Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Atėjau temon dėl Mimozos testo rezultatų  :4u: Laukiam toliau  :D​ 

Atsakyti

Labas rytas

Mimoza, kaip tu nesidarei nt?

Ne, buvau nubudusi pusė 7, tai nudžiugau mmm nė kvapo. Užmigau, bet atsikėliau su keistai maudžiančiu pilvu. Tai perbraukus nieko, bet patikrinus giliau jau tepa rausvai  :( Taigi dieną jau pramuš manau.  :(  :cry2:​ 

Atsakyti

Mimozza, laikykis  :4u: , gal dar viskas bus gerai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 01 kovo 2019 - 09:13

Mimozza, laikykis  :4u: , gal dar viskas bus gerai.
Abejoju. O ir šis naujas ciklas nieko gero nežadės, nes išskrendu dieną prieš ovuliaciją, jei ji laiku vyktų. O tada bus galimybė žirniuką gaudyti tik liepą :(

Garbanrlele, o kaip tu? Ar pramušė mmm jau?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 01 kovo 2019 - 09:47

Mimoza laikykis  :4u:​ 

Atsakyti

Abejoju. O ir šis naujas ciklas nieko gero nežadės, nes išskrendu dieną prieš ovuliaciją, jei ji laiku vyktų. O tada bus galimybė žirniuką gaudyti tik liepą :(

Garbanrlele, o kaip tu? Ar pramušė mmm jau?

Oi, kaip sudėtingai jums.

Dar nepramušė, vakare arba rytoj, nes BKT dar nenukritus ryte buvo Su kvaila viltim prasitestavau, tai balta balta.

Atsakyti

Oi, kaip sudėtingai jums.

Dar nepramušė, vakare arba rytoj, nes BKT dar nenukritus ryte buvo Su kvaila viltim prasitestavau, tai balta balta.

Kaip sakant viltis miršta paskutinė, kol mmm nėra tai ir tikiesi. O man jau vidurius paleido, tai jau viskas mmm garantuotos. Nuo pat ryto paliūdėjau truputuką, o dabar jau vėl gerai. MB grįš balandį, bet kaip tyčia bus jau O praėjus, tai nusiųsiu aš jį pasidaryti spermogramos. Aš dar gal pati nueisiu iki ginės pasikonsultuoti. Kaip sakant reikia ruoštis vasaros gandrų gaudymui. 

Atsakyti

02.28 Garbanelele laukia II
03.11 Sange nelaukia mmm
03.12 lauralina3 nelaukia mmm
03.13 svajojanti27 nelaukia mmm
03.14 Kategoriška nelaukia mmm
03.14 Gintare0820 nelaukia mmm
03.15 Pegile laukia II
03.15 lape_apykakle nelaukia mmm
03.21 finy tikisi II
03.24 GammaOrionis laukia II
03.26 Airisė laukia II

03.29 _mimozza_ nelaukia mmm

Atsakyti

Mimozza  :4u:  :console:​ 

Atsakyti

Mimozza  :4u:  :console:​ 

:victory2: 

Dabar reikia tikėtis, kad kovo vidurys atneš kelioms ar bent jau vienai tuos išsvajotus II brūkšniukus, nes reikia pralaužti kažkaip tuos ledus  :rolleyes: 

Atsakyti

as irgi paziurejau kad kovo vidurys nusimato geras  :B  manau, kad tikrai turesim nors viena  :nestuke   :angel_not:​ 

Atsakyti

mimozza  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti