Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(triule @ 2020 12 16, 15:32)
Kaip ten situacija mieste? Sustabdys vdrug, turesiu rodyt kvietima atsiimt  biggrin.gif

as manau Eglei reiks nugaros tepaliuko atnest po sios siuntos 😂😂
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2020 12 16, 15:32)
Kaip ten situacija mieste? Sustabdys vdrug, turesiu rodyt kvietima atsiimt  biggrin.gif

Aš irgi apie tą patį pagalvojau, nes lauke tai galima bendrauti ar kažką perdavinėti, o viduj ni g.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar pas jus www.net-a-porter.com yra tax rūbams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2020 12 16, 15:00)
Mergaitės, ar pas jus www.net-a-porter.com yra tax rūbams? 4u.gif

nera
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(gaikaSJ @ 2020 12 16, 14:12)
aciū pasidalinusioms patirtim, tikrai, atsargiau žiūrėsiu...bet kažkaip seniau tokių bajerių nebuvo, ar čia trūksta apyvartinių lėšų, ar tiesiog pabiro visos logistikos grandinės, ir jie patys nežino kada ką gaus...bet tuomet negali toliau prekiauti taip...

Esu dirbusi vienoje įmonėje, prekiaujančioje IT technika. Tai jos puslapis buvo suprogramuotas taip, kad rodydavo prekių kiekius, esančius tiekėjų sandėliuose ir tik tada, kai klientas užsakydavo prekę, jie ją užsakydavo iš tiekėjo. O iš to pačio tiekėjo perka visos ta technika prekiaujančios įmonės, tai greitai ir nelieka, nors rodo kokius 5vnt.
Atsakyti

Kaip ten situacija mieste? Sustabdys vdrug, turesiu rodyt kvietima atsiimt biggrin.gif

Pas mane rajone judėjimo gal šiek tiek mažiau. Na čia iki manes kaip iki paštomato, gal dar galima. Saugiai be kontakto  :angel_not: 

686 prekes greitu metu gausiu. Dalybas tikėtina tik rytoj pradėsiu. Kvietimai bus kažkada vėlai vėlai  :) 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 16, 15:36)
dar niekam neidomu. vaziavau i darba, vilnius kaip ismires.

Į Palangą įvažiuojant jau tikrina šiandien...
Atsakyti

Aš irgi apie tą patį pagalvojau, nes lauke tai galima bendrauti ar kažką perdavinėti, o viduj ni g.gif
Kontaktinis aptarnavimas iki 15 min. uždaroj patalpoj berods galimas. O aš visai be kontakto  :hmm:

Bet kooperuotis kas visai netoli gyvena saugiai pasidalinant būtų geriau, išvengtume bereikalingo judėjimo. Nes kažkaip pasidalinti reikia  :help:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egluzek: 16 gruodžio 2020 - 15:21
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.nastygal.com - 15%
www.finishline.com - $10 nuo $100
www.stevemadden.com
www.ninewest.com
www.cabelas.com
www.merchbar.com
www.loft.com-60%
www.aeropostale.com
www.landsend.com - 55%
www.overstock.com - 15%
www.store.acdc.com - 15%
www.jcrewfactory.com - 60%
www.anntaylor.com-60%/70%
www.joesnewbalanceoutlet.com-$10 nuo $100
www.karllagerfeldparis.com - 30%
www.palladiumboots.com
www.victoriassecret.com
www.drayjs.com - 15%
www.hautelook.com
www.hm.com -20%
www.dillards.com
www.stnstore.com
www.yoox.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopdisney.com
www.childrensplace.com - 10$ nuo 40$

PREKES MUSU GROZIUI

www.amway.com
www.yankeecandle.com
www.walgreens.com
www.puritan.com - 20%
www.vitacost.com - 12%
www.naturosciences.com
www.pharmaca.com-25%
www.swansonvitamins.com - 20%
www.fragrancenet.com - 35%
www.kiehls.com -25%
www.sleekshop.com
www.bergdofgoodman.com
www.bathandbodyworks.com
www.maxaroma.com - 15%
www.tanforless.com
www.atopalm.com - 20%

Atsakyti
Merginos, gal kas iš Antakalnio, Žirmūnų, Verkių važiuosit iki Eglės? Mano vienas maišiukas sanitaizerių bus, gal galit prigriebt 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambrute: 16 gruodžio 2020 - 15:35

Ir dar svarbi informacija dėl Vilniaus siuntų iš namų teritorijos keliausiu tik savaitgalį, tad tada vienu kartu kiek rasiu tuščių paštomatų ir patalpinsiu. Galimi paštomatai tik LP ir DPD, su Omniva prasta situacija, tad kurį laiką jų paslaugomis nesinaudosiu. Bet paštomatu siuntos didelė tikimybė, kad iki švenčių nepasieks!!!

Atsakyti
Man rodos, geriau čia grupuokitės, kas kam paims, su paštomatais ir iki Trijų Karalių galit negaut.
Atsakyti