Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Prisijunkite: https://www.nordstro...i...UE HAV GOLD
Atsakyti
Aciu uz siuntinuka 4u.gif Sunus labai lauke chalato. Kadangi dar tokiu daiktu po eglute nesupranta biggrin.gif Tai jau dziaugiasi nauju pirkiniu wub.gif Anisa cleansing brush koks geris, veidas koks svelnus, labai patiko wub.gif
Gaila netiko taip lauktas GAP megztas kostiumelis. Gal ka sudomintu? 4u.gif 4u.gif
Naujas GAP megztas kostiumelis: sijonas ir megztukas. Abieju daliu dydis S. Sudetis: 55% Nylon, 30% Merino Wool, 15% Acrylic. Kaina kostiumelio 69 eur
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Žinau, jau diskutavote, bet dabar užsimaniau kavos aparato, pieno sistema nebūtina, pasidalinkite, merginos, savo atradimais bigsmile.gif
Atsakyti
Aš bišk ne į temą. Kur Vilniuj burgeriai skaniausi. Turėjom vietą, nedirba 🙈 ryt vaiko gimtad, burgerių dieną planavom ir šššššš. Reik skanių bigsmile.gif
Atsakyti
NEIMAN MARCUS nedaug truksta iki 50$ nuo 200$ nuolaidos Beauty, junkites
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 12, 20:03)
Aš bišk ne į temą. Kur Vilniuj burgeriai skaniausi. Turėjom vietą, nedirba 🙈 ryt vaiko gimtad, burgerių dieną planavom ir šššššš. Reik skanių  bigsmile.gif

A spaudos neskaitai? Gi su griausmu nuo vakar veik Burger kingas Akre cool.gif Mano sūnui būtų geriausia dovana biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 12 gruodžio 2020 - 19:17
QUOTE(JMD @ 2020 12 12, 20:03)
Aš bišk ne į temą. Kur Vilniuj burgeriai skaniausi. Turėjom vietą, nedirba 🙈 ryt vaiko gimtad, burgerių dieną planavom ir šššššš. Reik skanių  bigsmile.gif

Dar viena influencerių naujienų nesekanti biggrin.gif mane irgi ką tik apšvietė biggrin.gif mano pasaulis labai ribotas unsure.gif
Atsakyti

Bučeris, Šiaurės miestelyje arba Panoramoje

Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2020 12 12, 19:53)
Žinau, jau diskutavote, bet dabar užsimaniau kavos aparato, pieno sistema nebūtina, pasidalinkite, merginos, savo atradimais bigsmile.gif

Jei nereikia kavos su pienu, tada rekomenduoju kapsulinius aparatus. Ir dydis mazas, ir isvengiate to uzknisancio ir nesibaigiancio nukalkinimo. Plius ir kavos skoniu yra paciu ivairiausiu smile.gif
Atsakyti
Mums burgeriai patiko Uncle Sam's American pub'e.
Atsakyti
Aš labai patenkinta Gaggia Brera aparatu, nepamenu, kuri rekomendavot, bet pasiteisino 100proc. Pilu šaltinio vandenį Žalia Giria, tai ir puta kavos didesnė, ir nukalkint reik kas pusmetį maždaug. Vienintelis jo minusas- gan triukšmingas.
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2020 12 12, 19:27)
Jei nereikia kavos su pienu, tada rekomenduoju kapsulinius aparatus. Ir dydis mazas, ir isvengiate to uzknisancio ir nesibaigiancio nukalkinimo. Plius ir kavos skoniu yra paciu ivairiausiu smile.gif

Kapsulinė man neskani, turiu savo mylimos kavos gamintojus. O ir tarša didelė...
Atsakyti