Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Kur ziureti piniginiu busimai studentei? brangios nenori, kolege praso jusu pagalbos
Atsakyti
Mergaites, kur vyr. Happy Socks pigiau yra pirkti? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2020 11 10, 11:12)
Kur ziureti piniginiu busimai studentei? brangios nenori, kolege praso jusu pagalbos

as labai dailia nusipirkau pinigine Europos PC MANDARINA DUCK pardej. Tokia, kokios neradau niekur. Maza, talpi, patogi. Paskui mano drauge nusiziurejus nuleke ir nusipirko biggrin.gif
Atsakyti
Keičiu savo M žirafinę į S ax.gif
Arba perku S rolleyes.gif
M kol kas neparduodu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 10 lapkričio 2020 - 11:29
QUOTE(doruta @ 2020 11 10, 10:16)
Labas rytas,
šitas Kiehl's išgirtasis kremas? Ar kaina gera 32$-30%?
https://www.kiehls.c...u...fl. oz. Jar

Mane irgi domina šitas kremas ir dar paakiams lyg su avokadu buvo
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2020 11 10, 12:12)

galima apsieiti be pinigines, geriau pasirupinti, kad butu ka deti i ta pinigine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2020 11 10, 12:38)
Mane irgi domina šitas kremas ir dar paakiams lyg su avokadu buvo

Nu niekaip nepriprantu prie to kremo paakiams su avokadu.
Toks klampus, kol įtapšnoji doh.gif tept neįmanoma, oda žiauriai tamposi. Bandžiau ir šildyti, nieko gero unsure.gif
taip ir norisi į šiukšliadėžę mest doh.gif
Atsakyti
Gal kazkam neitiko o gal atsibodo smile.gif pernai metu Landsend pukine ilga striuke XS petite dydzio. sviesios spalvos (camel ar taupe?)
Pirkciau.
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 11 10, 11:46)
Toks klampus, kol įtapšnoji  doh.gif tept neįmanoma, oda žiauriai tamposi. Bandžiau ir šildyti, nieko gero unsure.gif
taip ir norisi į šiukšliadėžę mest  doh.gif

o man lengvai tepasi,mano vonia silta,jis visalaik buna toks patyses
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 11 10, 12:17)
as labai dailia nusipirkau pinigine Europos PC MANDARINA DUCK pardej. Tokia, kokios neradau niekur. Maza, talpi, patogi. Paskui mano drauge nusiziurejus nuleke ir nusipirko biggrin.gif

Parooo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 11 10, 12:46)
Toks klampus, kol įtapšnoji  doh.gif tept neįmanoma, oda žiauriai tamposi. Bandžiau ir šildyti, nieko gero unsure.gif
taip ir norisi į šiukšliadėžę mest  doh.gif

nu man lb jis patinka. tikrai tepasi kitaip nei ultra facial cream, bet poveikis superinis. Nemeskit, atiduokit man , sunaudosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2020 11 10, 12:40)
galima apsieiti be pinigines, geriau pasirupinti, kad butu ka deti i ta pinigine  biggrin.gif

jo, šiais laikais gi viskas telefone ir net laikrodyje biggrin.gif piniginės darosi old shoolas biggrin.gif aš net pamirštu kur mano, nesivežioju visai.
Atsakyti