Garbanėle
Na va gavau savo atsakymus. PRG 7dpo yra labai geras, net 80.21 Tai esu ovuliacinės fazės aukštumoje, bet kas neramina, tai skydliaukės rodiklis. Jis per didelis norint pastoti
Užsirašiau pas endokrinologę, prasidės mano kryžiaus žygis link pastojimo
Eisiu ryt pasidarysiu hcg ir bus ramu..
Man irgi diskomfortas su pilvu.. kelnes atsisegu darbe sedint.. nes tik darbines galima detis.. o kitu neisduoda
Būtinai pasidaryk ir viskas bus aišku. Dar gali pasidaryti prg kartu su hcg. Jis irgi parodo ar yra pastojimas ar ne ;)
O prg kas cia?
Progesteronas. Jei yra nėštumas, jis turėrų irgi būti padidėjęs
O kiek dienų dpo rekomenduojama daryti prg?
Sange, man tos dienos OV tai naujovė
sveikutes, nusprendziau nusipirkt ovuliacijos testu. Bandysiu si menesi tokiu budu gaudyt. Jeigu ne ligos, ne pykciai
siandien ryte eidama link masinos paslydau ir apsiverciau omg! 10 metu nebuvau parkritus
alkune susitrenkiau, tikiuosi viskas gerai
7 DPO
7DPO PRG tyrimas parodo ar pilnavertiškai vyksta ovuliacija. Dėl to ją ir dariausia. Skaičiai mano įspūdingi, taigi ovuliacija vyksta puikiai, dėl ko ir džiaugiuosi Tačiau skydliaukę reikia tvarkyti, rytoj eisiu pas endokrinologą, kad padėtų ją sureaguliuoti. Kai skydliaukės TTH rodiklis yra iki 2 tada lengviau yra pastoti. O pas mane virš 4
Pegile, o pradėjai jau naudoti OV testus? Viskas paprasta, tik pati pradžia atrodo nežinoma ir sudėtinga, bet su jais viskas easy ;) Klausk kas neramina ;)
Gintare šaunuolė, su OV testais lengviau suprasti savo kūną ir kada ta ovuliacija vyksta kas mėnesį (kuriomis dienomis). Tik aš norėjau įsitikinti ar ji pas mane vyksta pilnavertiškai. Nes OV testai visada rodo artėjančią ovuliaciją, o ar ji įvyko gerai, parodo prg tyrimas.
Eisiu ryt pasidarysiu hcg ir bus ramu..
Ar pasidarei tyrimą? lauksim labai rezultatų ;)
Gintare šaunuolė, su OV testais lengviau suprasti savo kūną ir kada ta ovuliacija vyksta kas mėnesį (kuriomis dienomis). Tik aš norėjau įsitikinti ar ji pas mane vyksta pilnavertiškai. Nes OV testai visada rodo artėjančią ovuliaciją, o ar ji įvyko gerai, parodo prg tyrimas.
o ginekologe nemato ar ivyko ar ne? as galvoju kita menesi eit pas gine ir ziuret kokius tyrimus pasidaryt.. neturiu as laiko laukt metu. Ji sake- ateit po metu jeigu nepastosiu, bet nenoriu tiek laukt..
ji kai apziurejo, tai sake, kad viskas atrodo labai graziai, grazus kiausineliai