempe 3 dienom, buvau jau isigandus kad vel kokios nesamones. 

Mimoza- ko nosi nukabinus? 

Flojerita- tavo ciklas visada ilgas? 

Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2019 09 07, 22:27)
<p>Mano mm manau jau pagaliau ateina  unsure.gif  tikiuosi bus normalios.. uzsitempe 3 dienom, buvau jau isigandus kad vel kokios nesamones. </p><p></p><p>Mimoza- ko nosi nukabinus? </p><p></p><p>Flojerita- tavo ciklas visada ilgas? </p>

Iš ilgesnių, mažiausiai kada yra buvę 32 dienos.
Dažniausiai 34-36 dienos
Atsakyti

Mano mm manau jau pagaliau ateina  :unsure:  tikiuosi bus normalios.. uzsitempe 3 dienom, buvau jau isigandus kad vel kokios nesamones. 

Mimoza- ko nosi nukabinus? 

Nosies tai kaip ir nenukabinus, viskas šiaip einasi gerai  :) Nežinau ko tai, bet pastebėjau kad atsiribojau nuo visko kas yra susiję su planavimu, gal darosi jau sunkoka skaityti kaip kitoms pavyksta  :hmm:  :oh: spalį vėl bandysim gaudyti gandrus tai gal atgis ir cinkelis dalintis visais pojūčiais  :ax:​ 

Atsakyti

Sveikos,

Isivaizduoju Mimozza kad nelengva, bet ateis ir musu laikas.

Mes kalbejom, kad jei mums nepavyks pastoti tada isivaikinsim. Bet mes dar nesenai pradejom planuoti tai tikimes kad gausis. Galvojam nusipirkti Ovusense, kad tiksliau nustatyti kada ovuliacija vyksta, nes man su tais termometrais kazkaip nesigauna. Gal esate kas girdejusios apie tai? Ar meginusios?

Atsakyti