Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Sky_diver @ 2020 12 12, 20:27)
Jei nereikia kavos su pienu, tada rekomenduoju kapsulinius aparatus. Ir dydis mazas, ir isvengiate to uzknisancio ir nesibaigiancio nukalkinimo. Plius ir kavos skoniu yra paciu ivairiausiu smile.gif

man ta kapsulinė kava visiškas pravalas
Kažkoks specifinis skonis, negaliu gert
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 12 gruodžio 2020 - 19:54
QUOTE(keistuole @ 2020 12 12, 20:53)
man ta kapsulinė kava visiškas pravalas
Kažkoks specifinis skonis, negaliu gert

Nezinau, kokiu jus ragavot, bet yra tikrai geru
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 12, 19:19)
Dar viena influencerių naujienų nesekanti  biggrin.gif  mane irgi ką tik apšvietė biggrin.gif mano pasaulis labai ribotas  unsure.gif

Aš moku tik SM naudotis. Dzyn man tie influcenceriai. Kur burgerį skanų gaut sakyk biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 12, 19:16)
A spaudos neskaitai? Gi su griausmu nuo vakar veik Burger kingas Akre  cool.gif Mano sūnui būtų geriausia dovana  biggrin.gif

Weu unsure.gif reikia mėsos tikros, čederio tikro.
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2020 12 12, 19:32)
Mums burgeriai patiko Uncle Sam's American pub'e.

Ačiū. Paveiksliuke labai neblogai atrodo biggrin.gif gal reik paragaut 🤔😉❣
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 12, 21:15)
Weu  unsure.gif reikia mėsos tikros, čederio tikro.

Patys pasidarom tokiu atveju ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 12, 20:28)
Patys pasidarom tokiu atveju ax.gif

nu ne, kiek mes visko darem patys, taip nesigaun biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 12, 21:15)
Aš moku tik SM naudotis. Dzyn man tie influcenceriai. Kur burgerį skanų gaut sakyk  biggrin.gif

Manouch'kes reik klaust, ta snobė ant tokių reikalų biggrin.gif ir burgerių, ir eriuko kojos biggrin.gif ir kuo užgert biggrin.gif

Aš tik tam Panoramoj netoli laiptų esu valgius, pamiršau kaip vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 12 gruodžio 2020 - 20:31
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 12, 21:30)
Manouch'kes reik klaust, ta snobė ant tokių reikalų  biggrin.gif ir burgerių, ir eriuko kojos  biggrin.gif ir kuo užgert  biggrin.gif

Aš tik tam Panoramoj netoli laiptų esu valgius, pamiršau kaip vadinasi  biggrin.gif

Drama burger
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 12, 21:32)
Drama burger

Va va Drama-Panorama biggrin.gif skanu buvo, bet nelabai galiu lygint, ne ''mano'' patiekalas.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 12, 21:30)
nu ne, kiek mes visko darem patys, taip nesigaun biggrin.gif

Su gera briosch bandele ir kokybiška jautiena gaunasi netgi geriau wub.gif ir mėsa ant griliaus reik kept, kad dūmo gautų.
Man dramoj skanūs, meat loveriuose. Bet vaikai naminius labiausiai myli, nes tada gali komplektuotis pagal save, kas su šonine, kas be čederio, daržoves pasirenka savas. Padažus irgi renkasi pagal skonį.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 12, 19:03)
Aš bišk ne į temą. Kur Vilniuj burgeriai skaniausi. Turėjom vietą, nedirba 🙈 ryt vaiko gimtad, burgerių dieną planavom ir šššššš. Reik skanių  bigsmile.gif

Dar gal variantas Brexit Santaros g. prie Maximos
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 12 12, 18:01)
Kaip tik dedu, pries tai Anonymox streikavo

gal ir gerai, kad į tą TH nemoku patekt, jau baigiu crew prasipirkt, bet tokios geros kainos

QUOTE(zakiene @ 2020 12 12, 19:53)
Žinau, jau diskutavote, bet dabar užsimaniau kavos aparato, pieno sistema nebūtina, pasidalinkite, merginos, savo atradimais bigsmile.gif

juura, pas mus miele, nesiskundžiu.
QUOTE(JMD @ 2020 12 12, 20:03)
Aš bišk ne į temą. Kur Vilniuj burgeriai skaniausi. Turėjom vietą, nedirba 🙈 ryt vaiko gimtad, burgerių dieną planavom ir šššššš. Reik skanių  bigsmile.gif

Drama burger
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2020 12 12, 17:03)
dar bus daug  ax.gif

oi kaip laukiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2020 12 12, 19:03)

taigi burger kingą atidarė ax.gif
Atsakyti