Gavau ir aš žirafinę Tall L, na ką ji man laisva per visur, ilgis super, suiimu šonus tai geriau, labai patiko tokia kitokia : Ačiū ylang, kad perleido
QUOTE(ciurlionis @ 2020 11 08, 18:28)
kas norėtūlų su manim pasidalinti?? viena paimčiai.
perkame
Ok, tada atsiųsiu vieną užsakymą.
Sveikos.
Į prekių iš LT temą.
Lyg pradedu norėt Kamado Bono Grande.
Kokiom geriausiom kainom oficialiom esat pirkusios ir kokių priedų norėt komplektacijoj?
Labai tikiuos rekomendacijų ir patarimų.
Į prekių iš LT temą.
Kokiom geriausiom kainom oficialiom esat pirkusios ir kokių priedų norėt komplektacijoj?
perkame
Ar gavote? Nes išsiunčiau iš kito pašto, susimaišiau.
QUOTE(kriisti @ 2020 11 08, 18:11)
Gavau ir aš žirafinę Tall L, na ką ji man laisva per visur, ilgis super, suiimu šonus tai geriau, labai patiko tokia kitokia : Ačiū ylang, kad perleido
Tai netiko jums? Didoka?
QUOTE(kriisti @ 2020 11 08, 19:11)
Pasirodyk, Kristi su sukne.
QUOTE(tikinga @ 2020 11 08, 20:10)
Labai smagūs, jaukūs, minkstučiai. Nešioju namie antra savaitė, skalbiasi gerai, džiovyklei tinka, atrodo kokybiški, dydį atitinka.
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2020 11 08, 20:11)
ir per pečius, rankas laisva?
nes per visur kitur ji ir turi būti laisva
QUOTE(lola.lola @ 2020 11 08, 20:20)
Sveikos.
Į prekių iš LT temą.
Į prekių iš LT temą.
Picos akmuo must, ketaus grotos, geriau pusinės, tada kitoje pusėje galima ketaus plokštumą dėt. Elektrinis uždegėjęs, be jo sunkiai įkuriu. Dabar gal dar rotisserrie norėčiau visai. O visa kita eigoje
Paskui prasideda kazanai kelių dydžių, ketaus keptuvėlės ir pan
Kainos jų visą laik labai panašios, pernai berods per black fryday jų puslapyje buvo 20 proc viskam.
Mes gal prieš du metus su kalėdine akcija pirkom, kaina labai panaši buvo, gal 50 pigiau, bet ketaus grotas, el. uždegėję, vištos stovą gavom nemokamai.
Beje, čia mano geriausia su maisto gaminimu susijusi investicija
QUOTE(Gervuoge @ 2020 11 08, 14:40)
gal kas turite parduoti camo šaliką-movą berniukui?
Pirkau zaroj
QUOTE(zibuteg @ 2020 11 08, 19:27)
Labai smagūs, jaukūs, minkstučiai. Nešioju namie antra savaitė, skalbiasi gerai, džiovyklei tinka, atrodo kokybiški, dydį atitinka.
Man taip pat jis labai patiko.
QUOTE(doruta @ 2020 11 08, 20:38)
Man taip pat jis labai patiko.
Bet turbūt veliasi? Ta prasme, jei namie baltas kašaras, tai geriau nenorėt?
Nėra, kad labai siaubingai šertųsi, bet nekenčiu kai plaukai prilimpa