Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2020 11 24, 15:14)
O daug vargo tie breketai? Mano vaikui dėl sąkandžio dėt reiktų už poros mėn. Liepė pagalvot. Bet aš galvoju kodėl turim galvot. Tai arba blogas sąkandis jų reikia tikrai arba su tuo gyvent galima ir tų breketų nereikia. Kiek jie kainuoja?

Aš tikėjausi daugiau vargo, nes tą patį esu praėjus pati, bet tai buvo pati breketų pradžia, gūdūs laikai biggrin.gif
Mano vaikiui 11,5 m, leidžiasi iltys ir vietos joms nėra. Pripasakojau jam, kaip labai skaudės pirmas paras, gal net reikės nuskausminamų. Bet jam skaudėjo gal tik tą patį vakarą, jokių vaistų nereikėjo, net vaško nenaudoja, nes jam niekur nieko nebraižo. Bet maniškis jau du metus su treineriu miegodavo, tai kažkiek namų darbų buvo padaryta. Valytis užtrunka kokią minutę-kitą ilgiau, nes paprastas šepetėlis+vieno danties šepetėlis+tarpdančių šepetėlis. Kol kas užklijuotas viršutinis žandikaulis, vėliau klijuos ir apatinį.
Jei metaliniai breketai, vieno žandikaulio kaina - apie 400, jei keramika (balti ir tikrai iš toliau sunku suprasti, kad su breketais, nes matos tik vielutė) - apie 700. Plius vizitai, bet aš paskaičiavau, kad nieko keramika brangiau nesigauna: su metaliniais reikia kas mėnesį lankytis, su keramika - kas 2. Tai jei vienas vizitas apie 50 eurų, finale, po 1,5-2 metų gaunasi ta pati kaina, o gal net pigeu biggrin.gif (čia mano vaiko gydymo planas, gal kitiems ir kas mėnesį reikia lankytis).
Mano vaikis labai motyvuotas, labai pats norėjo ir labai didžiuojasi, kad pirmas klasėj su kabėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2020 11 24, 14:58)
O tikrai elektrinis tinka valymui, nešiojant breketus? hmm.gif
Mano berniukui tai judesius parodė TIK išilgai breketų - iš viršaus ir iš apačios breketukų, tada jau papildomai aplink kiekvieną dantį su vieno danties šepetėliu apeit.
O dėl irigatoriaus - higienistė primygtinai liepė nusipirkt, kai valė dantis prieš breketus, užrašė būtinai tik Waterpick. Nuėjo vaikas pas ortodontę, daktarė sako: "o čia jis pats dabar išsivalęs?", aš patvirtinau, tai daktarė pasakė, kad jam jokių irigatorių nereik, jei sugeba pats taip rūpintis biggrin.gif
Bet sau tai labai norėčiau irigatoriaus.

ji valo dviem sepeteliais pas mane ir vieno danties ir siuo, pirma issivalo vieno danties aplink kiekviena breketa, tada minimu gum sonic bet dar pries tai irigatorium issipurskia viska 4u.gif Bet maniskiai kita beda jai skauda verysad.gif( dabar sudejo virsu, dar elastikus, nes sakandis blogas, apacia pakeite vielute, tai ui ilgokai nepraeina 4 d. su ibuprofenu gyveno, nes net valgyt negalejo, va kai reikia valyt ypac prie dantenu jai skauda, tai pora kart savaiteje as tai darau, nes kai buvau palikus jai ir nuejom vizito, ortodonte pasake padet, nes gerai neisvalo verysad.gif(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 24 lapkričio 2020 - 14:31
QUOTE(kriisti @ 2020 11 24, 15:29)
ji valo dviem sepeteliais pas mane ir vieno danties ir siuo, pirma issivalo vieno danties aplink kiekviena breketa, tada minimu gum sonic bet dar pries tai irigatorium issipurskia viska 4u.gif Bet maniskiai kita beda jai skauda verysad.gif( dabar sudejo virsu, dar elastikus, nes sakandis blogas, apacia pakeite vielute, tai ui ilgokai nepraeina 4 d. su ibuprofenu gyveno, nes net valgut negalejo, va kai reikia valyt ypac prie dantenu jai skauda, tai pora kart savaiteje as tai darau, nes kai bivau palikus jai ir nuejom vizito, ortodonte pasake padet, nes gerai neisvalo verysad.gif(

