Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(sollo @ 2020 12 16, 08:27)
Aš niekad nieko nekeikiu  mirksiukas.gif
Ačiū, ačiū ir dar kartą ačiū  Tau wub.gif ❤ Man patinka, kad labai paprastas naudoti.
Su drauge 3 papirkom tada 😃

kokia kaina aparata pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 16, 09:23)
unsure.gif nepaejo man...

Mano lauktos dovanos pasirodo is viso atsauktos..arba uzsakyta ne tiek,kiek buvo siųsta..liudesys
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2020 12 16, 11:25)
Mano lauktos dovanos pasirodo is viso atsauktos..arba uzsakyta ne tiek,kiek buvo siųsta..liudesys

blogi metai unsure.gif man šiemet irgi ne vieną atšaukė unsure.gif toks jausmas, kad parduotuvės pirkėjais kaip bobutės paskola naudojasi, išparduoda nežinia kiek, o paskui atšaukia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 16 gruodžio 2020 - 10:31
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 16, 10:31)
blogi metai  unsure.gif  man šiemet irgi ne vieną atšaukė  unsure.gif toks jausmas, kad parduotuvės pirkėjais kaip bobutės paskola naudojasi, išparduoda nežinia kiek, o paskui atšaukia.

bent LT tikrai taip atrodo....bigbox prekiauja, rašo 2-5 d.d. pristatymas, paskui skambina kad po 2 savaičių....ok....po 3 savaičių pati ieškai prekės, sako kad negaus jos ir tik po švenčių....tai teko kitą šaldytuvą rinktis....
sūnui Kalėdom užsakytas Lego "Tūkstanmečio sakalas".....po 3 sav pasakė kad neatvež, ir dabar nei LT, nei vokietijoje tokio nėr....kažkur rado vyras, 50 eu brangiau, bet ir tai parduoda dar rankose neturėdami....maždaug turėtume gauti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 16 gruodžio 2020 - 10:51
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 12 16, 11:50)
bent LT tikrai taip atrodo....bigbox prekiauja, rašo 2-5 d.d. pristatymas, paskui skambina kad po 2 savaičių....ok....po 3 savaičių pati ieškai prekės, sako kad negaus jos ir tik po švenčių....tai teko kitą šaldytuvą rinktis....
sūnui Kalėdom užsakytas Lego "Tūkstanmečio sakalas".....po 3 sav pasakė kad neatvež, ir dabar nei LT, nei vokietijoje tokio nėr....kažkur rado vyras, 50 eu brangiau, bet ir tai parduoda dar rankose neturėdami....maždaug turėtume gauti....

Girdėta istorija su Lego, draugę taip varlė.lt apgavo.
Atsakyti

🥳🥳🥳

Vienas klausimas atkrito, dabar kitas klausimas Eglei:

Snegurochka, kas girdeti apie dezes? 🙈🤔😂

Jeigu logistika be trikdžių vyks turėčiau gal šiandien gauti. Bet bus tiek, kad iki rytojaus veiklos nusimato  :oh: tad prasinešiu vėliau, tik svarbu, kad viskas būtų apmokėta ir netektų kalėdoti ant dėžių  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2020 12 16, 12:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="LaimingaMergina" data-cid="72752599" data-time="1608084401"><div><p>🥳🥳🥳

Vienas klausimas atkrito, dabar kitas klausimas Eglei:

Snegurochka, kas girdeti apie dezes? 🙈🤔😂</p></div></blockquote><p>Jeigu logistika be trikdžių vyks turėčiau gal šiandien gauti. Bet bus tiek, kad iki rytojaus veiklos nusimato  doh.gif tad prasinešiu vėliau, tik svarbu, kad viskas būtų apmokėta ir netektų kalėdoti ant dėžių  4u.gif </p>

Manau, kad girdėsiu netgi iš namų tą maišelių čiurgždenimą biggrin.gif

Laukiame wub.gif wub.gif
Atsakyti

is bigbox pries keleta metu vos atgavau pinigus, neva preke man pristate, nors jos ne kvapo blink.gif bet net atsiprasau nepasake, ziaurus chamai man pasitaike
Atsakyti

Turėtų pradėt jau jiems baudas skirti už tokias eferas. Nes jie sudeda daug prekių, turi mažą dalį, bet svarbu - įtraukti klientą. Pinigai sumokėti, pradeda tada siūlyti kitus variantus. Čia jau schema. Tik mūsų vartotojų tarnyba neįgaloka.
Aš, jei jau kažko prispiria LT, tai perku tik pirma pasiskambinu, ar tikrai turi prekę.
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2020 12 16, 11:14)
kokia kaina aparata pirkote?

403€ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 16, 11:16)
Turėtų pradėt jau jiems baudas skirti už tokias eferas. Nes jie sudeda daug prekių, turi mažą dalį, bet svarbu - įtraukti klientą. Pinigai sumokėti, pradeda tada siūlyti kitus variantus. Čia jau schema. Tik mūsų vartotojų tarnyba neįgaloka.
Aš, jei jau kažko prispiria LT, tai perku tik pirma pasiskambinu, ar tikrai turi prekę.

na tikrai geras patarimas, įsidemėsiu

juolab kaip šūdinai, dabar man nieks neužneš to šaldytuvo...reik į privatų namo antrą aukštą, tai šaldytuvas garaže, mašina po lietum....laukiam, kada sūnėnas galės padėti vyrui...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 16, 12:16)

Arba, jei yra variantas- rinktis apmokėjimą pristatymo metu.
Atsakyti