Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2020 11 10, 23:15)
Kelnės fantastinės, garbės žodis. Tokio gerumo audinys  wub.gif  jei dar spėsiu atsilenkt šiandien, gal ryt pasidemonstruosiu ir aš  biggrin.gif bais gerai tink su mėlynu švarku ir auksu
vartotojo įkelta nuotrauka

Kokios gražios wub.gif kiek isejo? Dabar brangios ax.gif ir ar dydi atitinka ir ar galima plauti 4u.gif

Gal matet kur ilgesniu baltu baltinuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 11 11, 09:36)
aš pirkau, kai su nuolaida buvo 98.10 USD, tai Eur gavosi apie 110. Rašė, kad galima už 80 pagauti, bet kažkaip geriau biški permokėti, nei sekti nuolat kainas  biggrin.gif

Dabar 99 ax.gif Jaiuciu imsiu ir as nieko nelaukus:-)
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2020 11 11, 09:12)
Originalus paltukas, gal galit pasidalinti patirtimi dėl dydžio? </p>

dar prieš nepilną mėnesį tikrai buvo galima pasimatuot Vilniaus Akropolio TH parduotuvėj, bus tiksliau nei rekomendacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2020 11 11, 09:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lux" data-cid="72734052" data-time="1605036961"><div><p></p></div></blockquote><p>Originalus paltukas, gal galit pasidalinti patirtimi dėl dydžio? </p>

Krūtinė 103 cm, L dydis idealiai. Mąsčiau apie M, bet gerai, kad ėmiau L, galėsiu storą megztinį ar švarką pasivilkti po apačia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 11 lapkričio 2020 - 09:41
Kolege keistu M dydi i XS-S, beje palyginau savo S su M tai vos kokiu 1 cm skiriasi ax.gif
Ir man su 176 cm daug geriau tall
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
JCREW papildoma 45% nuolaida akcijos uzrasu pazymetoms prekems perkant su JCREW korta, laukiu noru, bandysim uzsakyti

Vel renkasi HM su 40%, pirksim apie 15val

COACHOUTLET papildoma 11$ nuo 111$ nuolaida

JCREW FACTORY papildoma 64% nuolaida clearance
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 11 lapkričio 2020 - 10:05
QUOTE(Lux @ 2020 11 11, 09:41)
Krūtinė 103 cm, L dydis idealiai. Mąsčiau apie M, bet gerai, kad ėmiau L, galėsiu storą megztinį ar švarką pasivilkti po apačia smile.gif

Kokia kaina gavosi jums striuke?
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2020 11 11, 09:37)
Kokios gražios wub.gif kiek isejo? Dabar brangios  ax.gif ir ar dydi atitinka ir ar galima plauti 4u.gif

Gal matet kur ilgesniu baltu baltinuku 4u.gif

atitinka. gražiai krenta. neskalbiamos. 96 proc vilna, 4 elastanas. kaip su treninguciais jauciuos.labai patogios. ir pamusalas iki klesniu apacios. as jas atsilenkiau, ir ilgos jos vistiek nera. bet man toks ilgis puikiai.
Atsakyti
Kuri aukštaugė turite ta coach rankine, ar nera labai trumpa ta rankena jei nešiot kaip crossbody?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 11 11, 11:21)
atitinka. gražiai krenta. neskalbiamos. 96 proc vilna, 4 elastanas. kaip su treninguciais jauciuos.labai patogios. ir pamusalas iki klesniu apacios. as jas atsilenkiau, ir ilgos jos vistiek nera. bet man toks ilgis puikiai.

JMD uz kiek tas Jcrew kelnes pagavai?
Laba grazios, ir spalvs tobulos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _evita_: 11 lapkričio 2020 - 10:29
QUOTE(linamog @ 2020 11 11, 11:01)
JCREW papildoma 45% nuolaida akcijos uzrasu pazymetoms prekems perkant su JCREW korta, laukiu noru, bandysim uzsakyti

Vel renkasi HM su 40%, pirksim apie 15val

COACHOUTLET papildoma 11$ nuo 111$ nuolaida

JCREW FACTORY papildoma 64% nuolaida clearance

sitai turbut netaikys? unsure.gif https://www.jcrew.co...rilliant-sunset
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2020 11 11, 10:23)
Kuri aukštaugė turite ta coach rankine, ar nera labai trumpa ta rankena jei nešiot kaip crossbody?

mama sake, kad geriau jis butu man ilgesnis, bet man jis labai patogus, nes nereik ten kazkur apacioj ji graibyt biggrin.gif man asmeniskai, labai geras ilgis.
Atsakyti