ar irgi si pirkau caramel spalvos, patinka man Gap, dar koki faina atsijamiau ,labai jaukus prie kuno ir oversize, pilka jamiau , labaiusiai is visu pirkiniu pradziugino https://www.gap.com/...dp-page-content
.........................
zmones vel skaityt pradejo , teko net rys bibliotekas aplankyt ,kad gaut norimas knygas, viskas isluota .... sake bibliotek. per paskutine savaite totalus sujudimas buvo .
Kai telefonas išsikrauna, atsiskaitau laikrodžiu o šiaip po to karto, kai dėl išsikrovusio telefono namo per kaimynų tvorą teko pareiti nes mano pačios tvoros perlipti su kablais neįmanoma nešiojuos išorinę bateriją
Kai telefonas išsikrauna, atsiskaitau laikrodžiu o šiaip po to karto, kai dėl išsikrovusio telefono namo per kaimynų tvorą teko pareiti nes mano pačios tvoros perlipti su kablais neįmanoma nešiojuos išorinę bateriją
Greitu metu gausiu 681, nuo rytojaus bus bendros dalybos, visą info su laikais surašysiu vakare. O kas norėtų jau šiandien atsiimti lauksiu skambučio vakarop nuo 18.
<p><strong>Greitu metu gausiu 681, nuo rytojaus bus bendros dalybos, visą info su laikais surašysiu vakare. O kas norėtų jau šiandien atsiimti lauksiu skambučio vakarop nuo 18.</strong></p>