Oi, nieko doro ir šį mėnesį tikrai. Pradėjo teplioti kaip visad. Tai ryt poryt laukiu mmm.
Svajojanti, ar darysi dar šiandien ov testą?
Pasidariau, tai kai išdžiūvo testinė tokio pat ryškumo, kaip kontrolė, bet po 10 min man atrodė, kad ji blankesnė. Lyginant su vakar tai tikrai ne tokia. Nes vakar jau po 5 min buvo ryški . Bet man neduoda ramybės, kad išskyros vis dar kremo konsistencijos ir ta bkt nelabai kyla. Nors šiandien labai pilvo apačią skaudą ir kairį šoną duria.
Pasidariau, tai kai išdžiūvo testinė tokio pat ryškumo, kaip kontrolė, bet po 10 min man atrodė, kad ji blankesnė. Lyginant su vakar tai tikrai ne tokia. Nes vakar jau po 5 min buvo ryški
. Bet man neduoda ramybės, kad išskyros vis dar kremo konsistencijos ir ta bkt nelabai kyla. Nors šiandien labai pilvo apačią skaudą ir kairį šoną duria.
Įkelk foto testukų, pažiūrėsim. Tikrai kad nusivėlino ovuliacija.
Mimoza, o kaip man ištrinti reikės, kai nusikopijavau tą nuorodą? Nesiregistravau aš kol kas.
Įsikelk nuorodą į google arba į tą laukelį viršuje ir paspausk ją. O ten tavęs paklaus ar nori ištrinti nuotrauką, paspausi taip ir viskas.
O man testas atrodo šiandien toks ryškesnis. Vakarykštis toks pusinis tas brūkšniukas. Bet aš juose gerai irgi nesigaudau. Tai visad pasitikrinimui įkeliu į TD ovuliacijos testų grupelę 😂
Pasidariau, tai kai išdžiūvo testinė tokio pat ryškumo, kaip kontrolė, bet po 10 min man atrodė, kad ji blankesnė. Lyginant su vakar tai tikrai ne tokia. Nes vakar jau po 5 min buvo ryški
. Bet man neduoda ramybės, kad išskyros vis dar kremo konsistencijos ir ta bkt nelabai kyla. Nors šiandien labai pilvo apačią skaudą ir kairį šoną duria.
Tai jei vakar piką fiksavai po pietų, BKT turėtų pakilti anksčiausiai rytoj arba šeštadienį, šiandien nelabai bespėt turėjo.