Sveikos .
Sveikinimai, Amundsen
O aš pasiguosiu, antra ciklo pusė, o aš su antibiotikais, pūlinga angina prikibo ...
Amundsen, koks gražus testukas
Gintare, oj tie remontai bet svarbu rezultatas džiugina
Garbanelele, sveikatėlės ir greičiau sveik
Trupinėlis, kad tas tepliojimas būtų implantacija, o ne naujo ciklo pradžia
Man tai galvą skauda įkaliau citramono tai geriau kažkiek. Jau trečiadienį pas ginę, eina sau kaip greit.
o pas mane zinios tokios, kad OV buvo savaitgali, o ND tik penktadieni... nes visa savaitgali remontavom svetaine- dazem, lopem.. jauciu dar niekad su MB taip nekentem vienas kito kaip si savaitgali
o as naivuole tikejausi, kad bus kaip per filmus kai poros nusiperka nama- kartu remontuoja- buciuojasi bedazydami sienas
NIEKO PANASAUS!
abu pikti, pavarge, stresuoti, purvini, bambamtys
nenoriu daugiau jokiu remontu!!!
vakar pagaliau sutvarkem sienas, isdazem- tai kazkaip biski atsileidom kai pamatem koks grazus rezultatas gavosi. Bet dar liko sudet grindis
tai tikiuosi kad grindu dejimas praeis truputi lengviau. Dar planavom remontuot miegamaji- bet NE NE NE. Darysim pauze, kad vel pradet mylet vienas kita
![]()
Va tau atsakymas kodel statybininkai amziais lengvai paeme vaiksto
kitaip uzmustu viens kita
Oi, remontai tikrai išbando. Mes irgi pykomės, kol kompromisus rasdavom. Sakiau, kad skirtis reiks, kol susiremontuosim . Svarbiausia pasikalbėti, ir rasti sprendimus. Kartais atsiprašyti ir pasimeilinti vienas kitam, jei buvot neteisūs ir svarbiausia tiesiai nesakyt, aš gi sakiau