Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2020 12 18, 11:59)
paveldimumas, kuno sandara, hormonu kaita ir tt. realiai jis neisgydomas, o tik apgydomas. gali ant ausu stovet, nepades nieks, nebent kasdien po 8 valandas istisai sportuot, kociotis ant masazinio stalo, tept tepalus ir tt. O siaip.... Gyvenime svarbesniu reikalu yr nei sudinas celiulitas  biggrin.gif  4u.gif

tikrai taip smile.gif as su juo jau nuo 15 metu gyvenu biggrin.gif genetiskai paveldejau is mamos, ir ka gyva biggrin.gif

QUOTE(regal @ 2020 12 18, 13:21)
o tai Kauno dėžutė gauta ar ne, nesuprantu  unsure.gif

vakar nebuvo dar gauta
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2020 12 18, 12:21)
prx-t33  kur sita stebukla galima rasti pigiau? drauge uzsigeide

gal per kokias beta.lt galima kupona nupirkt. neziurejot?
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2020 12 18, 11:29)
Kai nebus karantino pabandyk rolus, tikrai padeda. 4u.gif

prisidedu, rolai veiksimga ,isbandyta , bet reik kursa eit 15-20 mininmum kartu ,labai gerai isjudina viska (suaktyvina limfos apytaka, skatina nereikalingu skysciu pasisalynima ,oda grazeja ) varau po ziemos visad pradziai i treniruote,paskui i rolus , kunas atsidekuoja, su maudymke ne geda pasirodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 12 18, 13:25)
tikrai taip smile.gif as su juo jau nuo 15 metu gyvenu biggrin.gif genetiskai paveldejau is mamos, ir ka gyva biggrin.gif

vat pas mane irgi tas pats - visas sudėjimas iš mamos unsure.gif
man kažkiek apmažino, kai ėjau porą kursų vakuuminių masažų - tikrai tą vasarą net šortus galėjau dėtis, bet vos tik nutraukiau masažus, viskas grįžo atgal. O dabar dar karantinai ir nei judesio didesnio, nei baseino...
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2020 12 18, 11:46)
prisidedu, rolai veiksimga  ,isbandyta , bet reik kursa eit 15-20 mininmum kartu ,labai gerai isjudina viska (suaktyvina limfos apytaka, skatina nereikalingu skysciu pasisalynima  ,oda grazeja )  varau po ziemos visad pradziai i treniruote,paskui i rolus , kunas atsidekuoja,  su maudymke ne geda pasirodyt  biggrin.gif

Labai teisingai apibudinot. 4u.gif Suspaudus oda net apelsino zieveles nera. Pati asaziste net i rolus eina, sake net masazas taip neisjudina kaip rolai.
Atsakyti
atsiprašau, ar yra joesnewbalanceoutlet kokia papildoma nuolaida?
Atsakyti
Duokit skanu recepta Kalediniu sausainiu 4u.gif
Atsakyti
Junkites prie YOOX, eikit pasikuisti, yra geru kainyciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2020 12 18, 14:21)

Ir mišrainių įdomių. Ir dar ko nors skanaus bigsmile.gif Bet lengvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2020 12 18, 12:21)

Imbieriniai sausainiai

Reikės:
• 125 g sviesto
• 5 v. š. grietinėlės
• 3 v. š. medaus
• 150 g rudo cukraus
• 375 g miltų
• 0.5 a. š. nugesintos sodos
• 1 kupino a. š. malto imbiero
• 1 kupino a. š. cinamono
• 1 a. š. malto muskato
• 0.5 a. š. maltų juodųjų pipirų
Puodelyje ant ugnies pakaitinti sviestą, medų, cukrų, grietinėlę, prieskonius. Kai cukrus ištirps, nuimti puodą nuo ugnies. Miltus išsijoti ir suberti į sviesto – medaus mišinį, supilti gesintą sodą ( sodą gesinu su lašeliu acto ). Išminkyti tešlą ir padėti į šaldytuvą 2 – 3 val. Iš tešlos kočioti ploną lakštą ir formele spausti sausainius.

Sausainius dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti įkaitintoje orkaitėje iki 180 laipsnių apie 6 – 8 min. Jei vienu metu kepu po dvi skardas, tai nustatau orkaitėje funkciją su ventiliatoriumi, tai man iškepa per 5 – 6 min. Sausainiai labai ploni, todėl reikia atidžiai sekti, kad nesudegtų.

Ploni švediški imbieriniai sausainiai (Šaltinis: Sonatinos receptai)

Beprotiškai fantastiškai skanu. Tik gal kiek per saldu, bet vis tiek beprotiškai fantastiškai skanu. man primena mano mėgstamiausius Skonio ir kvapo imbierinius sausainius. Man netikėtai smarkiai išsiplėtė, taigi tarpelius daryti riekėtų didesnius nei pusė centimetro, kaip kad aš padariau. Pradėjau aš juos doroti dar neataušusius nuo skardos. Tikrai pasakiškai skanu, gailiuosi, kad šitas receptas savo eilės laukė net pusę metų.

Taigi mums reikės:
470 g miltų
1,5 AŠ sodos
1,5 AŠ gvazdikėlių
1,5 AŠ cinamono
1,5 AŠ imbiero
120 ml gerai atšaldytos 35 proc. grietinėlės
110 g minkšto sviesto
225 g cukraus
120 ml skysto medaus
Procesas:
1. Į dubenį per sietelį persijojame miltus, sodą, visus prieskonius. Išmaišome, kad viskas tolygiai pasiskirstytų.
2. Išplakame iki standumo grietinėlę.
3. Sviestą su cukrumi išplakame iki purios masės.
4. Į išplaktą sviestą įmaišome (tik kad susimaišytų visi ingredientai, neplakame) medų, grietinėlę.
5. Beriame miltus ir gerai išmaišome, išminkome.
6. Tešlą padalijame į 4 dalis, suplojame į blyną, suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame į šaldytuvą ne mažiau 2 valandoms (gali būti šaldytuve iki 2 parų).
7. Išimtą iš šaldytuvo tešlą plonai (kuo ploniau tuo skaniau iki 1-3 mm) iškočiojame ant miltais pabarstyto stalo. Formelėmis išspaudžiame norimus sausainius ir atsargiai perkeliame ant kepimo popieriumi išklotos skardos, nepamirškite palikti tarpelius tarp sausainių.
8. Kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 3 minutes, tada apsukame skardas (kad vienodai keptų) ir kepame dar 3 minutes. Stebėkite, kad nesudegtų, nes sausainiai apkars.
9. Iškepusius sausainius 1 minutę aušiname ant skardos, vėliau perkeliame ant grotelių atvėsti galutinai.
10. Kad sausainiai išlaikytų trapumą, laikyti sandariai uždarytus.

Šaltinis: Sonatinos receptai

Atsakyti

Mes su vaikais kepem šiuos:https://www.beatosvi...iai-sausainiai/

super paprasta. :D 

vietoj visu prieskoniu dėjau šaukštą, šių prieskonių:https://www.livinn.l...ekologiski-50-g

Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 12 18, 13:16)
atsiprašau, ar yra joesnewbalanceoutlet kokia papildoma nuolaida?

yra $10 nuo $100

UNIQLO ir DILLARD po nedaug truksta iki free shipu

Atsakyti