Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(TrioSSS @ 2020 11 10, 19:49)
emiau dydziu mazesne.

Ir man labai idomu reali foto, labai lauksiu
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 11 10, 21:23)

Čio? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 11 10, 18:59)
Jei sportuojant nenori pagerinti savo rezultatų, ištvermės, tada aišku, kad nereik.
Man važiuojant ilgesnius atstumus (80-100 km) vien dėl GPS įdomu paskui pasižiūrėt savo maršrutą žemėlapyje, nes kartais atransi įdomų maršrutą. Ir aišku širdies darbas įdomus esant didesnėms apkrovoms, nes žinai kiek dar gali spaust, o kada jau reiktų pastabdyt.
100km - vau blink.gif
oi ne, tiek nesportuoju, 40 na gal 50 km buvo max , kiek nuvažiavę per dieną rolleyes.gif . Na ir dviračiu važiavimas mums ne sportas o daugiau laisvalaikio praleidimo būdas, sportuoju salėje ir tai ne dėl kažkokių rezultatų, o dėl sveikatos ir pajudėjimo. 4u.gif
Atsakyti

Ar hm dar turite nuolaida 40 proc? 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 11 10, 21:23)

Aš balansuoju tarp Cauch ir Fossil. Fossil išpirko. Mėlyną gal pirkai?

Kelnės nuostabios.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2020 11 10, 21:20)
Ryt nufotkinsiu, kai bus šviesiau ax.gif Aš kai spalvų mėgėja, ji man nereali smile.gif

Aciu. Labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Parduodu yoox per didįjį išpardavimą pirktą ilgą suknelę TWENTY EASY by KAOS, labai gaila- maža, US 4 dydis, IT 40 dydis. Kaina 37 eur
https://www.yoox.com...0...&sizeName=4
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 10 lapkričio 2020 - 21:06
Turime laisva mergaitiska LOL 11-12Y dydi uz 9.90$
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2020 11 10, 21:51)
Parduodu yoox per didįjį išpardavimą pirktą ilgą suknelę TWENTY EASY by KAOS, labai gaila- maža, buvo nurodytas US 4 dydis, nors etiketėje IT 40 dydis, manau pastarąjį ir atitinka. Kaina 37 eur
https://www.yoox.com...0...&sizeName=4

Tai kad paprastai us 4 ir būna It40. Itališkas 40 tai ne tas pats, kas tiesiog mums priprastas 40, greičiau 36.
Atsakyti
Gal kas priglaustu ax.gif
J. Crew merino vilnos tippis, dydis XS. Kaina 35 eur
Naujas J. Crew Factory megztukas, dydis XS. Kaina 24 eur
Nauja J. Crew suknele, dydis 2. Kaina 29 eur
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 11 10, 20:53)
Tai kad paprastai us 4 ir būna It40. Itališkas 40 tai ne tas pats, kas tiesiog mums priprastas 40, greičiau 36.

Gal ir taip, bet aš nešioju IT 40, DE 34, (nežinau apie dar kokį mums įprastą dydį kalbate) bet US 4 man dideli, perku dažniausiai 2 dydį. Pirkau dabar US 4 , nes tik vienintelis dydis buvo, o ir padidėjus dabar ax.gif , tai galvojau, kad tiks, o maža. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 10 lapkričio 2020 - 21:05
QUOTE(regal @ 2020 11 10, 22:03)
Gal ir taip, bet aš nešioju IT 40, DE 34, (nežinau apie dar kokį mums įprastą dydį kalbate) bet US 4 man dideli, perku dažniausiai 2 dydį. Pirkau dabar US 4 , nes tik vienintelis dydis buvo, o ir padidėjus dabar  ax.gif , tai galvojau, kad tiks, o maža. unsure.gif

Turėjau galvoj dydžius mūsų parduotuvėse- tipo monton, mango, reserved ir tt. Yooxas neretai leidžia apsigaut tiems, kas su itališkais rūbais nesusidūręs 4u.gif
Aš ilgai seku vieną paltą yooxe, bet neperku, nes visiškas chaosas dydžių lentelėj, jie rašo, kad us8 atitinka gamintojo Fr40, o gamintojo puslapis rašo, kad fr 40 atitinka us 10 unsure.gif vat ir suprask, kurie teisūs unsure.gif o yra tik us 8 unsure.gif
Atsakyti