Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sintetinis progesteronas. Mano jis per žemas.

O jis reikalingas ov? 

Atsakyti

O jis reikalingas ov? 

Natūraliame cikle jei viskas gerai, progesteronas pradeda gamintis po 2-3 d po OV pats ir gamina susiformavęa geltobkūnis. Jeigu nėrą nėštumo, progesterono gamyba krenta ir kritus progesteronui prasideda mm. Būtent progesterono padidėjimas padidina BKT. 

Atsakyti

Sintetinis progesteronas. Mano jis per žemas.

O koks skaičiukas progesterono pas tave, kad jau laiko per žemu?

Atsakyti
QUOTE(LoyalWarrior @ 2019 03 01, 21:15)
<p>Sveikos,</p><p></p><p>Senokai čia nebuvau. Kažkodėl prenumerata neveikia  hmm.gif </p><p>Aš pati laukiu II kovo 14 d., jau įpusėjome ivf procesą, ryt sodinimas pirmo embrioniuko  ax.gif​ </p>

Tai jau daugiau nei pusė kelio ;) tikėkimės ir toliau viskas ir tiau taip sklandžiai mirksiukas.gif
IUI kiek kartų bandėt?
Atsakyti

O koks skaičiukas progesterono pas tave, kad jau laiko per žemu?

0,31 nmol/ Labaratorijos normos liutein. fazėje 5,82-75,9. Mano tyrimas darytas 7 dpo. Taigi man ovuliacija tuo metu nevyko. O ir mėnesinėmis nesusirgau. Balandžio mėn. užsirašiau pas ginę, vyrą siųsiu pasidaryti spermogramos kai grįš. Jei pas jį viskas gerai, tai jaučiu kalbėsim apie stimuliaciją liepos mėn. Neplanuojam ilgai delsti. O gal žinote kur geriau spermogramą darytis Vilniuje ar Kaune, paskui bus reikalinga konsultacija. 

Atsakyti

Sveikos,

Senokai čia nebuvau. Kažkodėl prenumerata neveikia  :hmm:

Aš pati laukiu II kovo 14 d., jau įpusėjome ivf procesą, ryt sodinimas pirmo embrioniuko  :ax:​ 

Labai labai linkiu išvysti II. O kur darotės ivf? Ar valstybė nors kiek jūsų atveju kompensuoja?

Atsakyti

Tai jau daugiau nei pusė kelio ;) tikėkimės ir toliau viskas ir tiau taip sklandžiai mirksiukas.gif
IUI kiek kartų bandėt?

IUI nebandėm, gydytoja nerekomendavo daryti, nes prieš tai visi rodikliai buvo geri. O kainuoja panašiai kaip kompensuojamas ivf :) jo, jau pusiaukelė. Pradėjau jaustis vėl savimi nes lb ilgai stimuliavo ir pradėjo emocinė karuselė man būt nuo tų visų skatinančių  :B 

0,31 nmol/ Labaratorijos normos liutein. fazėje 5,82-75,9. Mano tyrimas darytas 7 dpo. Taigi man ovuliacija tuo metu nevyko. O ir mėnesinėmis nesusirgau. Balandžio mėn. užsirašiau pas ginę, vyrą siųsiu pasidaryti spermogramos kai grįš. Jei pas jį viskas gerai, tai jaučiu kalbėsim apie stimuliaciją liepos mėn. Neplanuojam ilgai delsti. O gal žinote kur geriau spermogramą darytis Vilniuje ar Kaune, paskui bus reikalinga konsultacija. 

Čia jau lb žemas, reiktų tikrai stimuliuoti.  :4u:  jeigu kitų bėdų nėra, stimuliacijos + progesterono turėtų užtekti. O vyrui geriausia sg darytis kur patogiau :) pvz kur būtų atskiras kambariukas

Atsakyti

Labai labai linkiu išvysti II. O kur darotės ivf? Ar valstybė nors kiek jūsų atveju kompensuoja?

Aš irgi to Jums linkiu :) 

Daromės Santarose, nes ten lengviausia kompensiojamą gauti. Kompensuoja apie 70%. Papildomai reikės už šaldymą ir auginimą iki blastukų susimokėti tai savo išleisim 1000-1300€. 

Atsakyti

Čia jau lb žemas, reiktų tikrai stimuliuoti.  :4u:  jeigu kitų bėdų nėra, stimuliacijos + progesterono turėtų užtekti. O vyrui geriausia sg darytis kur patogiau :) pvz kur būtų atskiras kambariukas
LH, E2,FSH, tik šitų nesidariau, nes man ir taip nustatytas PKS. Bent jau kitas ginė sakė nebūtina darytis. Tai įdomu ką manoji pasakys, nes anuo nelabai pasitikiu. Truputi padidėjęs testo ir turiu autoiminunį tiroiditą, bet jis dar skydliaukės hormonų neišbalansavo. Dukrytę jau turime, užkibo iškart. O va dabar nesiseka. 

O gal žinote kuri klinika tą turi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 01 kovo 2019 - 22:48
Labas rytas. Mimoza, gal dar ne viskas prarasta, jeigu tokios idomios menesines tavo? unsure.gif

Maniskis spermograma daresi Santarose. Sake atskiras kambariukas yra.

Pas mane progesteronas buvo apie 17 ir tai gydytoja sake kad gal pastimuliuosim. Beje, priminkit, merginos, progesterona reik darytis 21 cd, 7 dpo?
Atsakyti

Sveikos, pramušė mmm. Kažko vakar tik spyriojosi. 

Svajojanti, kaip BKT? Ar kyla?

Atsakyti

Sveikos, pramušė mmm. Kažko vakar tik spyriojosi. 

Svajojanti, kaip BKT? Ar kyla?

Šiandien jau 36,9 šoktelėjo. Man TD kalendorius vistiek rodo 27 d. Ov dieną 🤔

Atsakyti