as manau Eglei reiks nugaros tepaliuko atnest po sios siuntos 😂😂
Aš irgi apie tą patį pagalvojau, nes lauke tai galima bendrauti ar kažką perdavinėti, o viduj ni

nera
Esu dirbusi vienoje įmonėje, prekiaujančioje IT technika. Tai jos puslapis buvo suprogramuotas taip, kad rodydavo prekių kiekius, esančius tiekėjų sandėliuose ir tik tada, kai klientas užsakydavo prekę, jie ją užsakydavo iš tiekėjo. O iš to pačio tiekėjo perka visos ta technika prekiaujančios įmonės, tai greitai ir nelieka, nors rodo kokius 5vnt.
Kaip ten situacija mieste? Sustabdys vdrug, turesiu rodyt kvietima atsiimt
Pas mane rajone judėjimo gal šiek tiek mažiau. Na čia iki manes kaip iki paštomato, gal dar galima. Saugiai be kontakto
686 prekes greitu metu gausiu. Dalybas tikėtina tik rytoj pradėsiu. Kvietimai bus kažkada vėlai vėlai
Į Palangą įvažiuojant jau tikrina šiandien...
Aš irgi apie tą patį pagalvojau, nes lauke tai galima bendrauti ar kažką perdavinėti, o viduj niKontaktinis aptarnavimas iki 15 min. uždaroj patalpoj berods galimas. O aš visai be kontakto

Bet kooperuotis kas visai netoli gyvena saugiai pasidalinant būtų geriau, išvengtume bereikalingo judėjimo. Nes kažkaip pasidalinti reikia
KVIECIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.nastygal.com - 15%
www.finishline.com - $10 nuo $100
www.stevemadden.com
www.ninewest.com
www.cabelas.com
www.merchbar.com
www.loft.com-60%
www.aeropostale.com
www.landsend.com - 55%
www.overstock.com - 15%
www.store.acdc.com - 15%
www.jcrewfactory.com - 60%
www.anntaylor.com-60%/70%
www.joesnewbalanceoutlet.com-$10 nuo $100
www.karllagerfeldparis.com - 30%
www.palladiumboots.com
www.victoriassecret.com
www.drayjs.com - 15%
www.hautelook.com
www.hm.com -20%
www.dillards.com
www.stnstore.com
www.yoox.com
www.6pm.com
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
www.shopdisney.com
www.childrensplace.com - 10$ nuo 40$
PREKES MUSU GROZIUI
www.amway.com
www.yankeecandle.com
www.walgreens.com
www.puritan.com - 20%
www.vitacost.com - 12%
www.naturosciences.com
www.pharmaca.com-25%
www.swansonvitamins.com - 20%
www.fragrancenet.com - 35%
www.kiehls.com -25%
www.sleekshop.com
www.bergdofgoodman.com
www.bathandbodyworks.com
www.maxaroma.com - 15%
www.tanforless.com
www.atopalm.com - 20%

Ir dar svarbi informacija dėl Vilniaus siuntų iš namų teritorijos keliausiu tik savaitgalį, tad tada vienu kartu kiek rasiu tuščių paštomatų ir patalpinsiu. Galimi paštomatai tik LP ir DPD, su Omniva prasta situacija, tad kurį laiką jų paslaugomis nesinaudosiu. Bet paštomatu siuntos didelė tikimybė, kad iki švenčių nepasieks!!!