Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveikos,
man 11-metė prirašius sąrašą seniui su tiktokeri'ių, yotoober'ių atrikutika, tai nieko nesupratau, ko ji ten nori biggrin.gif Net prie Tiktok'o prisijungiau, pradėjau domėtis biggrin.gif

JBL belaides ausines gavo pernai, kolonėlę belaidę turi, telefonas naujas ką tik nupirktas biggrin.gif

QUOTE(r@mke @ 2020 11 08, 19:59)
Yra kokia tai ryškiai apšviečianti lempa, kurią paauglės  naudoja tiktok filmavimui (dėl vaizdo kokybės), draugė pirko Lenkijoje, bet manau ir kitur tokių yra.. Gal kam bus atuali tokia info  4u.gif

Dar pas mus ant bangos bliuzonai  ir kiti rūbai su Billi Eilish ..

Mano panelė gimtadieniui gavo tą lempą, bet kažkaip nenaudoja, tai tk užima vietą kambaryje unsure.gif Nors Tiktok'ui daro video ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 11 08, 20:00)
Pernai mano vaikui buvo 8 metai. Tada ir padovanojom. Kalėdom ir gimtadieniui 1 dovana. Puikiai. Dvyrkų takų yra, bet ne visur. Iki mokšės 1,5 km kažkur. Užtat namo grįžta greičiau, nes nereik su autu aplink važiuot ir nenusikalęs grįžta, nes visas jėgas treniruotėse kasdien palieka. Anksčiau varydavo su paprastu paspirtu, ir iš naugarduko iki konstitucijos atvarydavo greičiau nei autikas, bet grįžęs krisdavo ktyžium 😁😁😁

Jei nėra dviračių tako pilnai iki mokyklos, tai tikrai nesaugu. Prieš kelis mėnesius netoli mano namų berniuką ant vietos užmušė. Ir iki mokyklos buvo netoli. Ir ta rytą dar is paskui tėvas berniuko važiavo. Ir jo akyse vaiką ant vietos:(
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2020 11 08, 20:08)
I dovanu tema-kokius kompiuterinius zaidimus galit rekomenduot astuonmetei? Isskyrus minecrafta.  4u.gif

Toca Boca 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 11 08, 20:27)
Labai smagūs, jaukūs, minkstučiai. Nešioju namie antra savaitė, skalbiasi gerai, džiovyklei tinka, atrodo kokybiški, dydį atitinka.

QUOTE(doruta @ 2020 11 08, 20:38)
Man taip pat jis labai patiko.

Ačiū labai!
Atsakyti
QUOTE(linakaranda @ 2020 11 08, 20:42)
Jei nėra dviračių tako pilnai iki mokyklos, tai tikrai nesaugu. Prieš kelis mėnesius netoli mano namų berniuką ant vietos užmušė. Ir iki mokyklos buvo netoli. Ir ta rytą dar is paskui tėvas berniuko važiavo. Ir jo akyse vaiką ant vietos:(

Jezau koks siaubas 🙈 mano vaiks šaligatviais važiuoja. Šiaip pasitikiu savo vaiku. Nedaro nesąmonių. Jei važiuotų per geležiako tiltą, iki mokyklos būtų vos 800 metrų, bet jis ten bijo dėl baisaus eismo, tai varo pro swedbankį, per baltą tiltą ir tada į šūlę. Tie takai kai kur yr, kai kur ne. Bet yra šaligatviai.
Atsakyti

O kokie čia treningai? Man irgi prisireikė :D

Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2020 11 08, 20:53)
Ačiū 4u.gif

Pagrindine naudotoja būčiau aš, vyras tuo klausimu kol kas pasyvus 😁 Čia toks noras užėjo kai pas sesę tik su jos pagalba išsikepėm šonkauliukus idealiai be vyrų pagalbos 😁
Tai pradžiai žiūrėt pucos akmenį, pusines (arba 2 puseles?) ketaus grotų, el.uždegėjas. Keptuvėles jau žinau, kad reikėtų. Einu browsint kas yra rotisserrie🤔

Su sandėliavimu no problem.

Dar klausimuks. Ar įmanoma 2 kartus metuose grandą patiems transportuot (sodyba vasarą, namai žiemą) ar reikspirkt 2 😁

pas mus kaip tik tik vyras ir naudoja biggrin.gif
jei grįžtant prie kainų, aš jas stebėjau kelis metus max ką mačiau 20 proc.

O dėl priedų tai žiūrėkit, ką mėgstat. Pvz mano vaikai vištienos praktiškai nevalgo, tai tą vištos priedą tepanaudojom 1 kartą.
Picos nemėgsta vyras, tai picos akmens irgi nepasigedom biggrin.gif Ir šiaip po vieną picą kept, kai jų reikia 6 ne kažką
Turim ketaus puodą retkarčiais troškinius darom
Ir dar dažnai naudojam iešmelius šašlams.
Bet man tai pačiai skaniausia ant grotelių kepsniai, šonkauliai, vištienos sparneliai, Vaikams dar burgeriai gerai. Bet visam tam užtenka grotelių.
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2020 11 08, 22:30)
<p>O kokie čia treningai? Man irgi prisireikė biggrin.gif</p>

https://www.32degree...=32018471092313

https://www.32degree...=32018470764633
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 11 08, 21:02)
Parašom plačiau bigsmile.gif

Panasi i sia, tvirtinasi ant stovo, bet matau galima ir kitais budais naudoti :
https://www.aliexpre...earchweb201603_
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2020 11 08, 17:20)
DILLARDS nedaug tuksta iki free shipo
https://www.dillards.../ECCO?orderBy=3

prisijunkit dar kas nors ax.gif ,truksta tik $10 iki free shipo
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2020 11 08, 21:34)

JBL belaides ausines gavo pernai, kolonėlę belaidę turi, telefonas naujas ką tik nupirktas  biggrin.gif
Mano panelė gimtadieniui gavo tą lempą, bet kažkaip nenaudoja, tai tk užima vietą kambaryje  unsure.gif Nors Tiktok'ui daro video  ax.gif

O Maniske pamate pas drauge ir baisiai dabar jos reikia biggrin.gif Kolonele , ausines irgi turi bet naudoja. Kazkada pirkom mikrofona, tai jis guli, bet karts nuo karto, kai prisimena ,tai padainuoja kelias dienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 11 08, .)
Papildyta:

ir per pečius, rankas laisva?
nes per visur kitur ji ir turi būti laisva biggrin.gif

Aga, bet maloniai, nes audinys toks, kad but nesmagu apteske. Nes kai paskaiciau, kad kitom verzia, tai man tik liemuo ciut siauriau noretus gal.
Atsakyti