Sintetinis progesteronas. Mano jis per žemas.
O jis reikalingas ov?
O jis reikalingas ov?
Natūraliame cikle jei viskas gerai, progesteronas pradeda gamintis po 2-3 d po OV pats ir gamina susiformavęa geltobkūnis. Jeigu nėrą nėštumo, progesterono gamyba krenta ir kritus progesteronui prasideda mm. Būtent progesterono padidėjimas padidina BKT.
O koks skaičiukas progesterono pas tave, kad jau laiko per žemu?
0,31 nmol/ Labaratorijos normos liutein. fazėje 5,82-75,9. Mano tyrimas darytas 7 dpo. Taigi man ovuliacija tuo metu nevyko. O ir mėnesinėmis nesusirgau. Balandžio mėn. užsirašiau pas ginę, vyrą siųsiu pasidaryti spermogramos kai grįš. Jei pas jį viskas gerai, tai jaučiu kalbėsim apie stimuliaciją liepos mėn. Neplanuojam ilgai delsti. O gal žinote kur geriau spermogramą darytis Vilniuje ar Kaune, paskui bus reikalinga konsultacija.
Tai jau daugiau nei pusė kelio ;) tikėkimės ir toliau viskas ir tiau taip sklandžiai
IUI kiek kartų bandėt?
IUI nebandėm, gydytoja nerekomendavo daryti, nes prieš tai visi rodikliai buvo geri. O kainuoja panašiai kaip kompensuojamas ivf jo, jau pusiaukelė. Pradėjau jaustis vėl savimi nes lb ilgai stimuliavo ir pradėjo emocinė karuselė man būt nuo tų visų skatinančių
0,31 nmol/ Labaratorijos normos liutein. fazėje 5,82-75,9. Mano tyrimas darytas 7 dpo. Taigi man ovuliacija tuo metu nevyko. O ir mėnesinėmis nesusirgau. Balandžio mėn. užsirašiau pas ginę, vyrą siųsiu pasidaryti spermogramos kai grįš. Jei pas jį viskas gerai, tai jaučiu kalbėsim apie stimuliaciją liepos mėn. Neplanuojam ilgai delsti. O gal žinote kur geriau spermogramą darytis Vilniuje ar Kaune, paskui bus reikalinga konsultacija.
Čia jau lb žemas, reiktų tikrai stimuliuoti. jeigu kitų bėdų nėra, stimuliacijos + progesterono turėtų užtekti. O vyrui geriausia sg darytis kur patogiau
pvz kur būtų atskiras kambariukas
Labai labai linkiu išvysti II. O kur darotės ivf? Ar valstybė nors kiek jūsų atveju kompensuoja?
Aš irgi to Jums linkiu
Daromės Santarose, nes ten lengviausia kompensiojamą gauti. Kompensuoja apie 70%. Papildomai reikės už šaldymą ir auginimą iki blastukų susimokėti tai savo išleisim 1000-1300€.
Čia jau lb žemas, reiktų tikrai stimuliuoti.LH, E2,FSH, tik šitų nesidariau, nes man ir taip nustatytas PKS. Bent jau kitas ginė sakė nebūtina darytis. Tai įdomu ką manoji pasakys, nes anuo nelabai pasitikiu. Truputi padidėjęs testo ir turiu autoiminunį tiroiditą, bet jis dar skydliaukės hormonų neišbalansavo. Dukrytę jau turime, užkibo iškart. O va dabar nesiseka.jeigu kitų bėdų nėra, stimuliacijos + progesterono turėtų užtekti. O vyrui geriausia sg darytis kur patogiau
pvz kur būtų atskiras kambariukas
O gal žinote kuri klinika tą turi?