QUOTE(Gafsa @ 2020 12 16, 11:00)
Girdėta istorija su Lego, draugę taip varlė.lt apgavo.
Mano istorija su varle.lt tokia, cia viskas 2 men laikotarpyje:
1. Pirkau lego, reikejo butent to turejo varle ir dar kelios pardes, bet varlej buvo zenkliai pigiau- dziaugiausi, uzsakiau, laukiau apie 2 sav... gaunu atsakyma nebus. Puolu ieskoti kitur- jo jau niekur nera, liudesys, to lego taip ir nepavyko nupirkti. Kaip kompensacija atsiunte 15e koda. Nu ok galvoju, panaudosiu kitam pirkiniui.
2. Turiu koda- perku spragesiu aparata, su tuo ju kodu atsiustu, visai nebloga kaina gaunasi, nusiperku laukiu. Po savaites kokios paraso sorry prekes nebus. Matyt apsiziurejo, kad per pigiai pardave. Skambinu, klausiu kodel, juk ta preke pardavinejat toliau, yra prekyboj, kodel atsaukiat. Sako perskambins, po keliu min gaunu sms, visgi preke man pristatys. Gerai, pristatys tai pristatys, laukiu vel. Dar po savaites sms- visgi nepristatys, neturi, atsipraso....
3. Na ir paskutinis pirkinys- playstation pulteliu pakrovimo stotele, niekur ner, varle turi, raso 5vnt, na drebancom rankom bandau uzsakyti, po savaites sms- toliau kaip ir aisku ka parase... Bet ta preke toliau pardavineja, net pasipilde vnt skaicius. Jau taip susiparinau, parasiau pikta laiska, pagrasinau su visais pirkimu dokumentais ir ju sms surasyti skunda VTT, greit atrase atsiprase ir pranese, kad visgi atsius. Na tai tas visgi dar tesiasi, laukiu.... neatsius, tikrai gaus skunda. Nes cia pas juos kazkokia apgaudinejimo scema matyt isvystyta, parduoda prekes, kuri neturi, susirenka pinigus, grazina dali, vel kiti perka prekes, vel susirenka....ir t.t... uzburtas ratas. Bet siaip, jau bisksi per daug sakyciau- trys uzsakymai is eiles, visi su tokia pat pabaiga- prekiu neturi.
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 16, 11:47)
Arba, jei yra variantas- rinktis apmokėjimą pristatymo metu.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 16, 11:16)
Turėtų pradėt jau jiems baudas skirti už tokias eferas. Nes jie sudeda daug prekių, turi mažą dalį, bet svarbu - įtraukti klientą. Pinigai sumokėti, pradeda tada siūlyti kitus variantus. Čia jau schema. Tik mūsų vartotojų tarnyba neįgaloka.
Aš, jei jau kažko prispiria LT, tai perku tik pirma pasiskambinu, ar tikrai turi prekę.
Tikrai taip, man kaskart parasydavo, kad prekes neturi- bet gal kazka kita issirinksite ir praneskit tada laukiam atsakymo el pastu...