Bkt reikia matuoti visą laiką, tuo pačiu metu. Pavieniai matavimai jums nieko neparodys.
Labai retai kam būna nėštumo požymiai mmm dieną. Nei pykinimas nei pilvas augt nepradeda iškart ;)
Bkt reikia matuoti visą laiką, tuo pačiu metu. Pavieniai matavimai jums nieko neparodys.
Labai retai kam būna nėštumo požymiai mmm dieną. Nei pykinimas nei pilvas augt nepradeda iškart ;)
nu del to pilvo tai nesutikciau man is karto po nesulauktu menesiniu pilvas pasidare didesnis ir minstesnis. Taip buna del hormonu pokyciu. Buvo gal tik 4-5 savaites kai pradejau nesioti nestukiu dzinsus, nes jauciau diskomforta sedint
Sveikos merginos
Pegile aš šį mėnesį dvi dienas irgi mačiau OV testus ryškius Tai būna taip ;)
LoyalWarrior Labai džiaugiuosi už tave, kad pajudėjo reikalai ir esate jau pusiaukelėje. Turi ateiti šventė ir pas jus į namus
Lanel labai daug painiavos jūsų istorijoje ir tikrai nerasite atsakymų forume, nes visa informacija padrika. Patarčiau tiesiog priduoti kraują ir matysit ar laukiatės ar ne. Linkiu, kad tie II būtų teisybė. Bet merginos gerai sako - nėštumo pojūčiai neateina vos tik pamačius vaiduoklį ;) Taigi kantrybės ir eikit pasidaryti kraujo tyrimą.
Aš pati šiandien nusileidau kraujo. Ir supratau, kad Antėja plėšikų kontora Už PRG ir skydliaukės tyrimą paėmė 43eur
Kosmonautai visiški
Sveikos merginos
<...>Aš pati šiandien nusileidau kraujo. Ir supratau, kad Antėja plėšikų kontora
Už PRG ir skydliaukės tyrimą paėmė 43eur
Kosmonautai visiški
Tai gal tau jie pilną skydliaukės daro, ne tik tą pagrindinį, bet ten dar yra du ar trys papildomi rodikliai.
Gintare, pilvo pūtimas irgi nebūtinai nėštumo požymis, prieš mmm daug kam ir pilvas padidėja ir apetitas sukyla ir irzlumas atsiranda ir krūtinę tempia ar skauda. Taip kad pilvas ne dėl leliuko padidėja
zinoma kad nebutinai nestumo pozymis, pilva gali pust ir nuo kopustu , bet jis buna
gal pas vienas maziau, pad kitas labiau. pas mane nuo pirmos savaites gan stiprokai ispustas buvo
03.11 Sange nelaukia mmm
03.12 lauralina3 nelaukia mmm
03.13 svajojanti27 nelaukia mmm
03.14 Kategoriška nelaukia mmm
03.14 Gintare0820 nelaukia mmm
03.15 Pegile laukia II
03.15 lape_apykakle nelaukia mmm
03.21 finy tikisi II
03.24 GammaOrionis laukia II
03.26 Airisė laukia II
03.29 _mimozza_ nelaukia mmm
04.02 Garbanelele laukia II