Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

QUOTE(Lanel @ 2019 02 27, 20:37)
<p>Sveikos smile.gif na va persirgau nutraukus kt mm ..sulaukiau.. persirgus..vakar skaudejo pilva apacia ir nugara..po persirgimo nt vaiduokliai..vakare snd padariau sita..jis isvis ryskesnis..tie buvo vos iziurimi.. bet pakreipus..padejus blogai buvau lyg dazai issiliejo.. bet tikrai matos..ar verta tiket..parode ne is kart ryskiai..kai isdziuvo..kaip cia ideti foto jums..nlb suprantu blink.gif​ </p>

Rodyk smile.gif
Per part.lt prisiregistravus smile.gif
Atsakyti

Lanel, per part.lt. Bet prisiregistruok ir tik tada kelk foto. Ir uždėk varnelę ant Ne prie įkelti į bendrą galeriją.

O jei nesiregistruosi, tai kai įkelsi foto nusikopijuok paskutinėje eilutėje trynimo nuorodą. Nes kitaip negalėsi ištrinti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 27 vasario 2019 - 21:24

Man šiandiek krūtinė kokia skausminga pasidarė, toks kietumo jausmas ypač vienoje, kita ramesnė. Oj kaip įdomu, kas čia bus su manimi  :rolleyes:​ 

Atsakyti

O man krutų speneliai skausmingi pasidarė  :hmm:​ 

Atsakyti

Kategoriška man ir 14 CD

O geras !:) tai už dviejų sav. Abi galėsim Nt gadint :D

Atsakyti

O geras ! :) tai už dviejų sav. Abi galėsim Nt gadint :D

Labas, na gal, bet mano ov jaučiu bus tik kokią 17 ar 18 cd. 🤔

Atsakyti

Temperatūra šiandien pakilo tik per 0,1 C. Gal bus taip, kad bangą pagavau, bet iv nevyksta ir ciklas anovuliacinis 🤨

Atsakyti

Mimoza ir garbanėle, kaip jūs? 

Atsakyti

Oi, nieko doro ir šį mėnesį tikrai. Pradėjo teplioti kaip visad. Tai ryt poryt laukiu mmm.

Atsakyti

Labas rytas, kol kas mmm nėra. Bet jos turėtų ryt pasirodyt jei pasirodys. Bet jaučiu jei jos ateis, tai su trenksmu. Oj mano pasamonė siunčia man jau sapnus  :nestuke  . Iš pradžių sapnavau, kad sesuo pagimdė berniuką, o aš grįžus namo iš sesės sumasčiau savo easy pasidaryt ir ką iškart antra ryški ryški juostelė pasirodė  :D Och, kad tai pasitvirtintų. Atrodo stengiuos negalvot, bet matyt jau taip gaunasi ir neišeina negalvot.

Atsakyti

sveikos merginos, as biski reciau uzsuku.. daug darbo darbe o dar chalturu prisiimu, tai nespeju nieko.

as OV testu nedariau..bet galvoju kita menesi daryt. Vakar buvo vaisingiausia diena, sprendziant pagal gleives ir pilvo maudima, bet po darbo uzejo MIGRENA   :sad:  antra karta gyvenime... eina sau koks skausmas galvos... aisku apie ND tik pasvajot galejau  :mmm:  :sad:   bandysim siandien, bet nzn ar jau ne per velu  :frusty:   atrodo, kad kazkas neleidzia man pastot... tai tas tai anas... kaip tik vaisingos dienos, tai arba sergam, arba susipykstam... nesuprantu as kas darosi  :oh:   bandysim siandien ir ryt... o gal...  :mastau:​  

Atsakyti

Labas rytas, kol kas mmm nėra. Bet jos turėtų ryt pasirodyt jei pasirodys. Bet jaučiu jei jos ateis, tai su trenksmu. Oj mano pasamonė siunčia man jau sapnus  :nestuke  . Iš pradžių sapnavau, kad sesuo pagimdė berniuką, o aš grįžus namo iš sesės sumasčiau savo easy pasidaryt ir ką iškart antra ryški ryški juostelė pasirodė  :D Och, kad tai pasitvirtintų. Atrodo stengiuos negalvot, bet matyt jau taip gaunasi ir neišeina negalvot.

o gal tie sapnai pranasiski!  :4u:   :)   linkiu kad taip ir butu  :nestuke​  

Atsakyti