Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sange, lauralina gal darotės ov testukus? :rolleyes:​  O jūs merginos ar žadat ov testus darytis?

Aš darausi OV testus, šį mėnesį gerai užgaudžiau, buvo labai ryški antra juostelė beveik dvi dienas. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sange: 27 vasario 2019 - 11:09

O jūs merginos ar žadat ov testus darytis? Kategoriška, Gintare, Pegile, lape_apykakle.  Kovo vidury daug mmm nelaukiančių, gal tada užderės II  :wub:

Sveikos merginos. Aš nedarau Ov testų. Bet jei šį mėn nepavyks pastot galvoju pradėt daryt. Aš įprastai jaučiu O, man pilvą maudžia. Pvz šeštadienį kairėj kiaušidėj jaučiau kažką, sekmadienį jau maudė pilvą, pirmad maudė, vakar ir strėnas paskaudėjo ir pilvą maudė. Bet gleivės dar nėr vaisingos :( tai nžn kas čia man vyksta ar nevyksta. Ir Nd nepavyksta dažnai daryt, tą dieną kai labiausiai maudė nebuvo nd. Tai nžn ką galvot. Šiaip apskritai jau tiek nesvaigstu kaip pirmą mėn. Nebenoriu be reikalo džiaugtis, nes paskui didelis nusivylimas būna. Aną mėn gal 8 testus dariaus :D net šį vieną pasidariau, nes mėmės keistos buvo. Bet baltas baltas. 

Atsakyti

Labas rytas, Airisė   :4u: Linkiu kitą ciklą pagauti žirniuką  :)  Svajojanti , taip išeina, kad nusivėlins. O seki gleives? Prieš O daugumai pakrenta temperatūra ir sekančią dieną pradeda kilti.  Garbanelele , kokį testą dareis? Vakar lovoje prieš užmiegant pasvajojau kaip galėčiau pranešti MB džiugią žinią, bet pagavau save, kad nereikia ankščiau laiko svajoti. Tai vėl nusileidau į realybę, kad tas šešėlis gali būti netikras.  Sange, lauralina gal darotės ov testukus? :rolleyes:​  O jūs merginos ar žadat ov testus darytis? Kategoriška, Gintare, Pegile, lape_apykakle.  Kovo vidury daug mmm nelaukiančių, gal tada užderės II  :wub:

Na gleivės kol kas dar kremo konsistencijos, gal šiek tiek skystesnės, nei prieš porą dienų. Na žiūrėsim kas kaip. Labai būt smagu, kad kovas būtų gausus II. Aš vis bežiūrėdama į ov testus galvoju, kaip būtų smagu, kad taip atrodytų NT  :D​ 

Atsakyti

Pregnatest tas žalias, kur alia parodo 5-7 dienos iki mmm. O man pagal viską šį penktadienį, na vėliausiai šeštadienį, mmm turėtų būt. Buvau ir išardžius, bet vartyk kiek nori, nieko. Pamenu su pirmu nėštumu paprasta kažkokia papigiai juostelė iš vaistinės 2-3 dienos iki mmm vaiduoklį aiškų ir greit parodė. O toks akim palaužyt buvo įžiūrimas 9 DPO.

Kovą esu pas ginę užsirašius. Nežinau ko tikėtis. Kažkaip nežinomybė dabar.

Aš ir pas ginę kovo 8d. užsirašiau, dėl krūties 

Atsakyti

Pamačiau vaisingas gleives  :yahoo:  Reiks pult vyrą  :devil:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 27 vasario 2019 - 14:47

Na gleivės kol kas dar kremo konsistencijos, gal šiek tiek skystesnės, nei prieš porą dienų. Na žiūrėsim kas kaip. Labai būt smagu, kad kovas būtų gausus II. Aš vis bežiūrėdama į ov testus galvoju, kaip būtų smagu, kad taip atrodytų NT  :D​ 

Aš ir kiekvieną kartą darant OV ir pamačius tas dvi juosteles pagalvoju apie NT testą :D Kažkaip smegenys iškart duoda impulsą ką norėtum pamatyti :D 

Pamačiau vaisingas gleives  :yahoo:  Reiks pult vyrą  :devil:

Kelinta ciklo diena tau? nenaudoji OV testų?

Atsakyti

Aš ir kiekvieną kartą darant OV ir pamačius tas dvi juosteles pagalvoju apie NT testą :D Kažkaip smegenys iškart duoda impulsą ką norėtum pamatyti :D

Kelinta ciklo diena tau? nenaudoji OV testų?

Šiandien 14CD, ciklas 28 dienų. Ne, kolkas nenaudoju. Su pirmu vaiku pavyko pastot per 3mėn. O dabar žiūrėsim kaip bus. 

Atsakyti

O mano ov testukas jau ryškus 😆. Pradėjo ryškėti po  1min ir jau po 5min buvo ryškus. Tai dabar reik stebėt temperatūrą. Tai ov turėtų įvykti per tris dienas, jei gerai suprantu? 

Atsakyti

Šiandien 14CD, ciklas 28 dienų. Ne, kolkas nenaudoju. Su pirmu vaiku pavyko pastot per 3mėn. O dabar žiūrėsim kaip bus. 

Kategoriška man ir 14 CD

Atsakyti

O mano ov testukas jau ryškus 😆. Pradėjo ryškėti po  1min ir jau po 5min buvo ryškus. Tai dabar reik stebėt temperatūrą. Tai ov turėtų įvykti per tris dienas, jei gerai suprantu? 

Per artimiausias 24-48  valandas. O temperatūra pakili turi jau įvykus O. Nes įvykus OV, turi kilti progesterono lygis, o BKT  kyla kaip to pasekmė.

Atsakyti

Sveikos :) na va persirgau nutraukus kt mm ..sulaukiau.. persirgus..vakar skaudejo pilva apacia ir nugara..po persirgimo nt vaiduokliai..vakare snd padariau sita..jis isvis ryskesnis..tie buvo vos iziurimi.. bet pakreipus..padejus blogai buvau lyg dazai issiliejo.. bet tikrai matos..ar verta tiket..parode ne is kart ryskiai..kai isdziuvo..kaip cia ideti foto jums..nlb suprantu :blink:​ 

Atsakyti

Ar gali but kad persirgau issauktom mm bet nescia..  :hmm:​ 

Atsakyti