Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Man per pms paprastai buna viso pilvo ir nugaros maudimas, sono maudimo nesu pastebejusi.

As kantriai laukiu ov, kas kokias programeles naudojat ov testukams fotografuoti?

As naudojau Premom :)

Na ka mielosios, atejo mano mm 🤮😂 Naujas ciklas, naujos galimybes :) dziaugiuos labai bent, kad ciklas tvarkingas, negrybavo labai po spirales isemimo :) sis ciklas buvo 34 dienos, 14 dpo pasirode mm, vadinasi antroji faze ne per trumpa :) aisku gaila, kad nepavyko sisyk, bet tikekimes sis bus sekmingesnis 🥰

Atsakyti

As naudojau Premom :)

Na ka mielosios, atejo mano mm 🤮😂 Naujas ciklas, naujos galimybes :) dziaugiuos labai bent, kad ciklas tvarkingas, negrybavo labai po spirales isemimo :) sis ciklas buvo 34 dienos, 14 dpo pasirode mm, vadinasi antroji faze ne per trumpa :) aisku gaila, kad nepavyko sisyk, bet tikekimes sis bus sekmingesnis 🥰

Labai geras požiūris , tegu jos būna paskutinės šiais metais :)

Atsakyti

Labai tikiuosi :)

Atsakyti

Labai tikiuosi :)

Kada dabar nelauki mmm?

Atsakyti

Kada dabar nelauki mmm?

Na jei vel bus 34 cd, tai lapkricio 16 :) gal truputi anksciau :)

Atsakyti

Ft4 pas mane 14, norma laboratorijos nuo 11 iki 19.

Kartais pagalvoju gal reikia mažiau ieškot ligų kur jų nėra. Man slaugytoja patarė pasidaryt FT4, jis geras. TTH atitinka bent jau labaratorines normas. Bet visvien teks pas endokronologa lankytis. 

Dar ką tik perskaičiau kad situos tyrimus skydliaukės geriau daryt po pietų, aš dariau 8h ryto. Tai net nežinau :)

kai TTH padidejes- priesingai- svoris laikosi aukstesnis  :rolleyes:   jeigu neplanuojant vaikiuko- jis pas tave normalus, bet norint pastot per aukstas. turi but max 2,6 mazdaug. Kiti sako kad iki 2.  padidejes TTH rodo, kad skydliaukes veikla suletejus. Tai yra hipotireoze. 

Atsakyti

Amundsen  :4u:​ 

Atsakyti

Ačiūkas už konsultaciją. Lyg ir turėčiau pati viską žinot, bet kažkaip ir nežinojau šito... 

Taip, kad pas ednokrinologą reiktų pas gydytojus tai faktas.

Bet kartais pagalvoji... Vaistus tuos gerk nuo skydliaukės jei nori pastoti. Dufastoną gerk, nes gleivinė visai neauga ir jo kiekis 1.7 buvo 80CD, reiškia organizmas visiškai jo negamina. Tada stebėk požymius, kai geri Dufastoną, nes jei ji nutraukusi iškarto persileisi. Nū tiesiog pasaka... Anksčiau ras dva, iškarto po santuokos pagimdo, jau kitais metais supuoja vaikelį, nevaisingumas buvo žymiai retesnis. Apskritai bent jau pas mus seimoj ir taip kiek pazystu, to nebūdavo. Užtai dabar tokių istorijų nors vežimu vežk girdžiu. 

Suprasčiau jei ten KT vartociau ar ką, tai kad net gyvenime jų nevartojau. Vaiko norėjau visada, ir se tau dovanėlė jopapa.

Kartais dar norisi nueit pas ginekologė to dufastono, bet iš jo jokios naudos... Ziurejau cia praeitų ciklu kalendorių, tai be dufastono mėnesinės prasidėdavo po 3 men, maždaug 91CD, tai dar liko visai nedaug palaukt, gal vėl taip bus... O jei ne, man vienodai. Nei gydytojų nei vaistų aš matyt nenoriu. 

Atsakyti

Na kai sovei tai sovei.. kiek tau metu Karina? Ar savo antrai pusei zadi pasakyti, kad vaiku nebus nes nenori susitvarkyti sveikata? Ar pati sau viena nuspresi sita bendra seimos sprendima..? 

Atsakyti

Karina laikai kiti, ir nieko nepakeisi, tai arba susitaikai su tuo ir kovoji pasitelkus modernia medicina arba pasiduodi. Labai negatyviai ziuri, viska ka isvardinai yra vaistu susitvarkyti, o ka daryti toms merginoms kur nieko neranda ir nepastoja? Tai gal pradek biski pozityviau ziuret i viska ir galbut nereikes net tiek vaistu kad pageretu. 

Ir taip turi dovanele, kad turi vilciu pastoti, yra moteru kur nebera vilciu. Tai kaip jom jaustis? Jei tave kamuoja vien blogos mintys ir negatyvios emocijos, sakau is patirties, pamegink pas psihologa nueiti, tikrai pades gyvenima spalvinti kitomis spalvomis. Neisizeisk, tik draugiskas patarimas.

Atsakyti

Yra istorija, apie vieną parduotuvę, kuri yra tokia vienintelė pasaulyje ir kurioje gali įsigyti viską viską, ko tik tau gyvenime trūksta, ko tik nori. Ir ta parduotuvė turi daug lankytojų, bet didžioji dalis išeina nieko nenusipirkę, kodėl? Nes ten prekės yra labai brangios ir ne pinigais įkainotos. Moralas tame, kad tu gali viską turėti, bet kiekvienas noras turi savo kainą. Klausimas ar esi pasiryžęs ją mokėti. 

Karina, labai smagu, kad tu žinai kainą, o ar nuspręsi ją mokėti, čia jau tavo pasirinkimas. 

Nenoriu, kad skambėtų žiauriai, bet jei nuspręsi, kad ne, niekada nieko nekaltink, čia kalta būsi tik pati  :heart: 

Linkiu visko tik ko geriausio tau :)

Atsakyti

Sveikos merginos :) Kokios jus saunuoles, kaip gerai jus cia atliekant tuos nd 🤗😀👍 Linkiu, kad tie ND duotu gerų vaisių 😍😍

Aš pati šiandien susirgau, tad laukiu nesulaukiu kada baigsis mmm, ir pradėsim ir mes darbuotis :)😍😍😍

Už lango toks gražus ruduo... Bet mes namie sėdim, nes mažiukas dar truputi sirguliuoja :) 

Atsakyti