Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Sky_diver @ 2020 12 12, 20:27)
Jei nereikia kavos su pienu, tada rekomenduoju kapsulinius aparatus. Ir dydis mazas, ir isvengiate to uzknisancio ir nesibaigiancio nukalkinimo. Plius ir kavos skoniu yra paciu ivairiausiu smile.gif

Taip ir padariau nusipirkau crups nonspresso mini, nu aš kaifuoju, nedidelis, puta, nereikia tirčių imt, kapsulės įkrenta į.konteineriuką, putelė wub.gif skanu 4u.gif mano pilkas, nu jokio specifinio skonio unsure.gif
https://nespresso.lt...89-spalva-pilka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 12 gruodžio 2020 - 21:00
QUOTE(Carlin @ 2020 12 12, 20:45)
Su gera briosch bandele ir kokybiška jautiena gaunasi netgi geriau  wub.gif ir mėsa ant griliaus reik kept, kad dūmo gautų.
Man dramoj skanūs, meat loveriuose. Bet vaikai naminius labiausiai myli, nes tada gali komplektuotis pagal save, kas su šonine, kas be čederio, daržoves pasirenka savas. Padažus irgi renkasi pagal skonį.

drama man gaidys, jau tokie tinkliniai. burger streete patys geriausi turbut siuo metu bus. turejom viena vieta, kur zinom, kad gera mesa zmogus vezdavosi, ale zaraza nusprende nebedirbt. baisiausia uzsiraut ant kecupo ir saldytos mesos. namie, jei saziningai, labai tingiu terliotis. vasara visada grilinam ir praejusi savaitgali net grilinom. rytoj tingiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2020 12 12, 19:27)
Jei nereikia kavos su pienu, tada rekomenduoju kapsulinius aparatus. Ir dydis mazas, ir isvengiate to uzknisancio ir nesibaigiancio nukalkinimo. Plius ir kavos skoniu yra paciu ivairiausiu smile.gif

na jei mėgsti tikrą gerą kavą, tai nesiūlyčiau kapsulinio.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2020 12 12, 20:56)
oi kaip laukiu  ax.gif
Papildyta:

taigi burger kingą atidarė ax.gif

jo, skaiciau delfyje, bet mes tokio maisto nevalgom. nei su bajeriu, nei be bajerio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 12, 20:28)
Patys pasidarom tokiu atveju ax.gif

mes irgi patys daromės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2020 12 11, 20:56)
O vat mane iš karto priėmė kaip mamą - myluojasi, laižo veidą, murkia, glaustosi, miega ant kelių, nors abi su ja žaidžiam vienodai

o mane katinas laiko antraja puse oro_buckis.gif hihihi.gif , kiek gyvunu per gyvenima tureta ,sis iskirtinis toks ...kovalierius biggrin.gif

QUOTE(linamog @ 2020 12 12, 18:07)
Naujiena - LORDANDTAYLOR gris i online

clap.gif kaip pasiiilgau sios parduotuves, kaip tik siadien galvojau ...nu kaip jos truksta ...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 12, 20:30)
nu ne, kiek mes visko darem patys, taip nesigaun biggrin.gif

mes nusiperkam šaldytus angus beef burgerius (užsiperkam promo, šaldikly visada turim), ant grilinės ketuvės pakepam, na o priedų, kokių tik norit. Tikrai gerai gaunasi.
Ir atradom, na buvom kažkada seniai bandę, bet daugiau nepraktikavom, o dabar jau trečią kartą savaitėje kepam žemoje temperatūroje jautieną. Super gaunasi , o ir sveikiau nei ant keptuvės kepsniai. jei ką sudominsiu, tai apie 1kg brandintos jautinenos nugarinė ar išpjovą trumpam iš visų pusių apkepti grilinėje keptuvėje ir 1 val kepti 130 C temperatūroje. Išėmus palaikyti uvyniotą folijoje kokia 10 min-viskas, ir darbo mažai, ir sveika, ir skanu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 12 gruodžio 2020 - 21:07
QUOTE(regal @ 2020 12 12, 22:01)
mes nusiperkam šaldytus angus beef burgerius (užsiperkam promo, šaldikly visada turim), ant grilinės ketuvės pakepam, na o priedų, kokių tik norit. Tikrai gerai gaunasi.

Taigi sakė, kad šaldyti- tabu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 12, 20:59)
jo, skaiciau delfyje, bet mes tokio maisto nevalgom. nei su bajeriu, nei be bajerio  biggrin.gif

o patys nenorit pasigaminti ? Jautienos nupirkt, bulkuciu saldytu maciau burgeriams , o toliau receptu pilna , pats procesas, pramoga, , savo rankytem... wub.gif

Pavasari kaip tik dukrai ispuole jos gimse kai pirma diena karantina paskelbe , vaikas puse metu ruosesi , o cia va , teko atsaukt svente uzsakyta i namus perkelt ... na tai nusipirkom produktu ir gaminom picas ale Italia .skaniai isejo ,pramoga buvo ir vaiks liko patenkintas.

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 12, 21:05)
Taigi sakė, kad šaldyti- tabu  biggrin.gif

jo, atsildyta mesa man kaip kempe ir turi kvapa. jei kept tai gera ir ji turi but sviezia.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2020 12 12, 21:54)
gal ir gerai, kad į tą TH nemoku patekt

Aš specialiai neisiinstaliuoju meškų, nes neatsilaikyčiau, o gi nereikia, tik noris... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 12, 21:59)
jo, skaiciau delfyje, bet mes tokio maisto nevalgom. nei su bajeriu, nei be bajerio  biggrin.gif

Aš tai labai laukiau jų, sentimentai Amerikai, bet kai sužinojau kad akre, baisiai nusivyliau. Nekenčiu jo ir nevažiuosiu. Būtų normalų su drive in pastatę unsure.gif
Atsakyti