mimozza
![]()
![]()
Koks įdomus kraujavimas. Iki pietų buvo raudonas gausesnis, o dabar iš vis tik nusišluosčius ir toks tamsus tepimas paliko. Bet gal kad pirma diena. Ar yra taip buvę kuriai iš jūsų?
Įdomu. Ne, tokio nėr buvę. O testo papildomai nesidarei? Gal ryškėja. O tokios mmm gali būti ir su nėštumu. Rako, kad kai kurios būna serga mmm, tik neįprastai. Linkiu, kad tai būtų tiesa ir visgi būtum jau nebe viena. Belieka laukti ir gal prasitestuoti...
Įdomu. Ne, tokio nėr buvę. O testo papildomai nesidarei? Gal ryškėja. O tokios mmm gali būti ir su nėštumu. Rako, kad kai kurios būna serga mmm, tik neįprastai. Linkiu, kad tai būtų tiesa ir visgi būtum jau nebe viena. Belieka laukti ir gal prasitestuoti...
Dariausi easy, bet ne ryte. Tai lyg kažkas vos vos vos buvo pilkšvo, bet blankesnis nei anas, bet išmečiau nes sakau nesamonė, nes gi pramušė. Bet visą dieną taip įdomiai pilvo apačią maudžia. Na matysiu kaip čia bus, ryt važiuosim į miestą tai jaučiu reiks nusipirkti clearblue skaitmeninį. Ir jei ryt smarkiau nepramuš tai reiks darytis testą. Man irgi taip pirmą kartą.
Dariausi easy, bet ne ryte. Tai lyg kažkas vos vos vos buvo pilkšvo, bet blankesnis nei anas, bet išmečiau nes sakau nesamonė, nes gi pramušė. Bet visą dieną taip įdomiai pilvo apačią maudžia. Na matysiu kaip čia bus, ryt važiuosim į miestą tai jaučiu reiks nusipirkti clearblue skaitmeninį. Ir jei ryt smarkiau nepramuš tai reiks darytis testą. Man irgi taip pirmą kartą.
Tai dar normaliai nesergi? O aš ov testą pasidariai tai jau blankus. Mimoza, o gal yra kažkas pilvelyje . Kaip aš to linkiu
Tai dar normaliai nesergi? O aš ov testą pasidariai tai jau blankus. Mimoza, o gal yra kažkas pilvelyjeNa bral kai aš tą sąrašėlį parnešiau tai gan jau neblogai kraujavo, ir raudonas buvo. Buvau įsidėjusi kasdieninį įklotą, tai pasikeičiau į normalų. O jau nuo kokios trečios iki dabar 19 val. (pas mus viena val mažiau nei LT)tai tik lašelis įkrito. O po tualeto nusišluosčius taip šviesiai rudai tik tepa. Na žiauriai įdomu kas čia bus.. Kaip aš to linkiu
Mat aš progesteroną (dufastoną) geriu. O dabar nutraukiau, nes nieko aiškaus nebuvo. Tai dabar net susimėčiau.