Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2020 12 18, 15:10)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2020 12 18, 13:46)
prisidedu, rolai veiksimga  ,isbandyta , bet reik kursa eit 15-20 mininmum kartu ,labai gerai isjudina viska (suaktyvina limfos apytaka, skatina nereikalingu skysciu pasisalynima  ,oda grazeja )  varau po ziemos visad pradziai i treniruote,paskui i rolus , kunas atsidekuoja,  su maudymke ne geda pasirodyt  biggrin.gif

o kas tie rolai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2020 12 18, 14:45)
o kas tie rolai?  blush2.gif

https://fb.watch/2snL4RLsQg/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 18 gruodžio 2020 - 14:49
QUOTE(JMD @ 2020 12 18, 16:49)

Na, šitie jau su navarotais, sakyčiau, kad pradėti reikia nuo paprastesnių, be dygliukų, ir tik su jais apsipratus pereiti prie tokių 4u.gif nes kitaip vieną kartą pabandzius gali daugiau niekada nebenorėti bandyti biggrin.gif mes su paprastais sporto klube kartais masažuodavomės, tai ir su lygiais kai kurias vietas skauda kaip nežinia ką blink.gif
Atsakyti
zra tokie volai.

https://www.google.c...t...920&bih=969

tai as su tuo volu pati tai darau. BET. labai skauda ir reikia labai tasargiai, moketi ir zinoti kaip daryti, kad dar labiau nepakenkti.
Papildyta:
QUOTE(Galla @ 2020 12 18, 15:03)
Na, šitie jau su navarotais, sakyčiau, kad pradėti reikia nuo paprastesnių, be dygliukų, ir tik su jais apsipratus pereiti prie tokių  4u.gif nes kitaip vieną kartą pabandzius gali daugiau niekada nebenorėti bandyti  biggrin.gif mes su paprastais sporto klube kartais masažuodavomės, tai ir su lygiais kai kurias vietas skauda kaip nežinia ką  blink.gif

tikrai taip. ypac skauda ten, kur yra sutrumpeje arba isitempe raumenys, pvz uzpakaline blauzdu puse, arba slaunu, sitie tai is viso, kai savo svoriu pavarai, apsivaryt gali. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 18, 15:06)
zra tokie volai.

https://www.google.c...t...920&bih=969

tai as su tuo volu pati tai darau. BET. labai skauda ir reikia labai tasargiai, moketi ir zinoti kaip daryti, kad dar labiau nepakenkti.
Papildyta:

tikrai taip. ypac skauda ten, kur yra sutrumpeje arba isitempe raumenys, pvz uzpakaline blauzdu puse, arba slaunu, sitie tai is viso, kai savo svoriu pavarai, apsivaryt gali.  biggrin.gif

Šitie geri, bet jie būna skirtingų kietumų. Sporto klube su šiais mankštindavomės, norėjau iš Dechatlono nusipirkti - per minkšti ten man. Dar duodavo treneris alie besmegenių formos iš dviejų rutulių rolikus, tai tie visai oi oi, ypač ant sėdmenų raumenų.
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.nastygal.com - 15%
www.finishline.com - $10 nuo $100
www.usa.tommy.com - 50%
www.stevemadden.com
www.ninewest.com
www.cabelas.com
www.merchbar.com
www.hautelook.com
www.aeropostale.com
www.landsend.com - 55%
www.overstock.com - 15%
www.store.acdc.com - 15%
www.joesnewbalanceoutlet.com - $10 nuo $100
www.karllagerfeldparis.com - 30%
www.palladiumboots.com
www.drayjs.com - 15%
www.hm.com
www.stnstore.com
www.dillards.com
www.yoox.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopdisney.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.amway.com
www.yankeecandle.com
www.walgreens.com
www.puritan.com - 20%
www.vitacost.com - 10%
www.naturosciences.com
www.pharmaca.com - 25%
www.swansonvitamins.com - 20%
www.fragranceshop.com-30%
www.fragrancenet.com - 35%
www.kiehls.com - $35 nuo $115
www.sleekshop.com
www.bergdofgoodman.com
www.maxaroma.com - 15%
www.atopalm.com-20%

Atsakyti

man visai veiksmingas yra kilimelis su dygliukais, vakare pasitiesiu po kojom ir tikrai rezultatas matosi, aisku nera kad isnyks ir ivyks stebuklas, bet kraujotakos suaktyvinimas padeda...
https://www.varle.lt...--10643510.html Aisku jis nera celiulito mazinimui skirtas, bet man tikrai veikia.

Nuostabus atradimas nuovargio šalinimui ir kūno atpalaidavimui. Tik nepagalvojau, kad galima po kojomis tiesti. Bus išbandyta. Ačiū

Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2020 12 18, 11:24)
pagelbėkit, nes viską žinot - kokias priemones ir masažuoklius naudoti namuose nuo celiulito...jau varo į neviltį... unsure.gif

mankštinuosi, minu treniruoklį, vaikštau dau, žiūriu ką valgau... bet būklė negerėja .

Tepalai, kremai, specialūs masažuokliai, ultragarso aparatai nmų naudojimui ???? gal ką veiksmingo išbandėt?

Su saunos natūralių šerių sausu šepečiu, kiekvieną rytą prieš dušą, tikrai veiksminga,o po dušo aliejus ar kremas. Bet reikia sąžiningai daryti, tikrai matosi rezultatas. Tik reikia teisingai daryti,o ne bet kaip makaluoti. Youtube tikrai yra daug info, ypač pas rusaičių. ax.gif

QUOTE(spurga_m @ 2020 12 18, 11:33)
<p>merginos kur jane iredale pudra perkate ir koki atspalvi?</p>

Golden glow jei per tamsi tada WARM SIENNA. Pirkau Overstock, būna gerų kainų Walmarte. O šiaip Eurovaistinėje kartais duoda gerų nuolaidų, vasarą pirkau su 50%, tai pigiau gavosi nei siųstis.
Atsakyti
Gyvenime nepamiršiu kaip į rolus nuėjau 🤣 po masažo klupejau tulika apsikabinus. Taip sujudino mano visas ataugas kaklo, kad dieve dieve 🤪
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2020 12 18, 16:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72754104" data-time="1608283529"><div><p>man visai veiksmingas yra kilimelis su dygliukais, vakare pasitiesiu po kojom ir tikrai rezultatas matosi, aisku nera kad isnyks ir ivyks stebuklas, bet kraujotakos suaktyvinimas padeda...
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.varle.lt/grozis-masazuokliai/akupresuros-kilimelis-masazuoklis-aplikatorius-insportline--10643510.html'>https://www.varle.lt/grozis-masazuokliai/ak...--10643510.html</a> Aisku jis nera celiulito mazinimui skirtas, bet man tikrai veikia.</p></div></blockquote><p>Nuostabus atradimas nuovargio šalinimui ir kūno atpalaidavimui. Tik nepagalvojau, kad galima po kojomis tiesti. Bus išbandyta. Ačiū</p>

jis kaip akupunktura. man labai padejo, kai buvo uzsidegus isvarza nugaroj, labai atpalaiduodavo nugaros raumenis, tai atleisdavo ir ta uzspausta nerva kazkiek. o siaip as ji masazo metu dedu po pilvu, ir tada kapec ateina mano pilvuzo lasiakam biggrin.gif tik dabar ziuriu mano to kilimelio spygliai didesni ir skaudesni biggrin.gif cia tas vadinamas kuznecovo kilimelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 18 gruodžio 2020 - 17:23