QUOTE(lola.lola @ 2020 11 08, 20:53)
Ačiū
Pagrindine naudotoja būčiau aš, vyras tuo klausimu kol kas pasyvus 😁 Čia toks noras užėjo kai pas sesę tik su jos pagalba išsikepėm šonkauliukus idealiai be vyrų pagalbos 😁
Tai pradžiai žiūrėt pucos akmenį, pusines (arba 2 puseles?) ketaus grotų, el.uždegėjas. Keptuvėles jau žinau, kad reikėtų. Einu browsint kas yra rotisserrie🤔
Su sandėliavimu no problem.
Dar klausimuks. Ar įmanoma 2 kartus metuose grandą patiems transportuot (sodyba vasarą, namai žiemą) ar reikspirkt 2 😁
Oj aš irgi draugėms šonkaulius esu kepus! Tobuli

man dar picos labai labai ten patinka, esu jau atkalus ranką padui pasigaminti, tai net vaikai po jų picerijose raukosi

nors anksčiau naminių orkaitėje keptų nevalgydavo. O čia tobulos gaunas.
Rotisserrie nesisukantia iešmas, ne pigus, tai galima ir be jo. Bet kokį kebabiuką prasukt ar šiaip kepsnį manau labai gerai būtų.
Teoriškai įmanoma, bet jis žiauriai sunkus. Neįsivaizduoju kaip į bagažniką reiktų įkelt

bet tai būna šefai jas į vakarėlius atsiveža, tai galima vadinasi. Bet dvi visada geriau
Dėl vyro manau laiko klausimas

mano irgi atsargiai žiūrėjo, bet kadangi mėgsta skaniai pavalgyt mėsos, greit užkibo. Steikų tokių, kaip jis iškepa, niekur nerandu. Man tik padažiukus reik sumakaluot kokius aštrius