Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2020 11 08, 20:24)
Pasirodyk, Kristi su sukne.

Kita diena, nes po dazymo darbu vos pasivelku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 11 08, 19:34)
Picos akmuo must, ketaus grotos, geriau pusinės, tada kitoje pusėje galima ketaus plokštumą dėt. Elektrinis uždegėjęs, be jo sunkiai įkuriu. Dabar gal dar rotisserrie norėčiau visai. O visa kita eigoje smile.gif
Paskui prasideda kazanai kelių dydžių, ketaus keptuvėlės ir pan biggrin.gif tik turėk kur viską sandėliuot.

Kainos jų visą laik labai panašios, pernai berods per black fryday jų puslapyje buvo 20 proc viskam.

Mes gal prieš du metus su kalėdine akcija pirkom, kaina labai panaši buvo, gal 50€ pigiau, bet ketaus grotas, el. uždegėję, vištos stovą gavom nemokamai.

Beje, čia mano geriausia su maisto gaminimu susijusi investicija biggrin.gif iki jos mano vyras mokėjo išvirti kiaušinius ir sasyskas. O dabar net shakshukas pusryčiams kepa  bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif

Pagrindine naudotoja būčiau aš, vyras tuo klausimu kol kas pasyvus 😁 Čia toks noras užėjo kai pas sesę tik su jos pagalba išsikepėm šonkauliukus idealiai be vyrų pagalbos 😁
Tai pradžiai žiūrėt pucos akmenį, pusines (arba 2 puseles?) ketaus grotų, el.uždegėjas. Keptuvėles jau žinau, kad reikėtų. Einu browsint kas yra rotisserrie🤔

Su sandėliavimu no problem.

Dar klausimuks. Ar įmanoma 2 kartus metuose grandą patiems transportuot (sodyba vasarą, namai žiemą) ar reikspirkt 2 😁
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2020 11 08, 17:57)
Mamos, pasidalinkite, ką atneš Senelis Kalėdoms 10-12 m vaikams?
Gal pasisemsim įdėjų viena iš kitos.
Pernai gavo maniškė JBL kolonėlę kaip pagrindinę dovaną, labai patiko, o šiemet kolkas nežinau ką, jos saraše - naujas telefonas ir elektrinis paspirtukas - išpildyti nebus  biggrin.gif  doh.gif

Aš šnd irgi saviškei (9metai) bandžiau aiškinti, kad mobilius ir plantšetukus dovanoja tėvai gimtadieniams, o Kalėdų seneliai neša praktiškas, nebrangias dovanas biggrin.gif

Yra kokia tai ryškiai apšviečianti lempa, kurią paauglės naudoja tiktok filmavimui (dėl vaizdo kokybės), draugė pirko Lenkijoje, bet manau ir kitur tokių yra.. Gal kam bus atuali tokia info 4u.gif

Dar pas mus ant bangos bliuzonai ir kiti rūbai su Billi Eilish ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 08 lapkričio 2020 - 20:14
QUOTE(ylang @ 2020 11 08, 20:24)
Tai netiko jums? Didoka?  unsure.gif

Per šonus, bet jos toks modelis, man neveržia nei pečių nieko.
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2020 11 08, 20:59)
Yra kokia tai apšviečianti lempa, kurią paauglės  anudoja tiktok filmavimui, draugė pirko Lenkijoje, bet manau ir kitur tokių yra.. Gal kam bus atuali tokia info  4u.gif

Parašom plačiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 11 08, 19:41)
Bet turbūt veliasi? Ta prasme, jei namie baltas kašaras, tai geriau nenorėt?
Nėra, kad labai siaubingai šertųsi, bet nekenčiu kai plaukai prilimpa biggrin.gif tai nešioju rūbus, kurie netraukia jų.

