Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

ANDREW MARC
vartotojo įkelta nuotrauka

ANN TAYLOR

BANANA REPUBLIC akcija - megztukai po 25$

CLINIQUE

COLOURPOP

FITFLOP papildoma 30% nuolaida sale

GAP

PUMA

SAKSFIFTHAVENUE

YOOX
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 18, 18:20)
jis kaip akupunktura. man labai padejo, kai buvo uzsidegus isvarza nugaroj, labai atpalaiduodavo nugaros raumenis, tai atleisdavo ir ta uzspausta nerva kazkiek. o siaip as ji masazo metu dedu po pilvu, ir tada kapec ateina mano pilvuzo lasiakam biggrin.gif tik dabar ziuriu mano to kilimelio spygliai didesni ir skaudesni biggrin.gif cia tas vadinamas kuznecovo kilimelis.

o kaip ji reikia naudoti?
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2020 12 18, 17:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72754104" data-time="1608283529"><div><p>man visai veiksmingas yra kilimelis su dygliukais, vakare pasitiesiu po kojom ir tikrai rezultatas matosi, aisku nera kad isnyks ir ivyks stebuklas, bet kraujotakos suaktyvinimas padeda...
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.varle.lt/grozis-masazuokliai/akupresuros-kilimelis-masazuoklis-aplikatorius-insportline--10643510.html'>https://www.varle.lt/grozis-masazuokliai/ak...--10643510.html</a> Aisku jis nera celiulito mazinimui skirtas, bet man tikrai veikia.</p></div></blockquote><p>Nuostabus atradimas nuovargio šalinimui ir kūno atpalaidavimui. Tik nepagalvojau, kad galima po kojomis tiesti. Bus išbandyta. Ačiū</p>

Sūnus ant spygliukų vaikšto stovi dėl pilnapadystės, aš mėgstu gulint, sėdint jį pasikišt smile.gif
Atsakyti
Mergaites kam reikia juodo banana republic xs merino apvalia apykakle? 🙄Labai fainas, bet man norisi ilgesnio☺️
Ir gap juodu kelnyciu 2 dydis, manau truputi didintos
Atsakyti
gal turit kokiu ali express kodu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2020 12 18, 18:35)
o kaip ji reikia naudoti?

Aš kai einu miegot atsigulus prieš miegą ant jo. Iš pradžių gali reikėt su plonu sluoksniu rūbų but, bet vėliau jau ant nuogų kojų laisvai. Mano maze labai mėgsta ant jo basom kojytem pavaiksciot. Man nugarai, kaklui padeda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 18 gruodžio 2020 - 18:37
QUOTE(spygliz @ 2020 12 18, 19:36)
Aš kai einu miegot atsigulus prieš miegą ant jo. Iš pradžių gali reikėt su plonu sluoksniu rūbų but, bet vėliau jau ant nuogų kojų laisvai. Mano maze labai mėgsta ant jo basom kojytem pavaiksciot. Man nugarai, kaklui padeda

tiesiog gulit?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 12 18, 18:36)

Kas turi stambius apgamus ant nugaros, jis netinkamas. Tuomet lieka kojos
Atsakyti
Ačiū komandai už gautas prekes aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Turim papildoma 75% nuolaidos koda nuo akcijiniu kainu sioms prekems
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2020 12 18, 18:40)
tiesiog gulit?

Tep. Tiesiog atsiguli ir paguli. Atlaidž visas spazmas biggrin.gif

Jei kas bandys ant jo gult pirmą karyą, neišsigąskit, gali būt kraujosrūvų - mėlynių mažų taškiukų. Greit praeis, bet kol priprasit, skirtingose vietose skirtingai reaguoja oda ir poodiniai sluoksniai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 18 gruodžio 2020 - 19:04
man dabar to daikto reikia staigiai ir iki Kalėdų. Kur gaut?
mama tokį jau daugybę metų naudoja, pas ją tokie ilgesni spygliukai. Kiek žiūriu internete, tai kai kur trupučiai visai.
Atsakyti