Rodyk

Per part.lt prisiregistravus

Mimoza ir garbanėle, kaip jūs?
Labas rytas, kol kas mmm nėra. Bet jos turėtų ryt pasirodyt jei pasirodys. Bet jaučiu jei jos ateis, tai su trenksmu. Oj mano pasamonė siunčia man jau sapnus . Iš pradžių sapnavau, kad sesuo pagimdė berniuką, o aš grįžus namo iš sesės sumasčiau savo easy pasidaryt ir ką iškart antra ryški ryški juostelė pasirodė
Och, kad tai pasitvirtintų. Atrodo stengiuos negalvot, bet matyt jau taip gaunasi ir neišeina negalvot.
sveikos merginos, as biski reciau uzsuku.. daug darbo darbe o dar chalturu prisiimu, tai nespeju nieko.
as OV testu nedariau..bet galvoju kita menesi daryt. Vakar buvo vaisingiausia diena, sprendziant pagal gleives ir pilvo maudima, bet po darbo uzejo MIGRENA antra karta gyvenime... eina sau koks skausmas galvos... aisku apie ND tik pasvajot galejau
bandysim siandien, bet nzn ar jau ne per velu
atrodo, kad kazkas neleidzia man pastot... tai tas tai anas... kaip tik vaisingos dienos, tai arba sergam, arba susipykstam... nesuprantu as kas darosi
bandysim siandien ir ryt... o gal...
Labas rytas, kol kas mmm nėra. Bet jos turėtų ryt pasirodyt jei pasirodys. Bet jaučiu jei jos ateis, tai su trenksmu. Oj mano pasamonė siunčia man jau sapnus
. Iš pradžių sapnavau, kad sesuo pagimdė berniuką, o aš grįžus namo iš sesės sumasčiau savo easy pasidaryt ir ką iškart antra ryški ryški juostelė pasirodė
Och, kad tai pasitvirtintų. Atrodo stengiuos negalvot, bet matyt jau taip gaunasi ir neišeina negalvot.
o gal tie sapnai pranasiski!
linkiu kad taip ir butu