Nu tai jei skauda, tada ir valytis nesinori stipriai, aišku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2020 11 24, 14:23)
Aš tikėjausi daugiau vargo, nes tą patį esu praėjus pati, bet tai buvo pati breketų pradžia, gūdūs laikai biggrin.gif
Mano vaikiui 11,5 m, leidžiasi iltys ir vietos joms nėra. Pripasakojau jam, kaip labai skaudės pirmas paras, gal net reikės nuskausminamų. Bet jam skaudėjo gal tik tą patį vakarą, jokių vaistų nereikėjo, net vaško nenaudoja, nes jam niekur nieko nebraižo. Bet maniškis jau du metus su treineriu miegodavo, tai kažkiek namų darbų buvo padaryta. Valytis užtrunka kokią minutę-kitą ilgiau, nes paprastas šepetėlis+vieno danties šepetėlis+tarpdančių šepetėlis. Kol kas užklijuotas viršutinis žandikaulis, vėliau klijuos ir apatinį.
Jei metaliniai breketai, vieno žandikaulio kaina - apie 400, jei keramika (balti ir tikrai iš toliau sunku suprasti, kad su breketais, nes matos tik vielutė) - apie 700. Plius vizitai, bet aš paskaičiavau, kad nieko keramika brangiau nesigauna: su metaliniais reikia kas mėnesį lankytis, su keramika - kas 2. Tai jei vienas vizitas apie 50 eurų, finale, po 1,5-2 metų gaunasi ta pati kaina, o gal net pigeu biggrin.gif (čia mano vaiko gydymo planas, gal kitiems ir kas mėnesį reikia lankytis).
Mano vaikis labai motyvuotas, labai pats norėjo ir labai didžiuojasi, kad pirmas klasėj su kabėm biggrin.gif

Ahaaa, ačiū labai. Aš tokių dalykų neturėjau. Vaikis mano atvaikščiojo su plokštele 4 metus. Sako dantukus jau surikiavom lygiai. Dabar sąkandį reik sutvarkyt. Tai mislyju ką čia daryt.
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2020 11 24, 15:31)
Nu tai jei skauda, tada ir valytis nesinori stipriai, aišku unsure.gif

po visu uzdejimu ji net irigatoriaus savaite negalejo naudot, nes skaudejo labai, o ten tokia srove varo.... Na tikiuosi isivaziuosim mes 4u.gif nes dar tik 2.5 men. nuo pradeto gydymo.
Papildyta:
QUOTE(tikinga @ 2020 11 24, 15:23)
M

mes uz metalinius mokejom vienas lankas 500, vizitai kas 1.5 men. bet kiek domejausi visu ta spats Kaune buvom pas 3 privacius. Vizitas 43 eur, ka pakeicia vielute 4u.gif ju buvo tik 2 dar 4u.gif

Dukra priesingai pergyveno, bet kai visi pradejo pavydet kad ji su jais, sako kokia tu stiliova biggrin.gif tai nurimo, bet jos nuomone, jie nesupranta kaip skauda tie breketai, kokia cia stiliova biggrin.gif Ji viena klaseje su jais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 24 lapkričio 2020 - 14:39
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.uspoloassn.com
www.abercrombie.com
www.guessfactory.com
www.offbroadwayshoes.com - 15$ nuo 100$
www.joesnewbalanceoutlet.com - 10%
www.aeropostale.com - 20%
www.wilsonsleather.com - 50%
www.finishline.com-25%
www.cabelas.com
www.uniqlo.com
www.gymshark.com
www.shopbop.com
www.overstock.com - 30$ nuo 150$
www.toryburch.com - 30%
www.store.acdc.com - 20%
www.themountain.com
www.woolovers.com
www.saksoff5th.com - 50%
www.landsend.com - 40%
www.stnstore.com
www.us.puma.com
www.walmart.com
www.kohls.com
www.target.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.potterybarnkids.com - 20%

PREKES MUSU GROZIUI

www.amway.com
www.atopalm.com - 20%
www.bathandbodyworks.com
www.fragranceshop.com - 30%
www.anisabeauty.com-20%
www.puritan.com - 15%
www.swansonvitamins.com - 20%
www.physicianformula.com - 50%
www.tanforless.com
www.marcjacobsbeauty.com
www.naturosciences.com
www.walgreens.com - 25%
www.maxaroma.com-15%
www.vitacost.com-15%
www.anastasiabeverlyhills.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 24 lapkričio 2020 - 15:55
QUOTE(JMD @ 2020 11 24, 16:14)
O daug vargo tie breketai? Mano vaikui dėl sąkandžio dėt reiktų už poros mėn. Liepė pagalvot. Bet aš galvoju kodėl turim galvot. Tai arba blogas sąkandis jų reikia tikrai arba su tuo gyvent galima ir tų breketų nereikia. Kiek jie kainuoja?

O tai pas taviški jau visi nuolatiniai?
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2020 11 24, 14:10)
Gal kas turite si glofa? Su 178 cm ugiu imti tall ar regular?

https://www.gap.com/...dp-page-content

Ačiū

Sau su 179 imu Tall , žinoma jei tik būna, nes pvz BR net nebeperku, nes jų megztniai man visi per trumpi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 24 lapkričio 2020 - 16:27
CLINIQUE
vartotojo įkelta nuotrauka

FENTY BEAUTY papildoma 30% nuolaida krepsy

FINISHLINE

JCREW

MAC COSMETICS

NEIMAN MARCUS

NORDSTROM Beauty nuolaidos iki 50%

OVERSTOCK

SAKSFIFTHAVENUE

WALGREENS
Atsakyti
Merginos, nieko neismansu apie kompiuterinius zaidimus. Nuo ko pradeti ka reikia pirma susipirkti?smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2020 11 24, 18:26)
Merginos, nieko neismansu apie kompiuterinius zaidimus. Nuo ko pradeti ka reikia pirma susipirkti?smile.gif)

geriau išvis nepradėti schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2020 11 24, 17:26)

Galima pradėti jei nepatinka vaikas ar vyras 🤣😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 24 lapkričio 2020 - 17:02