Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Manau trūksta dar iki teigiamo smile.gif

Gal dar ir trūksta  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(svajojanti27 @ 2019 03 05, 21:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="finy" data-cid="72373961" data-time="1551811866"><div><p>Manau trūksta dar iki teigiamo vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Gal dar ir trūksta  rolleyes.gif​ </p>

Ryt dar pakartosiu smile.gif
Atsakyti

O bkt matuoji?

Atsakyti

Aš irgi manau, kad trūksta. Pagal savo patirtį, tai kartok ir ryte, ir įprastu metu. Arba kokius tris testukus :)

Atsakyti
QUOTE(svajojanti27 @ 2019 03 05, 22:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="finy" data-cid="72374056" data-time="1551815802"><div><p>Ryt dar pakartosiu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O bkt matuoji?</p>

Matuoju smile.gif
Garbanėle ar verta daryt ryte? Juk sakoma kad jie popiet daromi. smile.gif
Atsakyti

finy, taip, taip rašo. Sutinku 100%. Tiesiog aš savo LH piką pagavau ryte 8 val. pasidarius. O va jau kai dariau popiet, taip kaip visada, gerai nublankęs tetas buvo. Taigi būčiau sakius, kad LH bangos nebuvo.

Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2019 03 06, 00:33)
<p>finy, taip, taip rašo. Sutinku 100%. Tiesiog aš savo LH piką pagavau ryte 8 val. pasidarius. O va jau kai dariau popiet, taip kaip visada, gerai nublankęs tetas buvo. Taigi būčiau sakius, kad LH bangos nebuvo.</p>

Aišku, jei blanksta vadinasi nepagauta banga būna smile.gif
Atsakyti

Aišku, jei blanksta vadinasi nepagauta banga būna smile.gif

Ar dareisi ryte ov testą?

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 03 06, 13:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="finy" data-cid="72374228" data-time="1551847970"><div><p>Aišku, jei blanksta vadinasi nepagauta banga būna vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ar dareisi ryte ov testą?</p>

Nepasidariau flirt.gif
Atsakyti

Artėja NT gadinimo metas, kuri pirmoji būsim 😁

Atsakyti
Nu ką merginos, jūs buvot teisios, šiandieninis testukas jau blankus, matmai naktį arba ryte būt buvęs teigiamas smile.gif belieka darbuotis ;)

Svajojanti, pasipils čia daug testukų, tikėkimės ir laimingų bus bigsmile.gif
Atsakyti

Labai to tikiuosi, kad šis mėnuo bus laimingas visoms 😍

Atsakyti