Nepajutau, kad trauktu pukus. Va Jcrew veliurines timpos tai traukia.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 11 08, 20:00)
Tada ir padovanojom. Kalėdom ir gimtadieniui 1 dovana. P

Aš pati gimus prieš pat Kalėdas, tai maža visad jausdavau nuoskauda, kad gaudavau nuo tevu ir visu giminiu viena dovana : gimtadieniui ir Keldoms bendrai biggrin.gif Dukros gimtadienis gruodžio 19 ,žiūriu tas tas pats, nuo senelių, nuo Kriksto tėvų - viena dovana smile.gif
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2020 11 08, 20:07)
Aš pati gimus prieš pat Kalėdas, tai maža visad jausdavau nuoskauda, kad gaudavau nuo tevu ir visu giminiu viena dovana : gimtadieniui ir Keldoms bendrai  biggrin.gif  Dukros gimtadienis gruodžio 19 ,žiūriu tas  tas pats, nuo senelių, nuo Kriksto tėvų - viena dovana smile.gif

O aš per kalėdas biggrin.gif man tas pats š ir draugai niekad į gimkę neatvarydavo, nes su šeima švęsdavo.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 11 08, 21:02)
Parašom plačiau bigsmile.gif

Paprašysiu, kad nufotografuotų, nes daugiau nieko nežinau apie jas, tik tiek, kad nebrangi biggrin.gif
Atsakyti

Labai smagūs, jaukūs, minkstučiai. Nešioju namie antra savaitė, skalbiasi gerai, džiovyklei tinka, atrodo kokybiški, dydį atitinka.

Tikrai nedidinti? Kiek teko pirkti 32 Degree viskas buvo didintas. O jūs su usa dydžiais lyginat ar su LT? Dėkui už atsakymą, nes ruošiiosi pirkti termo rūbus, o gal ir šituos trenigiukus

Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2020 11 08, 20:53)
Ačiū 4u.gif

Pagrindine naudotoja būčiau aš, vyras tuo klausimu kol kas pasyvus 😁 Čia toks noras užėjo kai pas sesę tik su jos pagalba išsikepėm šonkauliukus idealiai be vyrų pagalbos 😁
Tai pradžiai žiūrėt pucos akmenį, pusines (arba 2 puseles?) ketaus grotų, el.uždegėjas. Keptuvėles jau žinau, kad reikėtų. Einu browsint kas yra rotisserrie🤔

Su sandėliavimu no problem.

Dar klausimuks. Ar įmanoma 2 kartus metuose grandą patiems transportuot (sodyba vasarą, namai žiemą) ar reikspirkt 2 😁

Oj aš irgi draugėms šonkaulius esu kepus! Tobuli wub.gif man dar picos labai labai ten patinka, esu jau atkalus ranką padui pasigaminti, tai net vaikai po jų picerijose raukosi biggrin.gif nors anksčiau naminių orkaitėje keptų nevalgydavo. O čia tobulos gaunas.

Rotisserrie nesisukantia iešmas, ne pigus, tai galima ir be jo. Bet kokį kebabiuką prasukt ar šiaip kepsnį manau labai gerai būtų.

Teoriškai įmanoma, bet jis žiauriai sunkus. Neįsivaizduoju kaip į bagažniką reiktų įkelt biggrin.gif bet tai būna šefai jas į vakarėlius atsiveža, tai galima vadinasi. Bet dvi visada geriau biggrin.gif

Dėl vyro manau laiko klausimas biggrin.gif mano irgi atsargiai žiūrėjo, bet kadangi mėgsta skaniai pavalgyt mėsos, greit užkibo. Steikų tokių, kaip jis iškepa, niekur nerandu. Man tik padažiukus reik sumakaluot kokius aštrius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 11 08, 20:41)
Bet turbūt veliasi? Ta prasme, jei namie baltas kašaras, tai geriau nenorėt?
Nėra, kad labai siaubingai šertųsi, bet nekenčiu kai plaukai prilimpa biggrin.gif tai nešioju rūbus, kurie netraukia jų.

netraukia pūkų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Madam V @ 2020 11 08, 21:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="zibuteg" data-cid="72732662" data-time="1604856462"><div><p>Labai smagūs, jaukūs, minkstučiai. Nešioju namie antra savaitė, skalbiasi gerai, džiovyklei tinka, atrodo kokybiški, dydį atitinka.

Tikrai nedidinti? Kiek teko pirkti 32 Degree viskas buvo didintas. O jūs su usa dydžiais lyginat ar su LT? Dėkui už atsakymą, nes ruošiiosi pirkti termo rūbus, o gal ir šituos trenigiukus
</p></div></blockquote><p></p>

Daug metų neperku nieko LT., lyginu su JAV dydžiais 4u.gif
Šiaip aš mėgstu laisvus rūbus.
Treningų viršus laisvo modelio, o timpas reikia žiūrėti pagal kojų storumą. Jei plonos, galima dydžiu mažesnes imti.
Atsakyti