Laba visom! Buvau biski dingus
NT neigiami, bet mano temperatura 37,5 laikos.... jauciuosi gerai, nesergu. Krutine tai tokia jautri net dega 😁🙄ar bali but, kad jau pastojus esu?
Man per mm tokia temperatūra būna dažnai, pažasty pasimatavus, atrodo kad nuolat karščiuoja, nebent apie BT kalbat, o kada mm nusimato?
O šiaip sveikos visos!
Mes jau šiandien po uošvio laidotuvių, aš šiaip esu jautruolė 3000, per beveik visus romantinis filmus verkiu ir šiaip lengvai susigraudinau, o per visas dienas nei ašaros dėl to nesugebėjau išspausti, tai kažkaip pačiai iš savęs keista buvo, nes žmogus artimas ir geras, įdomūs pas mane tie hormonai dabar. Iki mm 8dienos laukimas dabar, speneliai tik jautrūs mano, prilietė, tai net suspiegiau 
Išslinkau šiandien viena iki maximos, kad nusipirkt testą tą ankstyvą, gal poryt pasidaryt, bet nebuvo, tai gal ir gerai, nėra ir neknietės, kad laukti kada pasidaryti 
Turiu klausimą
MB labai ND dabar nori, o man truputį baisu, kad jei kabinasi žirniukas, kad tas trankymasis neatmuštų, nu nežinau, kaip paaiškint... ar čia aš jau prisigalvoju, kad taip net nebūna? Ir šiaip jums tokių baimių nebūna?