Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.nike.com
www.macys.com
www.uspoloassn.com
www.fossil.com - 40%
www.finishline.com - $15 nuo $150
www.offbroadwayshoes.com - 15$ nuo 100$
www.karllagerfeldparis.com - 25%
www.samsonite.com - 30% + 30%
www.aeropostale.com - 20%
www.lordandtaylor.com - 20%
www.armaniexchange.com
www.shopbop.com
www.landsend.com - 40%
www.loft.com - 75%
www.saksoff5th.com
www.walmart.com
www.overstock.com
www.woolovers.com
www.belk.com
www.victoriassecret.com
www.stnstore.com
www.hm.com - 40%

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopjustice.com
www.shopdisney.com
www.childrensplace.com - 10$ nuo 40$
www.potterybarnkids.com - 20%

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.yankeecandle.com
www.amway.com
www.pharmaca.com
www.atopalm.com - 20%
www.marcjacobsbeauty.com - 15%
www.giorgioarmanibeauty.com
www.bathandbodyworks.com
www.puritan.com - 15%
www.walgreens.com
www.pureclinica.com
www.vitacost.com - 15%
www.shuuemura.com - 30%

Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2020 11 10, 22:45)
Nenorėčiau tikėt, kad fr40 gali atitikt us10, fr40 greičiau us6-8, bet jau ne 10 unsure.gif.

Pats smagumas tame, kad fima ne fr, ne us ir net ne it kilmes biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas keistusi zirafine suknele Small regular į Small tall arba gal net medium tall? (As small regular turiu) NEPARDUODU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2020 11 10, 21:35)
100km - vau  blink.gif
oi ne, tiek nesportuoju, 40 na gal 50 km buvo max , kiek nuvažiavę per dieną  rolleyes.gif . Na ir dviračiu važiavimas mums ne sportas o daugiau laisvalaikio praleidimo būdas, sportuoju salėje ir tai ne dėl kažkokių rezultatų, o dėl sveikatos ir pajudėjimo. 4u.gif

tai tada suprantama, kad išmanus laikrodis nereikalingas smile.gif aš jei su vaikais išvažiuoju dviračiu, minam iki 20 km, tai tada GPS jungiu vien dėl įdomumo vaikams, kiek gi mes numynėm, juos kažkaip tie km motyvuoja. Kai į žygius su vaikais einam irgi laikrodį jungiu, kad galėčiau juos reguliariai pamotyvuot, kad va, jau 6 km įveikti, dar 4 km einam namo ledų valgyt biggrin.gif biggrin.gif nes kitaip su vaikais ir jų judėjimu sunkiai.
pati kai važiuoju ilgesnį atstumą tai prie laikrodžio dar ir krūtinės diržą seguosi, kad pulsą tiksliau skaičiuotų.

QUOTE(regal @ 2020 11 10, 21:51)
Parduodu yoox per didįjį išpardavimą pirktą ilgą suknelę TWENTY EASY by KAOS, labai gaila- maža,  US 4 dydis, IT 40 dydis. Kaina 37 eur
https://www.yoox.com...0...&sizeName=4
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(regal @ 2020 11 10, 22:03)
Gal ir taip, bet aš nešioju IT 40, DE 34, (nežinau apie dar kokį mums įprastą dydį kalbate) bet US 4 man dideli, perku dažniausiai 2 dydį. Pirkau dabar US 4 , nes tik vienintelis dydis buvo, o ir padidėjus dabar  ax.gif , tai galvojau, kad tiks, o maža. unsure.gif

oj kokia gera wub.gif
su yoox dydžiais taip, kartą esu 6US dydžio suknelę pirkus, galvojau bus laisvesnė, pasisiaurinsiu, nes labai gera sudėtis ir modelis tobulas. Ir ką, su xs dydžiu vos vos įsibarškinau, o dabar sunkiai betelpu unsure.gif nors jei pirkčiau iš kokio jcrew 6US dydį, tai dar ir vaikus priimti galėčiau.

QUOTE(JMD @ 2020 11 10, 22:15)

Aš šitą tašiuką pirkau. Turiu coach kuprinę, ji didelė sunki, savaitgalį pvz man jos nereik, tik kad finiginei  raktam, akiniam įsidėt. Špygos nenorėjau, šita labai puikaus dydžio.

https://www.brixtonb...e-jes-crossbody

šitas tobulas, su ana siunta jau atsiėmiau. Labai geras dydis ir labai patogus. Atsibodo kuprinė, dabar šitas bus mylimukas.
Atsakyti
o as ieskau juodos arba tamsiai melynos odines kuprines, gal kas ka atliekamo turi?
Atsakyti
Atsakyti

e587d4b25f2a.jpg

Originalus paltukas, gal galit pasidalinti patirtimi dėl dydžio? 

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 11 11, 08:49)
šitas tobulas, su ana siunta jau atsiėmiau. Labai geras dydis ir labai patogus. Atsibodo kuprinė, dabar šitas bus mylimukas.

Uz kiek jus tas tasytes pirkot?🎈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramka: 11 lapkričio 2020 - 09:13
QUOTE(ramka @ 2020 11 11, 09:12)

As gailiuosi, kad nepirkau, kai buvo po 80 dol.
O dabar is Jcrew tote neislipu, superine. https://images-na.ss...cvL._UX695_.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 11 lapkričio 2020 - 09:52
Lux, aciu bigsmile.gif 4u.gif Sita ir ziurejau. O kaip dydis? Pernai buvau pirkusi pernyksti modeli, buvo didintas, teko parduoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2020 11 11, 10:12)

aš pirkau, kai su nuolaida buvo 98.10 USD, tai Eur gavosi apie 110. Rašė, kad galima už 80 pagauti, bet kažkaip geriau biški permokėti, nei sekti nuolat kainas biggrin.gif
Atsakyti
Jau ta TH striuke man kokios grazumo, seniai akis pakabinusi i ja.
Atsakyti