Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

ar cia normali parde? :D https://www.store.re...-wholesale.html

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 11 10, 14:52)
o jei telefona pametei, gyveni pas kaimynus tongue.gif

nu neee, lipu per tvorą namo biggrin.gif gi išskrovęs telefonas lygu pamestam telefonui biggrin.gif

QUOTE(Egluzek @ 2020 11 10, 15:04)
<p><strong>Greitu metu gausiu 681, nuo rytojaus bus bendros dalybos, visą info su laikais surašysiu vakare. O kas norėtų jau šiandien atsiimti lauksiu skambučio vakarop nuo 18.</strong></p>

aš aš aš. Po 18 val kaip tik važiuosiu pro šalį.
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2020 11 10, 10:28)
Sveiki, manau, gera. As tris produktus nusiunciau, abeboju, ar buna didesnes nuolaidos, nebent kokiems pavieniams produktams  4u.gif Jei klystu, pataisykite  smile.gif

Čia yra skelbiama kokiems produktams bus nuolaidos per black friday savaitę.
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.nike.com
www.macys.com
www.uspoloassn.com
www.fossil.com - 40%
www.finishline.com - $15 nuo $150
www.offbroadwayshoes.com - 15$ nuo 100$
www.karllagerfeldparis.com - 25%
www.samsonite.com - 30% + 30%
www.aeropostale.com - 20%
www.lordandtaylor.com - 20%
www.armaniexchange.com
www.shopbop.com
www.landsend.com -40%
www.loft.com-75%
www.saksoff5th.com
www.walmart.com
www.overstock.com
www.woolovers.com
www.belk.com
www.victoriassecret.com
www.stnstore.com
www.oldnavy.com - 50%
www.hm.com-40%

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopjustice.com
www.shopdisney.com
www.childrensplace.com - 10$ nuo 40$
www.potterybarnkids.com - 20%

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.yankeecandle.com
www.amway.com
www.pharmaca.com
www.atopalm.com - 20%
www.marcjacobsbeauty.com - 15%
www.giorgioarmanibeauty.com
www.bathandbodyworks.com
www.puritan.com - 15%
www.walgreens.com
www.pureclinica.com
www.vitacost.com-15%
www.shuuemura.com-30%

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 10 lapkričio 2020 - 15:35
Jeigu, kas sugalvosit parduoti tokia rankine tik olive spalvos parašykite.. Meditavau ir laukiau 20% , o ėmė ir išpirko.. 😢 https://www.michaelk...TC3L?color=0310
Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2020 11 10, 16:04)
<p><strong>Greitu metu gausiu 681, nuo rytojaus bus bendros dalybos, visą info su laikais surašysiu vakare. O kas norėtų jau šiandien atsiimti lauksiu skambučio vakarop nuo 18.</strong></p>

Planuoju šiandien ( jei priims ax.gif ) arba ryt važiuoti pas Eglę siuntinuko. Kam tinka Fabijoniškės, galiu paimti 4u.gif
Atsakyti

nu neee, lipu per tvorą namo biggrin.gifgi išskrovęs telefonas lygu pamestam telefonui biggrin.gif

aš aš aš. Po 18 val kaip tik važiuosiu pro šalį.

Ok tinka. Lauksiu ir anksciau, kas anksciau busit netoli pasiskambinam!

Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2020 11 10, 15:51)
Planuoju šiandien ( jei priims ax.gif ) arba ryt važiuoti pas Eglę siuntinuko. Kam tinka Fabijoniškės, galiu paimti 4u.gif

Sandrixxx, gal mano prekės iš 679 dėžutės pas Jus? Aš tik šiandien gavau sąskaitą ir ją apmokėjau... Jei pas Jus, nuvežkit pas Eglę, tada viską kartu pasiimčiau.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 11 10, 14:16)
ISMANAUS LAIKRODZIO APSKRITAI NETURIU biggrin.gif

Jei nesportuoji, dvyrkom nevažiuoji ir tt, tai tau jo nė nereik. Man aktualus jis.
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2020 11 10, 13:24)
ar irgi si pirkau caramel spalvos, patinka man Gap,  dar koki faina atsijamiau ,labai jaukus prie kuno ir oversize, pilka jamiau , labaiusiai is visu pirkiniu pradziugino  biggrin.gif
https://www.gap.com/...dp-page-content

.........................
zmones vel skaityt pradejo  biggrin.gif , teko net rys bibliotekas aplankyt ,kad gaut norimas knygas, viskas isluota .... sake bibliotek. per paskutine savaite totalus sujudimas buvo .

Tai dėl to, kad bibliotekos pagal viską lyg ir turėjo būti uždarytos, bent aš taip iš pradinės informacijos supratau. Ir aš buvau nusiteikusi visą kalną knygų paimti, ale bibliotekoje pateikta info nuramino biggrin.gif O knygas rekomenduoju rezervuotis internetu, kad netektų lakstyti ir ieškoti ax.gif

QUOTE(sandrixxx @ 2020 11 10, 16:51)

Mano galit paimti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2020 11 10, 18:29)
Mano galit paimti?  bigsmile.gif

Galiu 4u.gif dar Eglę perspėkite, kad prie mano daiktų dėtų.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 11 10, 16:10)
Jei nesportuoji, dvyrkom nevažiuoji ir tt, tai tau jo nė nereik. Man aktualus jis.

na čia kaip kam. Aš sportuoju ir dviračiu važinėju, bet dar nematau poreikio jo nusipirkti. Kad parodytų sudegintas kalorijas ar nuvažiuotus km? Koks skirtumas, ne dėl to sportuoju. Turiu man gražų tradicinį laikrodį, tai dviejų nenešiosiu. ax.gif
Atsakyti