Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Ov testai ryškėja, temperatūra krenta, ov ateina smile.gif žiūrėsiu ar sutaps abiejų metodų rezultatai smile.gif
Atsakyti

Sveikos :)

Ov testai ryškėja, temperatūra krenta, ov ateina smile.gifžiūrėsiu ar sutaps abiejų metodų rezultatai smile.gif

Šaunu :)

Aš jau ir pradėjau matuotis BKT 36,5 startas :) 

Atsakyti

o ginekologe nemato ar ivyko ar ne?  :hmm:   as galvoju kita menesi eit pas gine ir ziuret kokius tyrimus pasidaryt.. neturiu as laiko laukt metu. Ji sake- ateit po metu jeigu nepastosiu, bet nenoriu tiek laukt..  :huh2:   ji kai apziurejo, tai sake, kad viskas atrodo labai graziai, grazus kiausineliai  :D   

Nzn ar jos gali pamatyti ar įvyko OV ar ne. Kad jos mato susiformavusius folikulus, tai tikrai. Man taip ir buvo, kad apsilankymas sutapo su OV pradžia ir pamatė, kad labai gražiai subrendęs folikulas yra. Bet pati ėjau darytis prg tyrimą dėl šventos ramybės. 

O ką pirmiausia reiktu pasidaryti, tai skydliaukės tyrimą, nes ji labai įtakoją pastojimą. Tai pirma siūlyčiau šitą tyrimą pasidaryti pačiai. Mano ginekologė irgi tokia pati, kuri palieka viską savieigai, kas man nelabai patinka. Aišku po persileidimo mes bandom tik 4 mėnesis dar tik, bet aš tikrai nenoriu laukti metų laiko ir po to ieškoti bėdų. Geriau ankščiau išsiaiškinti kas vyksta ir kodėl nepastojama. 

Atsakyti

Ov testai ryškėja, temperatūra krenta, ov ateina smile.gifžiūrėsiu ar sutaps abiejų metodų rezultatai smile.gif

O prieš ov temperatūra pakrenta?

Atsakyti

Sveikos :)

Šaunu :)

Aš jau ir pradėjau matuotis BKT 36,5 startas :)

Mimoza sėkmės 😉

Atsakyti

Aš ir galvoju, kam laukti metus, jei nepastoji kažkas reiškiasi negerai 🤔

Atsakyti
QUOTE(svajojanti27 @ 2019 03 05, 15:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="finy" data-cid="72373145" data-time="1551773016"><div><p>Ov testai ryškėja, temperatūra krenta, ov ateina vartotojo įkelta nuotraukažiūrėsiu ar sutaps abiejų metodų rezultatai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O prieš ov temperatūra pakrenta?</p>

Nesenai dar matuoju, bet man prieš ov linkusi truputį pakrist ir tada šoktelt į viršų smile.gif
Atsakyti

Nzn ar jos gali pamatyti ar įvyko OV ar ne. Kad jos mato susiformavusius folikulus, tai tikrai. Man taip ir buvo, kad apsilankymas sutapo su OV pradžia ir pamatė, kad labai gražiai subrendęs folikulas yra. Bet pati ėjau darytis prg tyrimą dėl šventos ramybės. 

O ką pirmiausia reiktu pasidaryti, tai skydliaukės tyrimą, nes ji labai įtakoją pastojimą. Tai pirma siūlyčiau šitą tyrimą pasidaryti pačiai. Mano ginekologė irgi tokia pati, kuri palieka viską savieigai, kas man nelabai patinka. Aišku po persileidimo mes bandom tik 4 mėnesis dar tik, bet aš tikrai nenoriu laukti metų laiko ir po to ieškoti bėdų. Geriau ankščiau išsiaiškinti kas vyksta ir kodėl nepastojama. 

as jau pasidarius skydliaukes tyrimus   :angel_not:   TSH buvo siek tiek per aukstas, todel geriu vaistus kad numust..

Atsakyti

Oj aš ir metų nelaukčiau, na man su PKS sakė ir 6 mėn užtektų, kad kažką darytų. Aš po pirmo mėnesio bandymų man rodos  išsityriau hormonus. Tikrai man būtų jų neskyrę. Dėl skydliaukės stebėjime būsiu ir kasmet turbūt reikės tikrintis ar nekinta jos hormonai. Balandį tirs kodėl TESTO užkilęs. PRG jau dabar tvarkausi, o balandį kai eisiu pas ginę tai tarsiuos dėl ovuliacijos skatinimo. Aš tik už tai, kad kuo ankščiau išsiaiškinti ar viskas tvarkoje. O hormonų tyrimai ir taip mokami, tai kodėl gi ankščiau neišsiaiškinus :) jei čia viskas gerai, tai vyrą tirčiau (aš taip irgi darysiu kai jis grįš į LT). O jei moteris ir vyras sveiki, vadinasi tik reikia dirbti :)

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

ce9b9da77561c7569c2ffee94eb71100120.jpg

Gražūs 😉

Atsakyti
Manau trūksta dar iki teigiamo smile.gif
Atsakyti