Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Eimutė @ 2020 11 10, 20:46)
Aš balansuoju tarp Cauch ir Fossil. Fossil išpirko. Mėlyną gal pirkai?

Kelnės nuostabios.

Kelnės fantastinės, garbės žodis. Tokio gerumo audinys wub.gif jei dar spėsiu atsilenkt šiandien, gal ryt pasidemonstruosiu ir aš biggrin.gif bais gerai tink su mėlynu švarku ir auksu

vartotojo įkelta nuotrauka

Aš šitą tašiuką pirkau. Turiu coach kuprinę, ji didelė sunki, savaitgalį pvz man jos nereik, tik kad finiginei raktam, akiniam įsidėt. Špygos nenorėjau, šita labai puikaus dydžio.

https://www.brixtonb...e-jes-crossbody
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 10 lapkričio 2020 - 21:47
QUOTE(ledevil @ 2020 11 10, 20:41)
<p>Ar hm dar turite nuolaida 40 proc? </p>

Taip, netrukus desiu krepsi
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 11 10, 20:23)

Aš Jes messenger laukiu baisiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 11 10, 22:19)
Taip, netrukus desiu krepsi

Ka ten perkat?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 11 10, 22:15)
Kelnės fantastinės, garbės žodis. Tokio gerumo audinys  wub.gif  jei dar spėsiu atsilenkt šiandien, gal ryt pasidemonstruosiu ir aš  biggrin.gif

Aš šitą tašiuką pirkau. Turiu coach kuprinę, ji didelė sunki, savaitgalį pvz man jos nereik, tik kad finiginei  raktam, akiniam įsidėt. Špygos nenorėjau, šita labai puikaus dydžio.

Aha šita dar dabar yra. Buvo tamsiai mėlyna tai jos jau verkiu biški.
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2020 11 10, 20:46)
Aciu. Labai lauksiu 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Wow kokia grazi striuke wub.gif wub.gif wub.gif
Kokia kaina gavosi jos? Superine.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 11 10, 22:12)
Turėjau galvoj dydžius mūsų parduotuvėse- tipo monton, mango, reserved ir tt. Yooxas neretai  leidžia apsigaut tiems, kas su itališkais rūbais nesusidūręs  4u.gif
Aš ilgai seku vieną paltą yooxe, bet neperku, nes visiškas chaosas dydžių lentelėj, jie rašo, kad us8 atitinka gamintojo Fr40, o gamintojo puslapis rašo, kad fr 40 atitinka us 10 unsure.gif  vat ir suprask, kurie teisūs  unsure.gif o yra tik us 8  unsure.gif

Nenorėčiau tikėt, kad fr40 gali atitikt us10, fr40 greičiau us6-8, bet jau ne 10 unsure.gif.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 11 10, 20:52)

NEBERA
Atsakyti
LUX - kaip gražiai viskas suderinta wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 11 10, 21:12)
Turėjau galvoj dydžius mūsų parduotuvėse- tipo monton, mango, reserved ir tt. Yooxas neretai  leidžia apsigaut tiems, kas su itališkais rūbais nesusidūręs  4u.gif
Aš ilgai seku vieną paltą yooxe, bet neperku, nes visiškas chaosas dydžių lentelėj, jie rašo, kad us8 atitinka gamintojo Fr40, o gamintojo puslapis rašo, kad fr 40 atitinka us 10 unsure.gif  vat ir suprask, kurie teisūs  unsure.gif o yra tik us 8  unsure.gif

neturiu nei vieno rūbo iš monton... Na reikia žiūrėti turbūt kieno firma ir tada atitinkamai dydį, kitą kartą pabandysiu europietiškam yooxe pasitikrinti dydį. Jūsų atveju aš labiau pasitikėčiau gamintojo duodama info. Beje, pažiūrėjau keleto savo rūbų pirktų LT etiketes, pvz sisley IT 40, D 34, FR 36, ES 38, UK 8, US4
MARELLA D36 USA6 FR 38 GB 10 I 42. Tai pagal mano patikrintas etiketes kaip ir atitiktų USA 8-FR 40, bet manau reikia žinot tos firmos dydžius ir žinot, koks tinka, nes kitaip tai lengva nusigrybauti.
Atsakyti
[quote=JMD,2020 11 10, 21:15]

Aš šitą tašiuką pirkau. Turiu coach kuprinę, ji didelė sunki, savaitgalį pvz man jos nereik, tik kad finiginei raktam, akiniam įsidėt. Špygos nenorėjau, šita labai puikaus dydžio.

Kiek mokejai uz tasiuka?🎈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramka: 10 lapkričio 2020 - 22:33