Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(*Kamelija* @ 2020 12 18, 19:58)
mačiau rimi yra, bet pačiupinėjau, kad baisiai aštrios ir kietos tos plastmasinės gėlytės, tai pagalvojau, kad gal kokios padielkos  bigsmile.gif

nepalyginsi su Pranamat
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 18, 20:50)
Širdažolės Vaistinėje  yra. Šalia Eglės ji. Varysi šmutkų, užsuksi į širdažolę.

o, geras! net nežinojau tokios vaistinės. Dėkui, užsuksiu.

QUOTE(*Kamelija* @ 2020 12 18, 20:58)
mačiau rimi yra, bet pačiupinėjau, kad baisiai aštrios ir kietos tos plastmasinės gėlytės, tai pagalvojau, kad gal kokios padielkos  bigsmile.gif

vat pas mano mamą tai metaliniai spygliai ant tokio plastikinio pagrindo. Bet kaip ir sakiau, ji prieš kokius 25 metus pirko iš kažkokio profesoriaus, pas kurį vaikščiojo į akupunktūrą ir dielių seansus biggrin.gif tada visiška naujovė buvo. Bet jai labai padėjo, po šiai dienai naudoja.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 18, 20:09)
o, geras! net nežinojau tokios vaistinės. Dėkui, užsuksiu.
vat pas mano mamą tai metaliniai spygliai ant tokio plastikinio pagrindo. Bet kaip ir sakiau, ji prieš kokius 25 metus pirko iš kažkokio profesoriaus, pas kurį vaikščiojo į akupunktūrą ir dielių seansus biggrin.gif tada visiška naujovė buvo. Bet jai labai padėjo, po šiai dienai naudoja.

Algirdo/Naugarduko kampas.
Atsakyti

YantraMat kilimėlis vadinasi.  Bet iššlavėt visą internetą, niekur nėra  :D  Norėjau nuorodą įkelti.

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2020 12 18, 20:15)
<p>YantraMat kilimėlis vadinasi.  Bet iššlavėt visą internetą, niekur nėra  biggrin.gif  Norėjau nuorodą įkelti.</p>

Aš pirkau kuznecovo kilimėlį. Tas pats tik kitoj rankoj. Kaip pavadinsi, taip nepagadinsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 12 18, 02:12)

biggrin.gif

QUOTE(_evita_ @ 2020 12 18, 04:10)
Pabandykite sita papraktikuoti  mirksiukas.gif

maciau viena syki video, moteris lygtais 60 metu, atrodo tobulai, kiekviena diena sveicia oda su sepeciu  ax.gif ...

as naudoju sausa sepeti veidui ir kunui pries dusa, labai geras jausmas pabruzint oda, stimuliuoja limfa, suaktyvina kraujo tekejima ax.gif

O tokius naudoju po duso, istepi oda kazkokiu riebiu kremu ar aliejumi ir braukai su tais kauseliais kelias minutes, celiulitui tikrai padeda, oda stangreja. ax.gif

QUOTE(Lux @ 2020 12 18, 07:10)

bigsmile.gif

QUOTE(Dabartė @ 2020 12 18, 11:55)
Ačiū komandai už gautas prekes  aciuks.gif  4u.gif

QUOTE(rapoja @ 2020 12 18, 12:47)
Ačiū komandai už prekytes aciuks.gif  wub.gif  smile.gif

aciu jums wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2020 12 18, 20:25)
biggrin.gif
as naudoju sausa sepeti veidui ir kunui pries dusa, labai geras jausmas pabruzint oda, stimuliuoja limfa, suaktyvina kraujo tekejima  ax.gif

O tokius naudoju po duso, istepi oda kazkokiu riebiu kremu ar aliejumi ir braukai su tais kauseliais kelias minutes, celiulitui tikrai padeda, oda stangreja. ax.gif 
bigsmile.gif
aciu jums  wub.gif  4u.gif

Man su panašiais daro masažuotoja. O jau liaškos kaip skauda blink.gif pilvą jau pripratau.
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2020 12 18, 11:24)
pagelbėkit

Rolai arba LPG masažas.
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2020 12 18, 21:15)
<p>YantraMat kilimėlis vadinasi.  Bet iššlavėt visą internetą, niekur nėra  biggrin.gif  Norėjau nuorodą įkelti.</p>

Va mano būtent taip vadinasi
Atsakyti
Na ir aš praėjau rolus, likau sužavėta, kiek energijos atsirado, bet kaip aš plaukiau.....ratilais prakaitS žliaugė, darbuotoja net popierinį ranksluostį atnešė, pasirodo aš pirma tokia pasitaikiau, nuo to karto su ranksluosčiu buvau smile.gif man po ju šiaip judant nieko neskaudėjo, bet kai jau ant rolu tai po pirmų 4 kartų šakutės ir šlaynys ir blauzdos, net padai, paskui jau gerai. Man kg pabėgo po tokių masažų ir apimtys sumažėjo. Kai atidarysbūtinai eisiu vėl!! Juolab man prie pat namų pėstute einu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 18 gruodžio 2020 - 20:46
QUOTE(Madam V @ 2020 12 18, 21:15)

Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2020 12 18, 21:45)
Na ir aš praėjau rolus, likau sužavėta, kiek energijos atsirado, bet kaip aš plaukiau.....ratilais prakaitS žliaugė, darbuotoja net popierinį ranksluostį atnešė, pasirodo aš pirma tokia pasitaikiau, nuo to karto su ranksluosčiu buvau smile.gif man po ju šiaip judant nieko neskaudėjo, bet kai jau ant rolu tai po pirmų 4 kartų šakutės ir šlaynys ir blauzdos, net padai, paskui jau gerai. Man kg pabėgo po tokių masažų ir apimtys sumažėjo. Kai atidarysbūtinai eisiu vėl!! Juolab man prie pat namų pėstute einu.

O man sakė kad negalima. Ant kojų praktiškai nebuvo vietos ne mėlynos 🙄
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 12 18, 21:53)
Papildyta:

O man sakė kad negalima. Ant kojų praktiškai nebuvo vietos ne mėlynos 🙄

Oi kaip baisu, nea man jokių mėlynių nebuvo. Netinka Jum ir viskas.
Atsakyti