Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Egluzek @ 2019 10 19, 12:57)
<p>Issiunciau jau smile.gif</p>

Nieko negavau, nors apmokejus esu😉
Atsakyti
590 Klaipedos dėžutė gauta, kieno apmokėta skambinkit/rašykit:)
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2019 10 19, 15:16)
Kaip pamatyti juos per tel.;(((

Reikia parsisiusti VPN keiciancia programele i telefona

Kurios yra sumokejusios visas saskaitas, ka esate gavusios, ir negavote kvietimo atsiimti prekes, greiciausiai gavote ne visas siustas saskaitas, rasykite Rudaplaukei
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2019 10 19, 15:00)
Egle, jei pasakyčiau darbe, kad man reikia pamigdyti vaiką ir šeimai pagaminti valgyti, todėl negaliu dirbti, mane atleistų. Siuntos gavimo dieną sumoj dalinsite 3,5 valandas ir dar su pertraukom. Visiškai nepriimtina. Man nepatogu, į ginčus nesivelsiu. Love and peace 4u.gif

Tai važiuokit apsipirkt į Akropolį. Dirba nuo 10 iki 21 val. Kasdien. Patogu biggrin.gif
Atsakyti

Egle, jei pasakyčiau darbe, kad man reikia pamigdyti vaiką ir šeimai pagaminti valgyti, todėl negaliu dirbti, mane atleistų. Siuntos gavimo dieną sumoj dalinsite 3,5 valandas ir dar su pertraukom. Visiškai nepriimtina. Man nepatogu, į ginčus nesivelsiu. Love and peace 4u.gif

Tai nera mano darbas, tai yra namo laisvalaikis. Siuntos gavimo diena yra dar ir kitu darbu. Bet va gi susiderinot ir viskas puiku siunta jus pasieks laiku  :4u: 

Atsakyti
Gal tokias pirstines pirkote ir galit patart kaip su dydziais?

https://www.landsend...ttributes=15241
Atsakyti
Aciu uz prekytes ir atskiras aciu Kauno dalintojai uz lankstuma ir malonu bendravima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2019 10 19, 14:57)
<p>Issiunciau jau smile.gif</p>

O aš negavau laiškelio verysad.gif
Atsakyti
UNIQLO papildyta, nedaug truksta iki free ship

LANDSEND papildoma 20% nuolaida sale ir clearance nuo raudonu kainu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 19 spalio 2019 - 16:08
Geriau ne riekites, o ieskokit draugu ir kaimynių.
Ir nereik lia lia, Sandra irgi nedalindavo visa diena, o savaitgaliais suzinodavai kad gales dalint koki pusvalandį pries dalinant pora valandu. Nespeciau niekaip. Man ta vieta buvo misija neimanoma. As ten galeciau bandyt vaziuot tik savaitgali, jei nebudziu, ir tam skirt ne maziau 3 val. Bet, kadangi zmogus zmogui zmogus, nekilo problemu kooperuojantis su tom, kam patogu ir viskas buvo liuks.
Papildyta:
Buvau Akropoly. Tie JMD daimondai tikrai atrodo gerai. Žėri kaip pasiutę. Noresiu...
Atsakyti
Pasiėmiau prekes, esu patenkinta, ypač Jcrew suknele. wub.gif Niekada nenuvilia. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaitems uz prekes ir padalinima smile.gif
Atsakyti